Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2000-2003 Toyota celica kullanan yada kullanmis olan var mi?

REKLAM ALANI
    McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Celicalar cok hosuma gitti.Bu yaz bitane alayim diyorum ama kullanan varmi?200 modelleri yag yakiyor falan diyorlar.
    RIDE or DIE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    O arabalar türkiyeye hiç gelmedi.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Motosikleti
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadasim bu.Ama bu modifiyeli modeli.Ben daha duz bisey istiyorum.Bu ilandaki 2000 model.2000 modeller yag yakiyor diyorlar ama dogrumu acaba?
    RIDE or DIE

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    yağ yakan toyota? ilk kez senden duyuyorum. kullanıma bağlı gerçi...

tr de böyle bir araç hayal olsa da, oralarda eminim çok ucuzdur.

toyota sorunsuzluğu ile bilinir, sıkıştırılmamış bişey alırsan ne yağ yakar ne masraf açar.
    -unnamed- bunu beğendi.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ yakan toyota? ilk kez senden duyuyorum. kullanıma bağlı gerçi...

tr de böyle bir araç hayal olsa da, oralarda eminim çok ucuzdur.

toyota sorunsuzluğu ile bilinir, sıkıştırılmamış bişey alırsan ne yağ yakar ne masraf açar.
    Valla internette baya arastirdim bu vvti motoru yamaha yapiyormus diye yaziyordu.2000 modellerde yag yakiyor ama daha ust modellerde bu durumu halletmisler diye yazmis biri.Ama adam corolla kullanicisi.Yani oda kulaktan duyma biseylerle yazmis heralde.
    RIDE or DIE

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kıbrasta çok kullanıldığını duymuştum

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu kasa celica'ların iki versiyonu var. 1.8 litre 145 hp ve 1.8 litre 190 hp.

İki motorda aynı blok fakat 190 hp olan değişken subab kaldırmalı. Bizim TR de çok tutulan vtec Hondalar gibi. 5500 devire kadar ekonomi sonrası tam bir yarış motoru gibi çalışıyor. 8000 devir çeviriyor.

Bu celica nın aslında en özgün kasası. Dizaynı üretime geçtiği yılda hiçbir otomobile benzemeyen bir tasarımı var. Zaten tasarım toyotanın Amerika kanadına yaptırılmış.

Daha önceki celicalar Toyotayı dünya ralli şampiyonasında temsil ettiğinden 4x4 ve turbolu üretiliyordu. Ama biraz ağır ve iriydi. Kullanımıda kolay değildi. Toyota celicayı WRC den çekince bu kasa çıktı. Önceki kasalardan çok daha zevkli bir kullanımı var yüksek devirli ve önden çekiş olduğundan dolayı.

Düzgün birtane bulursanız kaçırmayın derim.
    ferad bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kasa celica'ların iki versiyonu var. 1.8 litre 145 hp ve 1.8 litre 190 hp.

İki motorda aynı blok fakat 190 hp olan değişken subab kaldırmalı. Bizim TR de çok tutulan vtec Hondalar gibi. 5500 devire kadar ekonomi sonrası tam bir yarış motoru gibi çalışıyor. 8000 devir çeviriyor.

Bu celica nın aslında en özgün kasası. Dizaynı üretime geçtiği yılda hiçbir otomobile benzemeyen bir tasarımı var. Zaten tasarım toyotanın Amerika kanadına yaptırılmış.

Daha önceki celicalar Toyotayı dünya ralli şampiyonasında temsil ettiğinden 4x4 ve turbolu üretiliyordu. Ama biraz ağır ve iriydi. Kullanımıda kolay değildi. Toyota celicayı WRC den çekince bu kasa çıktı. Önceki kasalardan çok daha zevkli bir kullanımı var yüksek devirli ve önden çekiş olduğundan dolayı.

Düzgün birtane bulursanız kaçırmayın derim.
    Benim almak istedigim 1.8 143 beygir olan modeli.Temiz ve uygun fiyata cok var ama cogu 200.000 km civarinda.Dusuk km li de bulunuyor tabi.Bu araclarin motor omru ortalama ne kadardir?Kullanima bagli tabi ama.mazda rx-8 almak istiyordum ama 300.000 km de motor oluyor demisler vede yakit tuketimi cok oldugu icin beni asar diye vazgectim.
    RIDE or DIE

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı McWarnaly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim almak istedigim 1.8 143 beygir olan modeli.Temiz ve uygun fiyata cok var ama cogu 200.000 km civarinda.Dusuk km li de bulunuyor tabi.Bu araclarin motor omru ortalama ne kadardir?Kullanima bagli tabi ama.mazda rx-8 almak istiyordum ama 300.000 km de motor oluyor demisler vede yakit tuketimi cok oldugu icin beni asar diye vazgectim.
    öncelikle 200 hp olan vvt-i ise, ve sizi 200 bg. den kaçındıran yaktıt ya da masraflar ise etraflıca araştırın derim... çünkü toyota vvt-i motorları ile bilinir. aslında yanlış yerdesiniz, çünkü celica tr'de 1 tane olan araç.
    -unnamed- bunu beğendi.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle 200 hp olan vvt-i ise, ve sizi 200 bg. den kaçındıran yaktıt ya da masraflar ise etraflıca araştırın derim... çünkü toyota vvt-i motorları ile bilinir. aslında yanlış yerdesiniz, çünkü celica tr'de 1 tane olan araç.
    aslina bakacak olursaniz cok guclu bi motor istemiyorum zaten buralarda her yerde kamera radar falan var.Zaten fazla hiz duskunu de degilim.Mazda rx-8 den yakit yuzunden vazgectim ama toyotalar cok daha ekonomik.Evet bu aractan Turkiye de cok az oldugunu farkettim.Ama sebebini anlayamadim.Yani ulasilamaz bi arac degil.Burada 3000-5000 euro arasi.
    RIDE or DIE

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Kıbrıs ta zibil gibi ve çok yakışıklı 1 araç corolla t sport ile aynı motoru kullanıyor sadece son vites dişlileri farklı.Trafikte oldukça dikkat çeken 1 araç farklı olmak istiyorsanız tavsiye ederim

200.000 km benzinli bir toyota için problem değil. Ama problem aracın spor tipte coupe olması. yüksek devirli kullanılacağı için 200.000 deki corollalar kadar güvenilmez. Bir 500 euro fazla verip max 140-150 binde bulursanız daha iyi olur.

Geçen bir arkadaşımın doch 150 hp 94 Astra GSİ sine bindim kilometre 204 bindeydi. çekişinde bir sıkıntı yoktu gerçi. Üstelik LPG bile takılmıştı

2.0 150 hp twin spark Alfa GTV bence bu otomobile alternatif olabilir. Hem dizayn hemde sportiflik olarak. Alfa da bu konuda iyidir

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200.000 km benzinli bir toyota için problem değil. Ama problem aracın spor tipte coupe olması. yüksek devirli kullanılacağı için 200.000 deki corollalar kadar güvenilmez. Bir 500 euro fazla verip max 140-150 binde bulursanız daha iyi olur.

Geçen bir arkadaşımın doch 150 hp 94 Astra GSİ sine bindim kilometre 204 bindeydi. çekişinde bir sıkıntı yoktu gerçi. Üstelik LPG bile takılmıştı

2.0 150 hp twin spark Alfa GTV bence bu otomobile alternatif olabilir. Hem dizayn hemde sportiflik olarak. Alfa da bu konuda iyidir

http://b1212.hizliresim.com/14/t/h8sfm.jpg
    2000 model Alfa GT lerde hosuma gidiyor ama Toyota daha cok icime yatti.300-500 euro pahali olsun sorun degil tabi.Az km li bulabilirsem uygun fiyata kacirmam.Ama genel olarak 2000-2001 celicalar 200.000 km civarinda.Daha az olanlarida mevcut tabiki.
    RIDE or DIE

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Burda baya var satilik
    istersen bir kaç link atayim.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda baya var satilik
    istersen bir kaç link atayim.
    Burada da var.Simdi taa oralara mi gidelim bi araba icin?Hem Hollanda da daha temiz ve ucuz bulunuyor.
    RIDE or DIE

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Burada da var.Simdi taa oralara mi gidelim bi araba icin?Hem Hollanda da daha temiz ve ucuz bulunuyor.
    Ulem ta oralar dedigin 200km yol.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aslina bakacak olursaniz cok guclu bi motor istemiyorum zaten buralarda her yerde kamera radar falan var.Zaten fazla hiz duskunu de degilim.Mazda rx-8 den yakit yuzunden vazgectim ama toyotalar cok daha ekonomik.Evet bu aractan Turkiye de cok az oldugunu farkettim.Ama sebebini anlayamadim.Yani ulasilamaz bi arac degil.Burada 3000-5000 euro arasi.
    sebebi çok açık türkiyede yakıt pahalı vergilerde çok yüksek

Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulem ta oralar dedigin 200km yol.
    Hollanda 30 km.
    RIDE or DIE

Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sebebi çok açık türkiyede yakıt pahalı vergilerde çok yüksek
    Bu celica nın türkiyede satılmaması yakıt ve vergilerden değil bizim insanımızla alakalı. Pek araba kültürümüz yok. Para olunca kro gibi herkes mercedes BMW'ye yöneliyor. Böyle oluncada bu tarz araçlar çok fantezi kalıyor yurdumızda.

tamam araçlar avrupadan oldukça pahalı ama 110 bin Toyota celicaya vermeyiz 140 bine mercedes clk200 alırız. Mercedes dahamı ucuz

Şimdi Toyota bu bahsettiğimiz 2001 modelle benzer yeni bir model üretti GT-86. Bu sefer distiribütör getirdi bu spor arabayı. 6 ayı geçkindir satılıyor ben şuana kadar yolda 1 tane anca gördüm İsatnbulda Demekki Satıcılar getirip getirmeme kararsızlığında haklılar

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)