Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Turbo Uno

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Arkadaslar herkezin görmesi acısından acmak istedim..

Uno turbolar devasaa makineler.. 2.0 ie turbo dizel motor 308 hp ve 1100 kilo..

Bircok videoları var 1-2 tane koymak istiyorum..

Muhabbet üzerine actım konuyu..

Uno turbolar türkiyede üretilmemiş 85 model genelde gümrük girişiyle türkiyede var ..

MARKALASMIS TÜM ARABALARI NEREDEYSE MADARA EDİYOR..

Nissan
    Porshe
    Ferrari
    Bmw

Nissan Skyline.Uno turbo mk2 (Saniylere dikkat.)

http://www.youtube.com/watch?v=8FZch7SEfIA

Bmw M3-Uno turbo

http://www.youtube.com/watch?v=Wz0V_Z1v3Ps

Corvette-Turbo..

http://www.youtube.com/watch?v=EN5ldq6D-C4
    just4techno bunu beğendi.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    bu araçtan istiyorum.Arabaları seviyoruz,motosiklete aşığız
    Sür gari

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    güzel, ama tam bir tabut.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel iş çıkarmışlar
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    o kadar modifiyeden sonra unoluğu mu kalmış o aracın...
    millet de bunu izleyip, unoya bak bee diye orgazm oluyo, anlamıyorum...
    Mengu16 ve ReiZzZ bunu beğendiler.

hakanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL1000A
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar herkezin görmesi acısından acmak istedim..

Uno turbolar devasaa makineler.. 2.0 ie turbo dizel motor 308 hp ve 1100 kilo..

Şayet dizel olsaydı bu kadar yüklenilmiş bir makinede emin olun kara tren gibi tüterdi arkası bu tarz flat-out kalkışlarda.

2 litre hacminde 308 beygirlik bir dizel makinenin bu tarz yüklenmelerde aktarma organlarına vereceği tork, aşağıda ne varsa paramparça eder Uno gibi bir otomobilde ;)

Seslerinden belli zaten BOV monte edilmiş, yani benzinliler. Turbolanmış ve enjektörler ile piston kafaları dövme olanlar ile değişmiş vs.... gibi modifikasyonlar olabilir.

En basitinden ikinci videodaki Uno 1.4 i.e. aracın turbolanmış halidir, benzinlidir.

Artı, 1100 kg olabileceğine de pek ihtimal veremiyorum bir Uno otomobilin. Daha hafiftir.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burdaki turbo uno modifiyenin dip noktasında bir araç yalnız. Modifiyede yapılacak en uç işlemlerden biri başka bir araçtan daha büyük motor aktarmaktır. Tahminim fiat coupe turbonun 2 litre turbolu makinesi bu araca aktarılmış ve turbosu maksimum boost'ta full yarış ayarlarına getirilmiş.

Bu işlemleri hangi hafif hacback otoya yapsan oldukça iddialı olur, Ferrari F50 ile kalkarsın zaten. En yaygın örnek 91-94 model civiclere yapılanı...

Gelelim Fiat uno turboya. Videodaki motor gücü ve hacmi ile alakası olmayan seri üretim bir araçtı

Uno turbolar İtalyan üretimiydi ve 1.4 litre turbo motora sahip fabrika çıkışı 110-115 hp arası güç üretiyordu ve 0-100 8.5 saniye civarıydı, son hız 195 km/s idi

Özel ve fantazi araçlardı, segmentine göre hayli pahalıydı, ama başarı olarak pougeot 205 GTI 1.6/1.9 golf GTI mk1-mk2 gibi araçların gölgesinde ve satış rakamlarının çok altında kaldı

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Tatlı senin kafan yerinde mi 1985'te daha common-rail dizel bile icat edilmemişti. Şuan bile 2 litre dizelden en fazla 200 beygir alınabiliyor o da Bmw'nin motoru. Ha bide uno'yu öyle bir yazmışsınki devasa mevasa gidip hemen bir uno alasım geldi

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bunların hiç birinden dizel sesi gelmiyor tatlı baya baya benzinli böğürmesi bu
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Küçük araçlar içinde en verimli olanı mini dir.

http://www.youtube.com/watch?v=k1-jU...3642F1&index=3

Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    Abilerim..

Turkiyedeki unolar.. 76 hp dir bendekide 76 hp

1.4 MOTOR VARDIR.. 895 kilodur..

Son demine kadar modifiye vardır.. fakat 2.0 motordur her iddasınada girerim.. cünkü sayılıdır bu aractan üye oldugum forumda bi abide var 85 model ama gercektn devasa makineler maddi durumu baya iyi 2 tane unosu var biri turbo biri düz makinesine 18.000 tl harcamıs.. ve 50 tl benzinle 32 km gidiyormus.. 1 de 60 2 de 80 3 de 157 gördügünü söyledi..

ve millet düz uno sanıp kafayı yiyormus

Malesef turkiyede bu araclar yok.. 85 den sonrası yok ve cok pahalılar..

Türkiyedeki unolarda kücümsenicek araba deyiller.. bayan arabası gibi görüyorlar fakat 76 hp 895 kilo olunca isler deyişiyor
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abilerim..

Son demine kadar modifiye vardır.. fakat 2.0 motordur her iddasınada girerim.. cünkü sayılıdır bu aractan üye oldugum forumda bi abide var 85 model ama gercektn devasa makineler maddi durumu baya iyi 2 tane unosu var biri turbo biri düz makinesine 18.000 tl harcamıs.. ve 50 tl benzinle 32 km gidiyormus.. 1 de 60 2 de 80 3 de 157 gördügünü söyledi..

ve millet düz uno sanıp kafayı yiyormus

Malesef turkiyede bu araclar yok.. 85 den sonrası yok ve cok pahalılar..

Türkiyedeki unolarda kücümsenicek araba deyiller.. bayan arabası gibi görüyorlar fakat 76 hp 895 kilo olunca isler deyişiyor
    o abin biraz hayal aleminde yaşıyor sanki... benim bildiğim unolar 71 bg 76 değil neyse sen bu hız olayına çok takılma o arabalarda güvenlik iyi değil frenlerde pek iyi değil dikkatli kullan

Motosikleti
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o abin biraz hayal aleminde yaşıyor sanki... benim bildiğim unolar 71 bg 76 değil neyse sen bu hız olayına çok takılma o arabalarda güvenlik iyi değil frenlerde pek iyi değil dikkatli kullan

Frenlerde haklısınız .. ruhsatımda öyle yazıyor benim kw olarak bakınca 76 hp yazıyor..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Tatlı gel benim 2008 model chevrolet aveomla tokatlayım senin unoyu 6400 devirde 100 beygir gücü var 1.4 aveonun. 6500 devirde kesiciye giriyo ama olsun

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    uno o kadar hızlı gidebilir tamam nasıl duracak o araç ? Güvensiz araçta hızlı gitmektense güvenli araçta yavaş gitmeyi tercih ederim
    Ama uno öğrenci için ideal araç

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bir kere sürmüştüm, bir virajda beni epey korkuttu, bir daha mı? asla
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Araba önden cekişli.. Yeni modellere göre illa bi viraj kabileyeti az olucaktır fakat.. dikkat edenler..huyunu suyunu bilenler zorlanmaz..Güzel arabadır.. Kücük

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tatlı gel benim 2008 model chevrolet aveomla tokatlayım senin unoyu 6400 devirde 100 beygir gücü var 1.4 aveonun. 6500 devirde kesiciye giriyo ama olsun

Len apaci mengu genemi sen.. Karsılasırsak neden olmasın kalkıs yaparız gerisini bilmem

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    2000cc de 308 hp mı pıff
    Al sana ozaman 2000cc 1050 hp şahin
    http://www.youtube.com/watch?v=GJFIXyNutVc
    Yanlız sahibiyle mersinde görüştüm mersin yapımdır sanayide yan dükkana çok uğradı adanayada arada uğramıştır ama eminim
    Her neyse Sordum abi diyom Krankdamı 1050 hp yoksa Arka tekermi Ne krankı arka tekerde diyo
    1050 hp de değil ayrıca bu arabda 3 Gen Piston var ve orjinalde 300 hp Olduğu söyleniyor adam Katalogdan Performans artırıcı seçmiş bu 50 hp bu 70 hp bu 100 hp diyip 1050 hp ye çıktığını söyledi Fuarda gülmemek için kendimi zor tuttum Ulen aracın Dyno Testi yok nerden biliyon 1050 hp olduğunu :D
    Olsa olsa max 400 hp dir Ve üstelik frenler Hala şahin Freni Gdiyo ama tutmuyo
    Bide adam Arkadan itiş yapmış araba G.T atıyor paso kaç tane kazası var Çift çeker yapsaydı olduğu yerde akar giderdi
    Şimdi senin bu Uno da onun gibi bişeydir Ve bir dizel araçdan o kadar performans çıkmaz imkansız Mercedes,BMW en üstün teknoloji kullanarak hatta BMW Z serisinde tam emin değilim ama Bildiğim kadarı ile motor ömrünü kısa tutma pahasına Yüksek hp dıkıştırmışlar o bile ccsine oranla 10da 1 değil yani 2000cc de 200 hp değil Şaunda seri üretimdeki 2bin Dizel motorları ise 184hp 5,25XDriveler var onlarda exra performasn la felan 218 hp yapıyorlar
    Yani senin dediğin İmkansıza kaçıyor en azından Şimdilik
    Sado

Motosikleti
    Uno turbonun video sitelerinde.. ölcülmüş degerleri vardır.. video olarak.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Abilerim..

unolar hiçbir şekilde fabrika çıkışı 2.0 motorla üretilmedi.. zaten fiatta öyle bir gerizekalılık yapmaz.. en son üretim uno turbolar senin aracının turbolanmış halidir. yani 1372 cc.. ayrıca yukarda bahsettiğin rakamlar çokta abartı bir rakam değil..senin arabanda aynı değerlere ulaşabilir..ama uno turbo daha çabuk ulaşır:D
    TRANSALP XL700

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)