1 ocak 2013 Sigara zammı(yeni fiyatlar)
Reklamlar
-
keşke zamlar sigara ile noktalansaydı...
%1 vergi %8 oldu (konutlar için)
diyorum ki, acaba bu zamlar 220,000 suriyeli vatandaşı barındırdığımız için mi geliyor..
çünkü hepsinin cebine yemek parası ve kalacak yer temin edildi... az bir sayı değil... artık sıkıldım bu ampul kafalılardan..
adamların cebinde ticket kart var... vay anasını sayın seyirciler
Reklamlar
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Tiryakiler beter olsunlar. Dumanı ile havayı, izmariti ile yerleri kirletiyorlar. Bulundukları ortamı leş gibi kokutuyorlar. Kanser olup yavaş yavaş öldüklerinden sınırlı sağlık hizmeti kaynaklarımızı kullanıyorlar. Sigara yüzünden bozulmuş DNA' larını çocuklarına geçirip soyumuzu da kirletiyorlar. Bence topluma yapılan bu kadar kötülüğün karşılığında paket başına 10 TL komik bir bedel.
Bunları tiryakilerin yanında söylesen seni vururlar
-
Yaşasın kaçak sigara....
Şimdi o da zamlanır
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Kesinlikle 1 sene oldu Golden Virginia kullanalı. Ne zaman paket sigara içmeye kalksam midem bi tuhaf oluyor.
-
Zamlardan sonra mecbur döndük tütüne,
Sarılan her sigara kaçsın maliye bakanının g...ne.
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Bunları tiryakilerin yanında söylesen seni vururlar
o zaman benim verdiğim tepkiyle recm etmeleri gerekir
hacı arkadaşın laflarının aşırı olduğunun farkındayım
ama olaya birde benim açımdan bak
ben adamın birinin kirlettiği havayı solumak zorunda mıyım?
Bu hükümeti günahım kadar sevmem ama yaptıkları birkaç iyi şeyin başında
kapalı alanda sigarayı yasaklamaları geliyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
umarım en kısa zamanda bırakabiliriz
Live to ride,ride to live
-
Bırakmayı düşünmek için iyi bir sebep ,tiryaki arkadaşların bunu değerlendirmelerini dilerim.
Sigara içmek bir hak değil aksine pekçok açıdan başkalarının hakkını gaspetmektir.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
bu bahaneyle bırakabilirsiniz sigarayı hem kendinize zarar veriyorsunuz hemde çevrenizde sigara kullanmayan insanlara
-
Kanucan denk geldiğinde ben de paketten içmiyorum,sarıyorum hemen bi tane, yetiyo
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
az önce kısa marlboro 9 tl ye aldım.
-
Süper Moderatör (BBRR)
3 yildir tutun kullaniyorum ziyadesi ile memnunum sigara 10 kurus olsa yine tutun kullanmaya devam ederim ..
piyasada hemen hemen her zevke hitap edebilecek turden tutun var ..
dunyanin en iyi tutununun uretildigi ulkede zaten neden sigara icilir ..
ben adiyaman super 50 tutununde karar kildim tam benim damak zevkime gore ..
6mm filtre kullaniyorum.. genelde RIZLA kisa kaati 100 bukletlik kutusu ile aliyorum zira tek tek alinca pahaliya denk geliyor.
kullandigim tutunun kilosu 50tl 10 liralik aliyorum taze taze bittikce almak en mantiklisi..gelelim guncel fiyatlara ve nerden temin edebileceginiz bilgisine ..
misir carsisini istanbulda yasayanlar bilir carsinin eminonu camisi tarafindan olan girisini karsiniza alin carsiya girin ve sag taraftan cikan kapidan cikin karsiniza mehmet efendi ve mahdumlari kahvecisi gelecek sokaga dirak girin 50 m ilerde solda (o soakakta bir cok satici mevcut)
Ankarada opera binasinin orada itfaiyeciler meydani var orada kulubelerde her turlu tutun ve tutun mamulunu bulmak mumkun fiyatlar istanbuldan daha ucuz..
izmirde nerde satilir henuz bilmiyorum bilen varsa yazar ..
Marmariste bile olduguna gore her memlekette satiliyor demektir
30 tlden 120 tl ye kadar tutun mevcut. filtrede hazir acik satilanlardan aliyorum hatta kesilmemis olanlardan alip kendi istegime gore uzunlukta kesiyorum . kagidin 100 lu kutu fiyati 60 tl ..
1 yila yakin gider .. filtre zaten para degil 1 tlye aldiginiz kesilmemis paketten 500 adet filtre cikiyor yaklasik olarak. benim son hesabima gore aylik sigara giderim 25 tl kadar.
elde sarilan sigaranin tadi en iyisi. zira ilk basladigimda elde saramadigim icin hazir tup kagit alip doldurma yapiyodum hem zaman kaybi hemde tadi guzel olmuyodu. daha sonra yukarida gorulen demir tabakayi kullandim kagidi filtreyi koyup kapatiyosun sarili cikiyor.. ama cok sert sariyor.. tutun hafif nemli ise nefes cekmek imkansiz oluyor .. en son sarmayi ogrendim huzura kavustum .. simdi cillop gibi sariyorum
tutun satilamn yerlerde tutun kagit ve filtreleri ayni yerde tasiyabileceginiz afilli deri cuzdanlar da satiliyor.
kolay gelsin ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
şini ben tam anlayamadım, filtre ayrı kağıt ayrı mı olmalı dediniz, yekpare halinde satılanlar kötü mü yani? hangisinden alacağız.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Mikuni adlı üyeden alıntı
şini ben tam anlayamadım, filtre ayrı kağıt ayrı mı olmalı dediniz, yekpare halinde satılanlar kötü mü yani? hangisinden alacağız.
videolu anlatim en iyisi
1. Yontem hazir filtreli tup stili doldurma
http://www.youtube.com/watch?v=3mEm7cB1xPo
genelde tutune ilk baslayanlarin tercih ettigi yontem budur. ancak her aksam oturup bir ertesi gunun sigarasini hazirlamak yada bir kutu tupu (200 adet) oflaya puflaya sarmak gerekir sikici bir yontemdir.
2. Yontem kagit filtre ve tutun tabaka vasitasi ile sarilir.
http://www.youtube.com/watch?v=r7xTYcn5niI
tutune baslanildiktan sonra tup sigara doldurmnaktan sikilinip gecilen ikinci adimdir. elde sarmaya nazaran daha siki sarar' tabakada tutun daha cabuk kurur.
3. yontem elde sarma yontemi
http://www.youtube.com/watch?v=WYRnFELhJHY
tutun icmenin en son asamasidir. elle sarmada saran kisi istedigi sikilikta sarma sansina sahiptir. en lezzetli sigara elle sarilandir.videoda arap kagidi denen yapiskansiz kagit kullanilmistir ancak ben yapiskanli kagidi tercih ediyorum .. kisinin zevkine kalmis bir olay
umarim aciklayici olmustur.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Bu zamlardan sonra sigara içen kimse param yok kask alamıyorum yada 10-20 liralık kaskım var anca demesin marlboro içen birisi 1 ay sigara içmese 2 tane kask alır.
-
hazır filtre ve tütün alıp sigara içiyorum birkaç aydır
ayda 100 tl civarı olan masrafım 30 tl ye kadar düştü
dahası 1 yıldır devam eden mide yanması şikayetlerim de neredeyse bitti
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
hazır filtre ve tütün alıp sigara içiyorum birkaç aydır
ayda 100 tl civarı olan masrafım 30 tl ye kadar düştü
dahası 1 yıldır devam eden mide yanması şikayetlerim de neredeyse bitti
bende de reflux acid hastalığı var, bu zamane sigaraları dokunuyor. sen hangi tütünü kullanıyorsun?
-
Mikuni adlı üyeden alıntı
bende de reflux acid hastalığı var, bu zamane sigaraları dokunuyor. sen hangi tütünü kullanıyorsun?
hiç bir fikrim yok hangi tütünü kullandığım konusunda
ilk gittiğim adamdan aynı tütünleri alıyorum
işin aslı sert-orta-yumuşak içimi olan 3 değişi tütünü harmanlayarak kullanıyorum
ilk kullanmaya başlayacağımda her birinden birkaç örnek alarak denemiş, hepsini harmanlamaya karar vermiştim
şu durumda ulaştığım sonuç şudur ki kullandığımız hazır sigaraların içinde tütünden başka naneler de vardı
-
Benzinin litresi en az 10 lira olmalı.
Altına 500 liralık bir motor çeken apaçilik yapamasın.
Millet cayır cayır benzin yakıp havayı kirletiyor.
İnsanlar çocuğunun boğazından kesip altına araba çekme derdinde, yollar adım atılamaz halde, trafik tam bir keşmekeş.
10 TL olsun ki daha az insan otomobil kullansın, hava temiz kalsın, zehirlenip duruyoruz, trafik rahatlasın, yolda karşıdan karşıya bile geçemiyoz.
Oldu mu şimdi?? E oldu valla
Etrafımda sigarayı içmeyen herkes zammı onaylıyor yahu
Başka yerlerden anlamsızca açık verilip bunun bir şekilde vatandaşa yüklemenmesine ya itiraz ederiz, ya da susarız.
Sigara ve onu içenlerden nefret etiğimiz için sigaradan alınan vergilerin yükselmesini savunuyor ve hatta seviniyorsak, yukarıdaki satırları yazan adama da fazla itiraz edemeyiz. O da sonuna kadar haklı.
Ben benzin kullanıyorum, zam yapan şerefsizdir. Sigara içmiyorum, ohh iyi geçirdiler.
Yok öyle bana dokunmayan yılan bin yaşasın muhabbeti.
Bulunduğun ortamda sigara içilmemesi konusunda sonuna kadar haklı olabilirsin, ama o adamdan alınan fazladan vergiye itiraz etmiyor, hatta seviniyorsan, sıra senin benzinine, ekmeğine geldiğinde sakın ağzını açma arkadaş.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)