Millet Iphone alıyor ama Arakan ağlıyor.
Arkadasım ben 5 gün önce 5 aldım hem sıklık hemde hız bakımında 5 i oneririm
beyler ben ayfon 4 4s 5 olmak üzere hepsini gördüm(gördüm dediğim hepsiyle uzun süre geçirdim) fakat note2 nin yanında gerçekten sıfır kalmış
bizim bi abide var note adam samsung tv ye video gönderiyor samsung çamaşır makinasını çalıştırıyor tv de kumanda niyetine kullanıyor sesli olarak söylediğini sms çeviriyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Valla insan ister istemez kapiliyor bu iphone rüzgarina.
Herkesin elinde görünce bende heveslendim iphone 5 denilen naneye.
Gittim telefon sirketime hangisini alsam kaça olur diye.
iphone 5 almaya kalksam 149 euro istiyorlar.
Samsung alirsam 79 euro.
Bedava bir sürü telefon varken iphone 5 e 149 euro verecek kadar salak degilim ama seytanda al ulen bir tane.
Bu kadar merak edecegine, merakini gider diyor.
Muhtemelen almayacagim ve içimde ukte kalacak ama yine de kafamda beni bir delilik yapmaya sürükleyecek soru isaretleri var.
Aslini isterseniz, galaksi gibi karti çikar tak bilgisayara hop sipsak bütün verileri kaydet gibi bir seçenegi olsa, çoktan almistim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hala iphone diyenler var
Bunların üzerinden araba falan geçmedi, sadece kot pantolonun arka cebinde taşınan iphone 5 ler.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Kağıt üzerinde samsung s2-3 iphone dan daha iyi olabilir ancak iphonenun yazılımı optimuma ayarlanmış tam işlevsel takılma donma vs olmuyor. Bazı arkadaşlar android dünyası sınırsız demişler evet haklılar ios öyle değil ancak herkes telefonuna rom atmak çeşitli programlar kurmak zorunda değil ve açıkçası hala pc ye format atmasını bilmeyen insanlardan bu çeşit uygulamaları yüklemesini beklemek yanlış. o yüzden çoğu insan ip alıyor yazılım vs gibi bir sürü şeyden uğraşmamak için kullanıcağı uygulamaları indiriyor güncelleştirmesini yapıyor okadar. Bence samsungun kötü yanı ekranı çook büyük bir telefon okadar büyük olmamalı ip5 in son reklamını görmüşünüzdür adamın dediği haklı telefonu tek elle kavrayıp rahat kullanılması lazım. yağmur yağıyor bir elde şemsiye telefonu tutamıyosun, masada yemek yiysun çatal bıçağı bırak telefonu tut çok komik zaten cepte taşımak problem samsung galaxy s in boyutunu hiç değiştirmiyecekti büyüttü sadece gösteriş için cebinden telefonmu çıkartıyosun 14lümü belli değil. eminim iphonun fiyatı samsung ile aynı olsaydı kimse samsung almazdı fiyat performans ürünü samsung olduğu için talep ediliyor şuan ip5 1500tl s3 fiyatı 4s te s2 fiyatı olsaydı çoğu insan gider iphone alırdı. şahsen ip yada samsung kullanmıyorum bir mobil cihaza okadar para vermem 400-500tl lik cihazlar işimi çok rahat görür şuanda 6 senedir kullanmakta olduğum telefonumu kullanmaya devam ediyorum
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Ben teknolojiden çok anlamam . İphone nin şöyle bir kampanyasını okudum '' telefonuma virüs bulaştır işte şukadar para diye ''
Arkadaşımda galaxy s3 var sakın alma diyo telefon eskisi gibi değilmiş çok yavaşladı kasmalar başladı diyor. Başka arkadaşımda 4s var oda aldığım ilk günkü gibi diyor iphoneye .
Ben şimdi iphone 4s veya 5 alıp artık 5 sene kullanırım zaten öyle çok telefon değiştiren biri değilim , sadece almısken düzgününü almak istiyorum ve ele yakışıcak , zarif görünen bir telefon istiyorum .
Samsung galaxy s3 ü direkt eledim çünkü zaten pantolonumun cebine bişeyler koymayı sevmem birde galaxy s3 gibi bir aleti koymak hiç istemem , tabletten biraz daha ufak birşey resmen .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Arkadasim bende iphone kullandim uzun sure 3s ve 4s olarak ama sonra note2 aldim kendime gercekten harika bi telefon yanliz biraz buyuk sorun olmaz dersen note2 tavsiye ederim. Kesinlikle iphonlar kötü bir cihaz deil iphone da alsan pisman olmassin.
Motosiklet.net'e bir daha yazmıyayım diyordum ama buraya kısmetmiş buyrun incelemeler aşağıda , jb yapmadan herhangi bir numaraya arama engellemesi dahi yapamıyorsun. Komik geliyor halen Ios savunuculuğu yapmak bana, Apple sadece tablet üretsin, telefon piyasasında önderliğini yaptı ve artık bırakmak zorunda
Android:%72
iOS:13.9
Diğer:%14.1
http://forum.shiftdelete.net/android...2ye-cikti.html
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Aman abi naptınız.. ya 1400 tl 4s
sahsen ben galaxy ace kullandım oda yetiyor.. suanki telefonum nokia 603 720 p kalitesinde video cekiyorum 570 tl ye aldım..
Paranız varsa bilemem ama..
Ama bende iphone 4s derim
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Galiba 4s alicam 6ibi duruyor.
sadece diyiceğim bilende bilmeyende konusuyor kendi kullandığım telefonu elime alıp acaba anlattıkları telefon bumu die sorguladım kendimi boş bomboş
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
boş işler...
iphone ne s3'ün nede bir one x'in yanına yaklaşamaz...
daha 40 fırın ekmek yemesi lazım...
hele 5...
oyuncak gibi duruyor iyicene, elinize aldığınız da telefonun bi albenisi bile yok...
s3 ilk çıktığında s2 yi verdim ve aldım, heh şimdi telefon alacak olsam ilk one x düşünürüm, sonrasın da s3...
ipone mi kalsın derim...
merhaba kvk da çalışıyorum sizi bilgilendirmek isterim ben iphonedan nefret ediyorum halen aynı ne şarjı şarj nede işletim sistemi 5 para etmez bana göre neden apple bağlı kalayım neden iphonuma müzik atmak için itunesle uğraşayım.bence en iyisi one x + al cihaz dayanıklı hızlı gerçek çizilmeyen gorilla glass cam var s3le alakası yok htc camları gerçek gorilla glasstır. karar senin gene benim kullanmadığım cihaz kalmadı beni en etkileyen cihaz one x + ydı hızı donmaması işlemcisi ve çıkan romlar mükemmel şuan htc satış rekorları kırıyor %30a çıktı satış rakamları içine ne siniyosa onu al ben sana şiddetle one x +yı tavsiye ederim kvk personeli olarak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)