Youtubedaki en tehlikeli video buymuş, adam da tam tip doğrusu. Videodaki göreceklerinizi lütfen denemeyin
Youtubedaki en tehlikeli video buymuş, adam da tam tip doğrusu. Videodaki göreceklerinizi lütfen denemeyin
adamın bulunduğu şehirde şikayet denen bişey yok heralde baksana gündüz gözüne yaptıklarına tipik bir komşu
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
türkiyede bundan çok daha deli şeyler oluyor ve insanlar film izler gibi izliyor =)
[Hotel|Oscar|November|Delta|Alpha] [Charlie|Bravo|Romeo]
kendini budasaymış ne iyi olacaktı bir mahalleye yetecek et çıkardı fil yavrusundan
Korku veren!
[img]http://www.*********************.info/kv.gif[/img]
Dünyanın en boş adamı olacak başlık yanlış olmuş.
Aprilia RS 250 GP Nº1
İşe yarasa gam yemiycem.. klasik obez abd vatandaşı
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
bunun beyni göbeğinde felan herhalde. ya da ne bileyim hiç de olmamış olabilir. yazık :D
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
çalılardan sekip bacağına "dokunsaymış" testere o zaman görürdüm ben :D
videoya yorum atabilmek için çılgınca bastım yuutup simgesine. ama yorumlar kapatılmış... ne amaçsızca bir davranış. asıl olay o testerenin bir yerlerine girerken video çekilseydi olurdu
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Fikirtepe'li arkadaşım Nusret'in, ağzında 3 tam jileti nasıl döndürdüğünü gördükten sonra bu eleman osuruk gibi geldi
Buda 1. mesajdaki adamın yaptığının, helikopterle yapılanı, bana bu da tehlikeli geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)