[1 Nisan] !!!son Dakika!!! Motoshow'06 Fuarinda Yangin çikti
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Az önce aldığımız bilgiye göre dışardaki büyük bir çadırda başlayan yangın içeriye sıçramış durumda, radyodan duyduğum kadarıyla yangın hala söndürülememiş ve neredeyse içerdeki standların yarısı yanmış durumda. Yetkililer yangının erken saatte çıkmasını ve ziyaretçilerin henüz orada bulunmamasını büyük bir şans olarak açıkladı, henüz ölü yada yaralı haberi yok. Saatin erken olması ve orada kimsenin bulunmamasından dolayı ölü yada yaralı olma ihtimali çok düşük.
Birazdan resim elde edebilirsem ekleyeceğim.
Herkese geçmiş olsun...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
-
Olcay ayrıntıya insen diorum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
yazık ya güzelim fuara bi dolu insan gidemeyecek şimdi
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
hocam böle şaka olurmu beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yüreğimizemi indircen
-
olcay msn deyim beklerim
-
ashes adlı üyeden alıntı
olcay msn deyim beklerim
huuuuuuuuuuuu emin misinnnnnnnn
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
yemezler 1 nisaaaaaaaaaan
-
-
Süper Moderatör
İlk gördüğünüzde yediniz ama itiraf edin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
1 nisan radyosuna hos geldiniz , iyi numaraydi kac kisi goruntuledi bunu sizce. Hadi hayirli gunler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Herkezin 1 nisanı kutlu olsun bakiim
-
beto_977 adlı üyeden alıntı
Herkezin 1 nisanı kutlu olsun bakiim
aklının köşesine yazda 13 ünde de benim 19. yaşımı kutla
-
tüh be sabah sabah şakalandık ilk 1nisan sakasıda sizden oldu hadi bakalım..
-
ASLINDA HEM UZULDUM HEM SEVİNDİM ... BU BUYUK BULUŞMA YARINA ERTELENIR DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM.. BENDE KATILIRIM O ZAMAN ..
-
walla yedim dostum hemde sağlam yedim doğrusunu söyliyim hemen tv yi açtım haberler falan ancak bu günkü tarihi duyunca uyandım
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
-
ilahi EYONG yüreğimize indirdin...ne diyeyim sen çok yaşa..herkese kazasız belasız hoş anlarla dolu fuar günleri diliyorum.
dün akşam arkadaşlarımızı istanbula yolculadık..onlarada kendinizede iyi bakın..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar sağ salim teslim alındı..
-
Puhauahhuahu ii numara
-
valla helal be bu ikinci oldu sabah sabah...
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
ulen 1 nisan demeseniz yiyodum haaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler