evet avea yı kullanıyor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
piyasanın en iyisi vodafone. hem ön ödemeli hemde faturalı hatlarda en ekonomik. avea kullanıyorum, 500mb internet paketi aldım, c lisansı 3g şebeke olduğu için interneti sınırlı ve yavaş, pc ye bağlıyorum, 3g yi açıyorum, her 2-3 dk. da bağlantıyı koparıyor; indirme yapmaya önlem olarak. ve telefon her yerde çekmiyor. ama vodafone kapsama olarak turkcell i solladı galiba. ayda 50 lira fatura geliyor, neyden geliyor bilmiyorum, süper fikir tarifesi aylık 9 tl demişlerdi. 100 dk 4 tl, ben 200 dk kullanıyorum, 100 mb internet başka bişey yok. avea çok pahalı, vodafone kontörlü bu piyasanın en iyisi.
her yöne 10 dk sı 50 kr. Yani standart tarife. 10 lira yüklesen bile.
ben de hanımın tel i bim cell e taşıdım kafam rahat etti
vodafone kamu tarifesindenim kamu personeli olmama ma rağmen ve memnunum dakikaları bitiremiyorum. ama mesaj sıkıntısı var onuda whastsapla gideriyorum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Sevdikleriniz için Bimcell'i önermenizi tavsiye ediyorum. PTTCELL'den daha avantajlı.Cep telefonu kullanmaya başladığımdan bu yana sinirimi bozmayan tek operatör.
Yıllardır yerlisi yabancısı parayı hep akıttık,akıtıyoruz adamlara.Benim cebime kim hizmet ediyorsa param ona.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)