Sigarayı Bırakmakmı İstiyorsunuz?
Reklamlar
-
Herkezin bir hata ile başladığı bu illetten kurtulmak aslında o kadar basitmişki... sadece yıllarca yanlış şekilde bırakmayı denemişiz.
Bende lise 3 de başlamıştım sigaraya. Arkadaş ayağına gittim anlıyacağınız.3.5 yıllık sigara hayatımın ardından tek bir video hayatımı
değiştirdi.İnanırmısınız 1 haftadır sigara içmiyorum ve sabahları kalkarken uyuşuk olmuyor ve uykumu tam almış oluyorum.Bu
muhteşem birşey.Neyse işin özüne gelirsek sigara içen abilerim ablalarım kardeşlerim.Sigaranın yanıltıcı olduğunu gerçek mutluluk
vermediğini anlamanız için 1 saatinizi ayırarak aşşağıdaki linkden videoyu izlemeniz.Üstelik sigarayı bırakırken sigarada içebiliyorsunuz. Finallerim bittikten
sonra anneme de bu videoyu izletip onada sigarayı bıraktırıcam.İzleyin izlettirin iyi günler
Reklamlar
-
Allen Carr ile bırakan bir iki kişi daha tanıyorum ama bıraktım demek için 1 hafta çok erken...
-
erro adlı üyeden alıntı
Allen Carr ile bırakan bir iki kişi daha tanıyorum ama bıraktım demek için 1 hafta çok erken...
biliyorum sigarayı 1 haftadır içmemek çok büyük marifet değil ama bi insan olayın içyüzünü anladıkdan sonra içmemesi gerektiğini anlamıştır.Video da iç yüzü anlatılıyor.Gerisi size kalmış
-
ben bu videoyu izleyi 6 ay kadar içmedim..sonrası yine aynı..bi şekilde içiyosun..umarım sen başarılı olursun
-
Ben de bu video ile bıraktım.27 Ekimden beri içmiyorum ve hiç aramıyorum da.Yalnız önemli bir nokta var:Bırakmaya niyetiniz yoksa, sadece merak edip ''şu neymiş bir bakayım'' düşüncesiyle izlemeyin.Bırakmaya karar verdiğiniz zaman 66 dk. boyunca sadece videoya konsantre olacağınız bir zaman seçin ve izlemeye başlayın.İlk izlemenin verdiği dikkat ve isteklilik sayesinde kolaylıkla bırakacağınızı düşünüyorum.Bırakmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.Palavra değil yani inanın yeter
-
Bu Video Yüzünden Laptop 'a Virüs Girdi.. Videonun '' Üstündeki Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu '' Linkine Tıklayınca Gümmmmm ..
-
Videoyu daha önce izlemiştim. Bilmediğim hiç bir şey söylemedi videoda
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Bu Video Yüzünden Laptop 'a Virüs Girdi.. Videonun '' Üstündeki Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu '' Linkine Tıklayınca Gümmmmm ..
Youtube'dan mı virüs bulaştı.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Videoyu daha önce izlemiştim. Bilmediğim hiç bir şey söylemedi videoda
Youtube'dan mı virüs bulaştı.
aynen yaa.. linke tıkladım.. motosiklet.net 'e girmeye çalıştığımda beni farklı bir siteye yönlendiriyor.. mt yi açmıyor.. şimdi masaüstünden yazıyorum
-
Koray videoda virüs felan yok. Herkesin yaşadığı forumla alakalı bir problem vardı düzeltildi. Laptopundan da bakabilirsin yani.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Koray videoda virüs felan yok. Herkesin yaşadığı forumla alakalı bir problem vardı düzeltildi. Laptopundan da bakabilirsin yani.
daha önce de başka bir sitede başıma gelmişti.. ondan dolayı uyarmak istedim..
teşekkürler
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen yaa.. linke tıkladım.. motosiklet.net 'e girmeye çalıştığımda beni farklı bir siteye yönlendiriyor.. mt yi açmıyor.. şimdi masaüstünden yazıyorum
o sorun senin bilgisayarından değil MT de bir problem var..
ANGARAJ
-
salgın varmış hocalar, benim bilgisayarda da oldu.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
salgın varmış hocalar, benim bilgisayarda da oldu.
bu mesajın 2 mesaj üstüne bak angaralı
"sigarayı sevenleri yaşatma derneği" üyeleri, MT nin serverında cigara puro içmişler, site çökmüş
-
-
Akşam bende izlicem videoyu (işteyim bakamıyorum), sabahtan beri 2 tane içtim şiddetle direniyorum gözlerim dönmeye başladı.
Bırakıcam inşallah.
-
Umarım herkez bırakır, bugünde içmedim nefes almak güzel hayat güzel
@oguzcelik azaltarak bırakamazsınız videoyu izliyince anlarsınız hocam;bugün istediğiniz gibi için bence
-
merhaba bende bir aydan fazla oldu sigarayı bırakalı ama malesef televizyonlarda, radyolarda ve internet ve dergi vb bunun gibi iletişim yollarıyla sigarayı bırakmanın yollarını anlatıyorlar, ya kardeşim ben bırakmaya çalışıyorum bunlar illa insanın gözünün içine sokmak mı lazım duydukca gördükce eşdahım açılıyor beyin hücrelerim birden nikotin ihtiyacı duyuyor lütfen bunları yapmayın insanların aklına bunları getirttirmeyin ya tama herkezin sigarayı bırakmasını kötü bir alışkanlık olduğunu ve hem kendisinin hemde etrafındakilere zarar verdiğini herkez biliyor rica ediyorum. Tşk ederim.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
bende bu video izledim o an paketi kırdım ve attım.
şimdi şunu söyleyebılırım ben gunde 2 paketı tamamlayan bırıydım otlakçı iş arklerimle birlikte
gel gelelim ki 600 rr için param ve maaşım çıkışmayana kadar şöle kendimi sıkıstırıp alırım allah kısmet ederse ama benzine para bulamayınca yada extra bi masraf çıktıgınnda beni sıkıntıya sokacaksa öyle gelecek motrun ben taa.. :D
suanda hesap yaptım 10 mılyar kredi (36ay ) çekip 1 ay da sıgaraya verdıgım parayla taksitlerini ödeyebiliyorum .
-
bende izledim hadi hayırlısı
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)