SGK Genel Sağlık Sigortası [Önemli]
Reklamlar
-
RANGO adlı üyeden alıntı
SLM ARKADAŞLAR BENM BİR SORUM VARDI mrblar 23.11.1988 doğumluyum(yaş 24) cinsiyetim erkek 2010 yılında üniversiteden mezun oldum şu an işsizim. babam 657ye tabi memur çalışmaya devam ediyor.. ben babamın sağlık sigortasından yararlanabiliyormuyum ...
BİRDE ŞÖLE BİR YAZI BULDUM
Memur ve 399'lu sözleşmeli personelin erkek çocukları bu bakımdan biraz daha şanslı. Zira 657 sayılı Yasadan gelen kazanılmış hakları gereği onlar bir işe girmezlerse okulları sona ermiş olsa bile 25 yaşını dolduruncaya kadar ebeveynlerinden dolayı sağlık yardımı alma hakkını sürdürüyorlar. ŞİMDİ BEN SAĞLIK HİZMETİNDEN YARARLANABİLİYOR MUYUM ..ACİL CEVAP ARKADAŞLAR HASTANEYE GİTMEM GEREK ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
ve gss yede başvurdum borç çıkmadı
Kız isen evlenene kadar ailenin sigortası sana da bakar. Erkek isen okulunu bitirir bitirmez devlet baba tekmeyi vurur
Reklamlar
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kız isen evlenene kadar ailenin sigortası sana da bakar. Erkek isen okulunu bitirir bitirmez devlet baba tekmeyi vurur
işte sorunda orda kardeşim kazanılmış haklar diye başlıyan yazı okuduysan metinde yazdım kafamı karıştrdı ve gss den de borç görünmüyor
-
840 lira olan borç 1012 lira olmuş. bu ne arkadaş, yüzde kaç faiz uygulanıyor ki.
-
arkadaşlar bugün sgk ya gittim öğrendm kız erkek fark etmez 657ye tabi kişilerin çocukları 25 yaş daolasaya kadar sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyormuş aynı durumda olan kişiler varsa yardmcı olmak amacıyla yazdm
-
26 Şubat 2014, 15:20
Konu önemli-up
Şuan 4.400 borcum var, rekor bende
-
26 Şubat 2014, 18:05
ben askerden geldiğimde 1250 lira borç çıkardılar. Askerliğimi de hesaplamış kazıkçı sgk. tabi itiraz ettim hemen 400 lira ödeme yaptım kurtuldum çok şükür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)