arakadaşa iyi yüklenmişsiniz
ama bide video çekerde ( gps ile felan ) gerçekten çıkarsa,
o zaman sıkıntı olabilir :D
arkadaş ne yapacak ve siz ne yapacaksınız bu raddeden sonra merak ediyorum
arakadaşa iyi yüklenmişsiniz
ama bide video çekerde ( gps ile felan ) gerçekten çıkarsa,
o zaman sıkıntı olabilir :D
arkadaş ne yapacak ve siz ne yapacaksınız bu raddeden sonra merak ediyorum
ben iki taraftan da video bekliyorum ve alp_tunay'a evet diyorum
Ninja
I phone ile ölçmüştüm zamanında. Iphonelarda İçinde ivme ölçer var. Programını indirmiştim. Birkaç deneme içinde en hızlısı 4.4 saniye idi.
Bendeniz 3 aydır bekliyorum, bir türlü 100 göremedim :D
100 km hızı 9.6 sn de hiç bir stok 125 cc. çinli yapamaz. (yapar da arkadan rüzgar, eğim, 45 kglık bir sürücü falan lazım. göstergeleri 20 km civarında fazla gösteriyor.)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
alp_tunay ve waeder görüyorum en kısa zamanda video yuklıcem ama gösterge yanlışmdır doğrumudur bilemiyorum , ıphone yada andoridde ölçebiliceğim program varmıdır ?
100metre yolu 10 saniyede aldi isen kotu, 100km hiza 10 saniyede cikti isen o daha da kotu, 100km hiza cikarken sure tutabildin ise bu da intihardir
ben motorla 3,5 saniyede çıkıyorum..hatta çıkarken havada da duruyorum..şahitlerim var...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Benim Uzaylıyla Birebir Sevişmiş Arkadaşım Var
Ben onu da getiricem sana ...
# motosikletle.blogspot
alp abinin motor yakma videosunuda isteriz çakmak benden üstünede keyif sigarası oh mis
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
We are many...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)