Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Polis ters yöne girdi: 1 ölü (motosiklet sürücüsü) - Polis yandaşlarına atfen!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu forumda bugüne kadar birçok tartışma okudum ve hiçbiri bir sonuca bağlanmadı.Yazıyorsunuz,zaman ayırıyorsunuz,öfkeleniyorsunuz... Bimer'e,emniyete,içişleri bakanlığına şikayet mesajları yağdırsanız daha sağlıklı olmaz mı?
    otopsici bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    suzuki gw250 inazuma
    arkadaslar ortada bir kaza var bir cinayet var ama konu tamamen polis iyi kotu muhabbetine donmus. ister polis ister baska meslekten birisi olsun. kasti olarak ters yone girmek zaten olen olmasa bile olume sebebiyet vermektir. eger olumlu bir kaza varsa kasitli cinayet degilmidir. o sekildede yargilanmalidir. olen kardesimize allah rahmet eylesin ailesine sabir versin cok zor gercekten.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ülkenin durumu malesef bardağın dolu tarafına bakıp polyannacılık oynanacak zamanı geçmiştir Shiria. Belki bayan oluşunuzdan belki başka sebepten biraz duygusal yaklaşıyorsunuz ama ülkeyi idame etmek için %10 yeter mi? Ya da %100 olmamalı mı?

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    sıkıntı şu ki polisler de bizler gibi kanunlara uymalaı, cafelerden hamburger alıp parasını ödemeden gitmemeli..kumar oynatılan kahvehanelerden rüşvet almamalı. TERS şeritten gitmemeli,seken kurşunla insan öldürmemeli,hayatını beleşe getirmemeli, arkadaşıma ehliyet almak için trafik şubeye gittiğimizde ''eğer tatlı bişeyler alırsanız öğleden sonra ehliyet elinizde yoksa bayramdan sonraya kalır'' dememeli... şimdi bi başlarım saymaya isnanlığınızdan utanırsınız. evet genelleme yapıyorum kurunun yanında yaşı da yakıyorum, atarlı serseriyi görmezden görüp,mafyanın yoluna bile çıkmayıpta üniverste öğrencisini,işçiyi biber gazıyla joplarla harab eden ve yukarıda saydığım şeyleri ve çok daha fazlasını sürekli yapan ve normal olarak gören kişileri sevmek zorunda değilim.

İyisi yok mu? evet var ama malesef kurunun yanına yanıyorlar. Hatta çok sevdiğim bir abim var trafik polisi. ensesine vur lokmasını al. hayatında 1 tl rüşvet yememiş mükemmel bir insan ama emin olun herkez bu özelliğine şaşırıyor ;) yani bir polisin düzgün olması ülkemizde şaşılacak şey haline gelmiş. bunun sebeb, bizmiyiz? tabikide polisler. hadi bakalım temizlesinler kendilerini..
    DALGIC_800 ve scorpions_59 bunu beğendiler.
    Karadeniz - Giresun.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polisle hiçbir sorunum yok diyorsun ama gördüğüm kadarıyla epey bir sorunun var kardeşim bence.nerede polisle alakalı bir topik var vermiş veriştirmişsin.
    merak ediyorum hayatın boyunca hiç mi ters yoldan gitmedin hiç mi ''u'' dönüşü yasak yerden dönmedin zaten hız sınırını söylemiyorum bile.bunları yapmadım deme sadece görmediler de öyle inanalım ...ceza da yemediysen şans diyelim artık.ters yöne girip de kaza yapan sen de olabilirdin durumu bir de böyle düşün.
    ya da bu haberdeki kazaya sebep olan şahıs normal senin benim gibi bir vatandaş olsaydı buradaki durum değerlendirmesi nasıl olurdu acaba
    Yapmayın yahu, yaptıysam yanlışı ceza yazsınlar, hemde hakkı neyse anında yapıştırsınlar ki yanlış yapmıyayım, birde cezayı kota doldurmak için değil insanların hayatlarını korumak için yazsınlar. Mantık bu değil mi, kurallar yapılmaması için var değil mi. Vefat eden arkadaşın canının hakkını nasıl ödeyecek. Adamın cocuğu gelse bu kazayı yapan şahsın yüzüne tükürse, senin yüzünden babam yok, ihtiyacını ölene kadar hissedicem dese ne der bunu yapan polis olacak vatandaş. Sen kendini koy o ters yöne giren elemanın yerine. Ya da o eleman senin babanı öldürse o kazada.

Şöyle düşün normal vatandaş banka soysa bu beklenir bir şey. Yani hırlısı var hırsızı var. Ama bu hırlı hırsız ve soyguncu adamı polis yaparsan ve yine banka soyarsa normal vatandaşa verdiğin tepkiyi mi vereceksin.

Ya da şöyle bir örnek daha. Devriye gezerken polis yolda bir kadın gördü ve tecavüz etti, bir ya da iki kişi ne düşünürsün. Normal vatandaşlar yapıyor bu arkadaşlar da normal vatandaş gibi mi dersin yine.

Bu arada kaldıramayacaksanız eleştrileri polis olmayın arkadaş. Hakkıyla olanlara mani olmayın bari çekilin gidin simit satın. Sıkıldım diyorsan yapmayacaksın herkes rahata kavuşacak !

(cevabı sana veriyorum ama genel bir yazı yanlış anlama)
    DALGIC_800 bunu beğendi.

Varuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı Shiria adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu bi gerçek her insanı bir tutmamak lazım,nasıl mesela her öğretmen aynı değilse,veya her fabrikada çalılşan işçi aynı değilse,her iş veren aynı değilse,
    her polisde aynı değil bence..burda birçok kişi iş güç sahibi,çalıştığınız yerdeki insanlar hepsi aynı mi ? veya siz nasılsınız,kendiniz nasılsınız ?
    evet polisin yaptığı gerçekten affedilemez bir şey,çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin,,mekanı cennet olsun...
    bu olayın polis tarafından bide olması,dahada tuz basıyor tabi yaraya
    Örnek : ben mesela hostesim,hostesler hakkında genel olarak ne düşünülür,kendini beğenmiş,
    aklı havalarda,artis vs vs.herkes öylemi,ben şahsen öyle değilim..ama öyle bir imaj oluşuyor işte..insanoğlunda ne yazık ki öyle bir hemen imaj koyma huyu var..
    herkes bir değildir,polisler,öğretmenler,işçiler,memurlar hiç farketmez,herşey birazda kişinin insafına bağlı aslında..insaf işidir biraz
    kişiliğine bağlı,her kişi aynı değildir..
    belki bana kızcaksınız bu yazıdan dolayı,merak etmeyin ben o polisi veya polisleri asla savunmam,savunamamda..
    Allahından bulurlar bir şekilde merak etmeyin..herkes hak ettiği yerde bulsun kendini..
    Shira Hn, size olayi bir de su sekilde degerlendirmenizi oneririm. Hostessiniz, ucakta yurumekte zorluk ceken 90 yasindaki bir teyzeyi zorla tekerlekli iskemlesinden kaldirip siz oturursaniz, sizce hakkinizda ne dusunurum?
    Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveeet yine geliyor benim klasikleşmiş 99 puanlık uzman sorum.

Sorumuz şu:

A ülkesinin B şehrinde C sanayii sitesinde D fabrikasında çalışan işçiler 6 aydır maaşlarını alamamışlar, patron ise işçileri işten çıkarıp işletmeyi taşerona devrediyor veya fabrikayı komple taşıyıp alacaklılardan kaçırıyor, işçiler duruma isyan edip kapının önünde bekliyor ve içeriye taşeronun girişine mani olmaya çalışıyor. Gelişmeler ne yönde cereyan eder şıklardan uygun olanını işaretleyiniz.

(a): İşçi maduriyetinin tespiti ve potronun kanunsuzluğuna karşı koruma talebiyle polisi çağırır, polis gelir tutanak tutar ve ilgili savcılığa dosyayı intikal ettirir.

(b): Patron polisi çağırır şu ayak takımını fabrikamdan uzaklaştır der polis 2-3 otobüs doluşup gelir ve fabrikaya etten duvar olurlar.

(c): Allah ne verdiyse işçiye girişip gazlar coplar ayaklar altında çiğneyip döver hem tutanak tutup memura mukavemet ettiler, üstelik bunlar bölücü gomaniz diye garagola çekerler.

(d): Durum kafalarına dank edip derhal bir sendika kurarak haksızlık ve hukuksuzlara karşı çalışan kesimlerle dayanışma ve işbirliğine girişirler.

Not: birden fazla şıkkı işaretleyebilirsiniz.

Oylama sonucunda polisin daha çok kimin hizmetinde olduğu açıklık kazanmış olacaktır.
    Tabi ki B ve C

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı eruyanik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizde türk sürücüsü oluyorsunuz sanırım..
    adamım sen nerde yasıyorsun havaide felanmı?yada meslek avukatlıkmı?
    scorpions_59 bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bazıları polisi savunanlar filan demiş.

BAKIN BÜYÜK YAZIYORUM BU KAZAYI YAPANIN ALLAH CEZASINI VERSİN...
    ama burda polisler şerefsiz hepsi şöyle böyle diyen asıl kendi şerefsizdir...

Polisi asayişten trafikten gördüğünüz ekiplerden ibaret sayan cahil kesimmm....
    Hepinizin yaptığı meslekte olduğu gibi bu meslektede fazlasıyla şerefsiz olabilir..

Sen bütün polislere şerefsiz diyip bütün teşkilata bela okuyup nekadar cahil olduğunu göster..
    Narkotik ,terörle mücadele, özel harekat,araştırma,cinayet,ahlak,bunları saymazsın...
    Polisten nefret edilir anlarım...
    Et abi et burda gelipte hepsi şerefsiz deme...

Tutturmuşsunuz belli bir kalıp medyada görürsünüz bütün teşkilat şerefsiz...
    Her polis konusunda sanki savunuculuk yapar gibi görüyosunuz ama haklı demem hiç bir zaman...
    Sen sıcak yatağında yatıyorken ben dışarda it kopuk peşindeysem nerde bende şeref dimii..
    1 ay önce istanbul gaziosman paşada arkadaşımız ensesinden vurulurkende şerefsizdi...
    Doğuda ölen özel harekatçıda şerefsizdi dimi artist bunların hepsi...
    gördükleri ekip arabalarını bütün teşkilat sanan cahlillere bu yazım..

Özellikle bazı arkadaşların polisle ilgili sıkıntısı büyük bu kendilerinden kaynaklanır...
    Suçsuzsan uygulamaya girersin aranırsın gbt bakılır basıp gidersin...
    Bukadar kuyruk acısı suçtan kaynaklanır genelde böyledir
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Shiria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yakında ...Honda :)
    Alıntı Varuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shira Hn, size olayi bir de su sekilde degerlendirmenizi oneririm. Hostessiniz, ucakta yurumekte zorluk ceken 90 yasindaki bir teyzeyi zorla tekerlekli iskemlesinden kaldirip siz oturursaniz, sizce hakkinizda ne dusunurum?
    Ya ben anlatamiyorum,yada siz istediginiz şekilde anliyorsunz.evet ben hata yaptıysam eger,o teyzeyi kaldirtiysam eger ordan,ozaman beni suclayın,ama benim hatam yuzunden tüm havacilik camiasi neden kotulenir onu anlamaya calişiyorum?yazdgm yazıda bunu anlatmaya caliştim..
    Birkannn bunu beğendi.
    [Hotel|Oscar|November|Delta|Alpha] [Charlie|Bravo|Romeo]

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazıları polisi savunanlar filan demiş.

BAKIN BÜYÜK YAZIYORUM BU KAZAYI YAPANIN ALLAH CEZASINI VERSİN...
    ama burda polisler şerefsiz hepsi şöyle böyle diyen asıl kendi şerefsizdir...

Polisi asayişten trafikten gördüğünüz ekiplerden ibaret sayan cahil kesimmm....
    Hepinizin yaptığı meslekte olduğu gibi bu meslektede fazlasıyla şerefsiz olabilir..

Sen bütün polislere şerefsiz diyip bütün teşkilata bela okuyup nekadar cahil olduğunu göster..
    Narkotik ,terörle mücadele, özel harekat,araştırma,cinayet,ahlak,bunları saymazsın...
    Polisten nefret edilir anlarım...
    Et abi et burda gelipte hepsi şerefsiz deme...

Tutturmuşsunuz belli bir kalıp medyada görürsünüz bütün teşkilat şerefsiz...
    Her polis konusunda sanki savunuculuk yapar gibi görüyosunuz ama haklı demem hiç bir zaman...
    Sen sıcak yatağında yatıyorken ben dışarda it kopuk peşindeysem nerde bende şeref dimii..
    1 ay önce istanbul gaziosman paşada arkadaşımız ensesinden vurulurkende şerefsizdi...
    Doğuda ölen özel harekatçıda şerefsizdi dimi artist bunların hepsi...
    gördükleri ekip arabalarını bütün teşkilat sanan cahlillere bu yazım..

Özellikle bazı arkadaşların polisle ilgili sıkıntısı büyük bu kendilerinden kaynaklanır...
    Suçsuzsan uygulamaya girersin aranırsın gbt bakılır basıp gidersin...
    Bukadar kuyruk acısı suçtan kaynaklanır genelde böyledir
    Hocam kim o bütün polisler serefsizdir diyen arkadaslar?
    Ben kaçirmisim kusura bakma.
    Simdi tüm postlari tek tek okuyacak vaktimde yok.
    Nasilsa sen biliyorsun.
    Tüm polisler serefsizdir yazan arkadaslarin niklerini paylasirsan sevinirim.
    Tesekkurler.
    ero__, DALGIC_800, scorpions_59 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sadece bu konu için değil sayın abim..Konu başında zaten Allah belalarını versin demiş...Ya ben yanlış anladım ya da arkadaş çoğul kullandı..
    Bak abi seni çok severim ben hayatta savunmam kötü polisi
    Çevremde görürüm artistini rüşvetçisini..
    Bunlar heryerde var sadece polislikte değil..
    Vaktin olursa aç hangi konuda polis geçerse bak yorumlara ne şerefsizi ne namussuzu kalır..
    Bende isim sayamayacağım sana şerefsizler diye yorum çok isim söylemeye de gerek yok..
    Sakın yanlış anlama ben bu kaza yapan adam öldüren cahili savunmadım savunmam en ağır cezayı alsın ..
    Kanıma dokunan bütün polisleri kötü görmeleri...
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Shiria adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben anlatamiyorum,yada siz istediginiz şekilde anliyorsunz.evet ben hata yaptıysam eger,o teyzeyi kaldirtiysam eger ordan,ozaman beni suclayın,ama benim hatam yuzunden tüm havacilik camiasi neden kotulenir onu anlamaya calişiyorum?yazdgm yazıda bunu anlatmaya caliştim..
    Kanunu koruması gereken bir meslek gurubu, kendini kanunun üzerinde görüp kanunu koruma görevini de layığıyla yerine getirmiyorsa orada kurumun sorgulanması gerekir. Bizim ülkemize baktığımızda da münferit olaylar haline gelen durumlar maalesef genel hale geliyor. Polis gidip karakolda esrar yetiştiriyor; rüşvet zaten gırla gidiyor, sonra ters yöne girip katliam yapıyor bu haberdeki gibi, en basitinden, hırsızlık şubesindeki polislerin o bölgedeki bütün hırsızları tanıdığından bahsediliyor hemen herkes tarafından. Durup dururken ortaya çıkan "münferit" bir durum değil polislik kurumunun yozlaşması; uzun zamandır süregelen bir durum. Özellikle batıda çok kullanılan bir söz var "Muhafızlara kim muhafızlık yapacak?" şeklinde çevrilebilir. Bizim gibi sorgulamadan kabul eden, "demokrasi" olduğunu iddia eden kapalı toplumlarda kendini kanunun da üzerine koyabilecek bir kurumun da şeffaf olmayan katı yapısı, iktidarın da kendini koruyacak bir kurum olarak görüp göz yummasıyla, sonunda yozlaşmaya sebebiyet verir, ne yazık ki normal bu durum bu biz, halk değişimi, açıklığı, şeffaflığı talep etmedikçe; kapalı kapılar ardında daha neler neler dönüyor kimbilir; basına yansıyanlar buzdağının görünen kısmı sadece..
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    konu başlığı altında polisin yerin dibine sokulması ve dahi cansiperane müdafaası aynı bahse konu polis icraatleri gibi gayet alaturkadır ve ortada bir problem varsa bu tavrın ta kendisidir.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem polis hiçbir işe yaramıyor %90 ı hep böyle başınıza bir iş geldiğinde karakola gitmeyin polisi aramayın kendi işinizi kendiniz görün ne de olsa bir boka yaramıyorlar iş falan da bilmiyorlar öyle oldukları yeri de haketmiyorlar
    hatta gelin bu %90 ı boş olan devlete faydasından çok zararı dokunan teşkilatın kaldırılması için imza toplayalım
    Anlayış bu mu olmamı sence? Biz Polis Teşkilatı denen kurumda işini layıkı ile yapmayan adamlardan bahsediyoruz.. Narkotik, PKK itinin bilmem kaç ton uyuşturucusunu yakalar büyük saygım var, ama gecenin köründe ters yola girip bir motosikletliyi, yayayı, başka araç sürücüsünü öldürürsen orda bir dur deriz!!! Bizim sözümüz bu adamlara.. Sen polis isen eğer örnek olacaksın arkadaş.. Sana gir dendiğinde bile şahsi işin için o ters yola girmeyeceksin.. İşin aslını öğrenmeden yanındaki kolluk arkadaşına güvenip bir tane gence 5 kişi dalmayacaksın.. 1 kişiye 5 kişi dalarsan arkandan ne çocuğu olduğun hakkında yorum yapanlara kızmayacaksın!! Esnafa yanaşıp hava soğuk bir çorba içelim deyip, çorbanı bitirince sktr olup gitmeyeceksin parası neyse vereceksin.. Fuhuş yapan kadını kodese götürüp, birde sen ihfal etmeyeceksin o kadını.. Bizim lafımız bunlara kardeş.. Sen bu haberleri sık sık görmüyorsan gazetede orada burada aynı memlekette yaşamıyoruz demek ki.. Şimdi diyeceksin ki ee sen trafik kurallarına uyuyormusun? Elimden geldiği kadarı ile evet uymaya çalışıyorum çünkü ben vatandaşım, emniyet şeritinden gidersem, kırmızı ışıkta geçersem cezamı yerim!! çok param olmadığı içinde yememeye çalışırım..

Üstelik hiçbir çorbacı bana bedava çorba içirmez!!! anladın sen onu bilader...
    Varuna bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konu başlığı altında polisin yerin dibine sokulması ve dahi cansiperane müdafaası aynı bahse konu polis icraatleri gibi gayet alaturkadır ve ortada bir problem varsa bu tavrın ta kendisidir.
    genelleme yapmanın kolaycılığı
    en akil geçinenleri bile düşüyor aynı tuzağa
    bunların hepisi lamba partisindenmiş, öyle deyorlar
    scorpions_59 bunu beğendi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olsun olmasın demiyoruz duyarlılık iyi bir şey..
    Bunu yapan kuralları hiçe sayanı savunursam bana da böyle ithamlarda bulun...
    Ama ne zaman konu açılsa polise bütün polislere giydirmeyi biliyorsunuz...
    Okumayı biliyorum ben anlıyorum da...
    Bir angutun suçunu bütün polislere yıkıp hepsine yazar gibi Allah belalarını versin demişsin konu başında...
    Bunu da bildir kuralsızlaradır diye...

Aynı forumda bu teşkilattan arkadaşlarınız olduğunu unutup hepsini bir kefeye koymanız bana dokunan..
    Serzenişinde haklısın hocam, sana sonuna kadar katılıyorum. Zira Polislik zor meslek, can ve mal güvenliğini sağlamak adına kendi canından olunabilinen bir meslek. Bizim gibi küçük şehirlerde yaşayanların polislerle arası iyidir, derdini anlattığında yardımcı olur, beyefendi diye hitap eder. Hiç bir memur Lan diye hitap etmez. Park yasağı olan yere park ettiğinizde en az 2 kez plakanızı anons eder, hemen ceza yazayım tavrı sergilemez. Hoşgörülüdür, tenha bir köşede alkol aldığınızı gören ekip yanınıza gelip afiyet olsun gençler der. Çünki bilir aranan tiplerden olmadığınızı.
    Bu anlattıklarım küçük şehir kısmı. İşin İstanbul gibi metropoller olan kısmına gelirsek, Polislerin çoğu mesaiyi bir an önce bitirme derdindedir. Yolda gördükleri herkes onlar için olağan suçlu, şüphelidir. Joplarını kullanmaktan hiç çekinmezler, saygı göstermedikleri için saygıda göremezler. Suratları amerikan western filmlerindeki Şeriflerle aynıdır.Çoğu birer Şerif edasıyla salınırlar sokaklarda. Yani polisin iyisi de vardır bu memlekette kötüsüde. İyileri de tayin oldukları büyükşehirlerin keşmekeşinde kötüleşir, küçükşehirde kalanlar Nubar Terziyanın Polis tiplemesindeki gibi babacan Türk Polisi olarak emekli olur.
    35emre35 ve scorpions_59 bunu beğendiler.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Yüce Allah rahmet eylesin.

Diyecek çok şey var ama anlayacak yok. Kasksız yola zaten çıkmıyoruz gözü üzerimizde olan dostum, ama şunu unutma sizinde en ufak hatanızda ensenizdeyim savcılığa kadar yolu var. Karakol önünde polisin arabayla geri geri yola çıkması yüzünden kaza atlattım, ne yapıyorsun demeye kalmadan diğer polislerin yanında hakaret etti. Diğer polisler karakola çekti beni. Yiyorsa tek olunca hakaret etsin. Düşmanlığım yok, sonuçta devletimin önemli bir kolu aksine devletime saygım ve sevgim vardır. Ama devlet kolundaki pis tüyü koparmaz ise vatandaş koparmaya çalışır. Temiz polis çok,benimde akrabam, arkadaşım, komşum olan polisler var. İçerde temizi çok var ama çürük olanıda çok bunların ayıklanması lazım.
    ero__ bunu beğendi.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    (bu olaydan bağımsız ) camia olarak polisleri savunanlara geliyor benim de sorum:

görevdeyken kurallara uyan ne bileyim dönüşlerde falan sinyal veren bir tane trafik polisi gördünüz mü?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

ha bu arada trafik cezaları bu ülkede yüzde 70 bütçeye gelir olsun diye yüzde 30 da ceza niyetine kesiliyor. bu devletin polisinden çok şey beklemeyin yani.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/111390-polisimize-feda-olsun.html

Polis yandaşlarını şu sayfaya bekliyorum. Yine münferit olay değil mi? Arada çıkar böyle zibidiler.
    sysroot ve scorpions_59 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)