Sahibinden.com da markalara bakarken gözüme takıldı dedim ''o ne?'' ilk defa gördüm başta maket sandımda gerçekmiş Evet bilenler bilmeyenler yorumları alalımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05668000/detay
Sahibinden.com da markalara bakarken gözüme takıldı dedim ''o ne?'' ilk defa gördüm başta maket sandımda gerçekmiş Evet bilenler bilmeyenler yorumları alalımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05668000/detay
Görmüştüm baya önce. Maket değil ama maketin büyüğü olmuş bu. şasesi varmı yokmu belli değil 700 beygiri geçtim içinde 100 beygir motor varmı belli değil yinede emeğine sağlık beyefendinin evinin bir köşesinde maket niyetine saklar karısı bey bunu atalım artık döküntü oluyor diyene kadar
Eski bir haber.
Bir otomobil şasisi.
Bir fiberci.
Bir koltuk döşemecisi.
280.000 Euro.
Türkiye'nin ilkini bilmem de Rusya'nın ilk spor arabası marussia.
Fiyatı da 160.000 $. Bizimkinin tırnağı olamaz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet haber eskiymiş aslında ama araç daha 2 ay önce satışa çıkmış marka muamelesi görmüş Marussia da neymişki,ne o öyle modern spor hatlar,yaratıcı bir şekilde adının içinde ülkelerinin isminin geçmesi fuarlara çıkması falan
Ben de bir süper spor çizmiştim 2011 yılında. heralde şamile 10 basar hyundai coupe'dan esinlendim. niye arabanın içi ve altı yok ben de bilmiyorum
Şamil değil kamil olmuş bu bi de i k i y ü z s e k s e n bin yuro
"CaRPe DieM"
paraya bak dalga geçiyor sanki o paraya ne arabalar var bu karton gibi araca kim verir o parayı araba yapacaksanız ucuz binek yapında belki satılır
esas maliyetin tamamı taktıkları dodge viper motoruna gitmiyorsa neyim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Onu bunu bırakın da o arabanın bir bodrum katında imal edildiği dışarıyla tek bağlantısının anca bir insanın geçebileği bir kapı olduğunu fark etmediniz mi araba 10 bin lira olsa ve alsanız bile ordan çıkaramayacaksınız yani.
Türkiyenin ilk spor otomobili yapılalı bu yıl tam 40 yıl olmuş olacak. Hemde 1-2 tane değil 274 adet üretildi ve hepsi satıldı. Çeşitli rallilerde ve yarışlarda hala boy gösteriyorlar . Kendi zamanının dişli arabaları ile başabaş mücadele ettiler.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
İşte budur
Sarı fırtına.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
varmı anadol gibisi bee şamilmiş peh. maket arabamı o ? yemın edıyorum motorunu gormeden ınanmam
neyse yapmısız bızde bıseyler de , araba yapmak bu mu ? motoru bızım mı ? degıl. ben oyle tahmın edıyorum. tıpını yapıp motoru ıcıne koy sonra bızım malımız turk malı. tutmaz bunlaaaar. tam turk malı dusmanı gıbı konustum he
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Konsoldaki 2 adet klima hava çıkışı fiat fiorinonun,dörtlü flaşör düğmeside megane 2 nin düğmesi
Şamili önümüzdeki aylarda yollardada görmek isteriz :D
Kaza Anında Seni Korur !
Kirildim gulmekten valla.Simdi kalite falan bilmem ama yani 21. yuzyilda bu sekil biraz ters kalmis.Cuneyt Arkin`in bi filmi vardi simdi adi aklima gelmiyor.Sirk arabasindan bozma bi araba vardi heryerinden bi silah cikiyordu.Ilk goruste o aklima geldi.Bunun alici olsa olsa parasini bilmeyen bi kolleksiyoncu olur.Oyle adamlarda sahibinden.com da aramazlar heralde diye dusunuyorum.
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Turk mali ise biraz temkinli olacaksin.Kesin malzemeden de calmislardir.
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
Aynen.Senin yorumu okumadan bende onu yazmistim.Demek ki sadece bana animsatmiyor.
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)