hastasıyızzzz :D da çok pahalı be en ucuz yapan yarım 6 tl den satıyor, ekmeğide özel yaptırıyorlar normal yarımdan çok daha ufak bu yüzden 3 yarım yiyorum açken vee 20 lira adam başı oluyor ki hiç hoş olmuyor :D
hastasıyızzzz :D da çok pahalı be en ucuz yapan yarım 6 tl den satıyor, ekmeğide özel yaptırıyorlar normal yarımdan çok daha ufak bu yüzden 3 yarım yiyorum açken vee 20 lira adam başı oluyor ki hiç hoş olmuyor :D
Karadeniz - Giresun.
bencede ecikte ucuz olsa değme keyfine abi yarım çek diyosun hoop 5 lira ee hap kadar ekmek zaten bi yarım daha hesap 10 lira yanının ayranı felan 12 lira bırak çık
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Millet şampiyonun kororeçini orta düzey;sokakta yapılan,yada daha başka şampiyon dışında yapılan,iyi yapan yerlerdekileri daha lezzetli bulan varmı? Tek değilimdir eminim
off ağzımın suyu aktı şimdi olucaktı kokareç,badem,uykuluk veya atom anam anam ne yerdim ha
Sür gari
Adı var sadece şampiyonun ben hiç beğenmiyorum onu bile fabrikasyona bağlamışlar , Ankara'da şanslıyız güzel yerler var ama İstanbul çok büyük keşfetmek lazım, benim en beğendiğim kokoreçi yapan yer Ortaköy'de yolun karşısında arada bir yer var orası olmuştu , Çengelköy'de de fena yapmıyolar .Kadıköy ve Beyoğlu Mercan da fena değil en azından Şampiyon'dan çok daha iyidir.
kokoreçedemi ÖTV geldi.. ne oluyor Bu işkembeye, bağısağa böbreğe. Sakatadımıza bari dokunma devlet.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Vallahi Mersinde bir tek yer tanırım Balık pazarı ve Kasap çarşısı var ikisinin ortasında Bir Usta var Abovvvvv
Bir Kokoreç yapıyor ki yemede yanında yat, gerçi yatamıyon dayanamayıp yiyosun
Bildiğim kadarı ilede Kendisi sarıyor şişi Yan taraf et pazarı ordan alıyordur muhtemelen
Sado
kokoreç,ademoğlunun dünyada tadabileceği en güzel lezzettir.
nasıl olsa karatay diyetine göre,hayvansal yağların hepsi sağlıklı.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
http://www.uzmantv.com/kokorec-nasil-servis-edilir
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Kokoreç kutsaldır.Konusu açıldıysa mutlaka yazılmalıdır.
Hazırlanırken izlemek ve ustaya müdahele etmek ayrı lezzet katar kokoreçe (abi acı koy, abi ekmeğide ısıt, abi ekmeğin içini çıkar vs.
Her yerden yenmemeli, damağınızın kokocusunu bulmalısınız, kokoreç yediğiniz yere abone olmalısınız .
Not: Şampiyon(ların)un kokoreci tırt.
www.motojektif.com
heryerden yenmemeli. iyi temizlenmemiş, yani ilk günkü haliyle servis edilebilir
şampiyon kokoreç iyidir, yenebilir ama daha iyileri geceleri ortaya çıkar
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Olsada yesek şimdi...
Kalın bağırsak olmadığı için sorun yok yenilebilir.
Bizim memlekette bu ince bağırsaktan dolma yapılıyor(bumbar dolması) o da çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
sanayiden gece gec saatte çıkarsın ve geçerken o koku gelir aman allahım miss hemen gidip en az 2yarım ayran ve eve rahatlamıs bi vaziyette gitmek pahabiçilemez
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Çok şey kaybediyorsun. Derhal aklını başına al, silkin ve kendine gel. En yakın kokoreççiye gidip yarım içi dışı kızarmış ekmek içine açılı kokoreç ve yanına büyük ayran söyle. Yarım ekmek eline geldikden sonra ekmeği hafifçe sık yağı ekmeğin içine işlesin. Sonrasında tekbaşınasın.. )))))
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
offf yenmezmi yaaaa daha dün 2 yarım yedim sadece kokareç için 50 gidiş 50 geliş 100 km gidiyorum ben
kokoreç duymasın vallah alınır
[B][I]Honda CBF 150 & Shoei XR-1000[/I][/B]
Çengelköy'de oturduğum için eve geçerken bazen canım çekiyor,hoop 1 koko+ayran yanına da 5 midye dolma, tam doymuyorum ayarında bırakıyorum, ne demişler azı karar çoğu zarar
Ankara'ya gittiğim zamanlar fırsatım olunca A.O. çiftliğine uğrarım orası güzel,baharda falan heryeri kokoreç-köfte kokusu sarıyor,tokken adamın yiyesi geliyor
Kokoreç sevmeyen var mı hala :D
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)