polis insanları dövdüğü zaman gaz bombası attığı zaman polis görevini yapıyor diye şak şak larsalar olacağı bu
polis insanları dövdüğü zaman gaz bombası attığı zaman polis görevini yapıyor diye şak şak larsalar olacağı bu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
öldürdüğü insan için diyorum ki; inşallah kendisi de trafik kazasında geberir. Arabaların halinden belli kaç km süratle ters yönden geldiği.
Olay görev esnasında olmuyor, o anada kullandığı araç devletin değil, polis olmanın verdiği rahatlıkla dalmış ters yöne, yakalanırsa nasıl olsa kendi polis, ceza yazacak olan polis.
Polis polise ceza yazmaz
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Sünnet çocuklarından polis yapılırsa olacağı budur,normaldir hatta azdır.
ölen motosiklet sürücüsüne allah rahmet eylesin.. kim bilir belkide bir yuvanın babası ,temel direği idi...
ülkeye bak, polis ters şeritten gidiyor..
kahvede oturanı bile polis yaparlarsa olacağı bu olur.. polis devletiyiz yaa , ondan dolayı... bende diyorum ne kadar başı boş adam var piyasada, meğer çoğu polis
polisleri kıskanıyorsunuz. hepinizde kuyruk acısı var.sanki hepiniz bütün trafik kuralına harfien uyuyorsunuz.polşislerde sizlerin amcası dayısı kardeşi babası.yani aynı toplumdan uzaydan gelmedi. polis düşmanı olmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
kaskınızı takın.gözümüz üstünüzde
103 hp
Polis'in askerlik yapmadan devlet memur'u olmasını kıskanıyorum
senin neden bahsettiğimi anlamaman doğal.. senin genel problemin bu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
sizin anlayamadığınız bu bahsettiğiniz tüm sorunların, sadece bir mesleğe özel olmadığı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
güzel yazmışsın kardeşim.. daha nasıl izah edilir bilemiyorum..
Ersin Bey ; hiç bu konu ile ilgili olarak tartışmayacağım..
Belliki yurdumuzda polislerle ilgili bir sıkıntı var .. Artık halk tamamen tepkili, hata kabullenmiyoruz..
Şöyle düşünelim siz ve buraya yazı yazan tüm mt dostlar; bir polisin ters şeride girerek kardeşimizi öldürdüğünü ..
bakalım bu iyiser polisi koruyucu tavırları hâlâ sergiliyor olurmuydunuz.. İnsan canı basit değil
demek siz benim kazayı yapan polisi savunduğumu düşünüyorsunuz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Maksat kimseyi kırmak değil.. ancak faiz yiyen sakallıyı örnek gösterip islama saldıranlar gibi de davranmamak lazım..
Ölen motosiklet dostumuza allah rahmet eylesin ,geride bıraktıklarına sabır versin..
Bu memlekette kasten adam öldüren vatandaş 3-5 yıl hapis yatıp çıkıyor, kazayla adam öldüren polisin ceza alacağına kim inanır ? Ceza bolca var herkese aslında ama siyasi konularda. onların da ne kadar haklı olduğu tartışılır. Kimsenin hangi görüşün yanında olursa olsun siyasi sebeplerle hapis yatmasını desteklemiyorum. Ha bu arada ben polisin herhangi bir olaya acil müdahele ettiğini görmedim protestolar haricinde, onlarda da zaten eylem başlamadan polis orada oluyor. O yüzden olay yerine acilen gidecek olması ters yöne girmesine bahane olamaz.
kendi mesleğimden örnek vereyim. adamın birisi sokakta bir kız çocuğunu taciz etse, tecavüz etse haber olmaz. ki askerliğimi cezaevinde yaptım, tecavüzcünün haddi hesabı yoktu, her gün birisi geliyordu ama tvde yada gazetede görmedim hiç. aynı şeyi bir de öğretmenin yaptığını düşünün.
yapılan meslek ile yapılan iş taban tabana zıt ise bu konuşulur, insanlarda ağzına geleni söyler. ha bu taban tabana zıt olan örneği bir meslek grubu sürekli yapıyorsa ister istemez hepsine de mal edilir.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
trafik magandalığının mesleği yok beyler...maganda her zaman magandadır...polis memuru şahıs şahsi arabasıyla böyle bir hata yapmış...polis olduğundan bir güc alıp değilde bence ya sarhoştu ya da yol iz bilmiyordu salaklığına geldi...o mevki Koç Holdingin olduğu nakkaştepeye çıkan rampa galiba...acayip bir yol...yolu ikiye ayıran bir uyarı işaret yok bilen bilir yani bazı yolların kendine has mühendislik hataları vardır...
polise bok atalım ama burda değil...Anadoluda ne kazalar oluyor hangisini görüyorsunuz...biliyorsunuz...adam benzinlikten bir çıkıyor otoyola veya traktörle yoal fırlıyor küt kaza...çiftci şöyle böyle diyormuyuz ...hayır sürücü cehaleti..olayı emniyete bağlamak abesle iştigal olur...he polis arabasıyla terse girmişde vatandaşın canını yakmışsa vuralım dibine dibine...
bu olayın hukukdaki karşılığı taksirle adam öldürmek....Türk Ceza Kanunu
TCK MADDE 85. - (1) Taksirle bir insanın ölümüne neden olan kişi, üç yıldan altı yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Fiil, birden fazla insanın ölümüne ya da bir veya birden fazla kişinin ölümü ile birlikte bir veya birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmuş ise, kişi üç yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet polisim.. doğru tahmin...ama en başta vatandaşım. benimde çok şey moralimi bozuyor... ters yola girip öliülüğ kazaya neden olan cinayetle yargılanmalı kim olursa olsun.bende motosiklet kullanıcısıyım.kazasız belasız günler
103 hp
örnek veriyorum demin yazmıştım hiç unutamadığım kaza videolarından biri bu...adam öküzlemesine yola çıkıyor bir can gidiyor...şimdi bu adamın mesleği kimin umrunda...öküzlüğün adı yok...şimdi git bu adam hayatına normal şekilde devam ediyordur...
http://www.youtube.com/watch?v=b9DvIcJRHh4
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
@mete_han
Sürücü de kalpten gitmiş , video açıklamasında yazıyor.
Polis şu memlekette bazılarının yandaşıdır genelde...
Ceza falan da almaz bu şerefsizler boşuna beklemeyin.
Geçen gün 6 şerefsiz 1 tane adamı nezarette dövdüler(Dövmek hafif kalır hayvana yapılmaz yaptıkları)
Adamın kafasını ayaklarıyla ezdiler.
Ve sadece 3 ay uzaklaştırma aldılar.
Cumhuriyet bayramında vatansever insanlara saldırmaları da cabası.
Aynı şeyi teröriste yapmaz ama...
Antalya'da gözü dönmüş bir manyağı ikna etmeye çalışırken bir komiser vuruldu ve öldü.
Polislerin şevkati anca teröriste,manyağa...
Kanunu da anca vatansevere,masuma,vatandaşa...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
kestirme olsun diye girmiş onun bunun çocuğu şimdi haberlerde izledim...ne diyim bilemedim valla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)