Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Refiye Yılmaz için Bağış

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr 600 rr - v-rod muscle
    Evet arkadaşlar bugün haberleri izlediyseniz eğer görmüşsünüzdür muhakkak Refiye Yılmaz adındaki hanım ince bağırsağında çok az rastlanan bir hastalıkla pençeleşiyor eğer 1 milyon dolar bağış toplanamaz ise hayata gözlerini yumucak sizleri duyarlı olmaya çağırıyorum

Refiye Yılmaz. Tekirdağ'da yaşıyor ve Gardner hastası. Eğer tedavi edilmezse 6 aylık ömrü var. Ama tedavisi için gereken para 1 Milyon dolar. Refiye Yılmaz'a yardım etmek isteyenler Halk Bankası Tekirdağ Şubesi'ne TR5400012000930400001036291 iban numarası ile yatırabilirler. Ayrıca RY yazıp 2868'e gönderebilirsiniz. (5 TL bağışlamış oluyorsunuz)

eğer bağış yapamazsanız bile lütfen bu bilgiyi paylaşarak herkesin haberdar olmasını sağlayalım . teşekkür ederim arkadaşlar
    erro, kartalizma07 ve hellboys bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helal olsun kardeş ne güzel akıl edipte paylaşmışsın
    bende dün izledim haberlerde ve üzüldüm. keşke kampanya olsada yardımda bulunsam diye düşündüm ve bugün facebookta gördüm kızılay yardım kampanyasını.
    hemen sms atıp 5 tl yardımda bulundum. inş kısa sürede toplanır para Allah yardımcısı olsun
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Teşekkür ederim arkadaşım konuyu açmamın sebebi biraz kendimle ilgili aslında düşündümkü benim veya bir yakınımın başına gelirse Allah korusun ne yapardım dedim,sonra düşündüm tek takib ettiğim forum burası burda paylaşayım dedim. eğer çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana
    kartalizma07 bunu beğendi.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elbette tuzun olur 3 5 kişide olsa burada görüp msj atsa ne mutlu, güncel tutmak lazım aslında
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Başbakana yapacakları 650 milyon liralık saray bütçesinden bu kıza da yardım yapsalar ya neden her yardımı halkın yapması gerekiyor.
    http://focushaber.com/erdogan-a-650-...-h-240020.html
    kartalizma07 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başbakana yapacakları 650 milyon liralık saray bütçesinden bu kıza da yardım yapsalar ya neden her yardımı halkın yapması gerekiyor.
    http://focushaber.com/erdogan-a-650-...-h-240020.html
    Haklısın :( Türkiyede yaşamak bile istemiyorum artık bu akplilerle sözde dincilerle aynı havayı solumak ağır geliyor artık , neyseki başka vatandaşlığım var sanırım en güzeli göçmek burdan çünki bunlara bi torba makarna ve bir torba kömüre %50 oy veren böcek kadar aklı olmayan insanlarla yaşamaktan iyidir!
    Mengu16, M.balibey ve kartalizma07 bunu beğendiler.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kızılay yardım kampanyasını durdurdu dedi bu akşam haberlerde doğru mu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)