Bugün wd40 alma ihtiyacı doğmuştu.Nette kullanım alanlarını araştırırken bu video'yu buldum.Belki faydası olur diye paylaşıyorum.
Bugün wd40 alma ihtiyacı doğmuştu.Nette kullanım alanlarını araştırırken bu video'yu buldum.Belki faydası olur diye paylaşıyorum.
neler yapamayacağıda var videoda. Çocukları okula bırakamazmış.
WD-40 for men
WD-40 gerçekten yüzyılıyın buluşu . Heryerde kullanılan eşsiz bir ürün. Çok pahalı olmamakla birlikte motorunu seven kişiler, motorlarını korozyondan korumak için kesinlikle kullanmalılar. Aşağıda verdiğim linkte testlere bir bakın bana hak vereceksiniz.
http://www.brownells.com/.aspx/lid=1...-Preventatives
nelerin yapılamayacağına ilişkin bölümler hoşuma gitti.
yararlı oldu... teşekkürler
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Zift çıkartabildiğini bilmiyordum. Deneyeceğim.
Aspirin gibi
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
wd40 genel amacı pas sökücü ve paslanmaya karşı koruma
reklamları bıraz fazla abartılmıs gibi geldi bana ben çok kullandım pas sökücülüğü çok iyi sıkışmış bır vida kilit açmada falan çok iyi bir nevi hidrolik gibi sanayi de makinaların temizlenmesi içinde kulanılıyor kaliteli bır urun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
araç boyasını bozabilir gaz vb malzemeyle temizle zift problemin varsa yada mazotla
Abartılmıyor. Ben videodakilarin bir çoğunu yaptım gerçekten işe yarıyor. Ankastreleri bile temizliyorum desem Ankastreler de ablamın çıkaramadığı lekeleri harelenmeleri hepsini yok etti.
Ayrıca boyayada zarar vermiyor. Motorun deposundan sökülen bir stikerı temizlemek için pasta cila ile 15 dakika uğraşarak boyaya daha çok zarar verebiliyor. Bizzat bir arkadaşın depodan sticker kalıntılarını wd40 ile temizledik. İnanılmaz güzel çıkardı boyada en ufak bir deformasyon yada solmaya yol açmadı.
WD40 distribütörü değilim sadece ucuz ve gerçekten faydaları saymakla bitmeyen bir ürün.
zincirleri temizlemekte kullanılabilir ama yağlayıcı özelliği yeterli değil
Bir arkadaşımın dediği gibi "ilahi fıs fıs"
ANGARAJ
Ben motoru bununla komple siliyorum.Çok iyi parlatıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)