Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Saatlerimiz 02:20 ve kimlerler neler yapiyor

REKLAM ALANI
    serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Evet arkadaslar kimler nerede neler yapiyor gecenin bu saatinde hadi gece sohbetine

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

Ben istanbul zeytinburnunda bir sirkette guvenlik gorevlisiyim ve nobet tutuyorum kazlicesme bolgesinde durum normal bolge sakin hic motosiklet sesi duymuyorum sahil yolunda nerde bu mitorcularrrr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Valla abi bende işten geldim her zaman ki youtubeda videoları izliyorum
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    hocam. manisadan öğrenci kardeşin. geceinin 2.35i olmuş sabah 9'da kurs var işte. nasıl kalkacaz bilmiyoruz.
    mühendislik okumakta zor be hocam sınıf oldu 3. lmotosiklet desen memleket te yatıyor. öyle işte. bu da böyle bir acımdır.
    20

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Ben sabah olsada eve gitsem de uyusam diye can atiyorumm yaww

Motosikleti
    BWS 100
    hocam güvenlik görevlisiyim demişsin. internete girebiliyorsun ne güzel işte. şirket izin veriyor demek.
    bi kaç tanıdğım var güvenlik görevlisi net met hak getire sen yine iyisin. zaman geçer net başında.
    20

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam. manisadan öğrenci kardeşin. geceinin 2.35i olmuş sabah 9'da kurs var işte. nasıl kalkacaz bilmiyoruz.
    mühendislik okumakta zor be hocam sınıf oldu 3. lmotosiklet desen memleket te yatıyor. öyle işte. bu da böyle bir acımdır.

Allah baska dert vermesin kardesim ogrencilikde gzeldir yaa motorunu alsaydin yanina keskee cadde yapardin manisadaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------

hocam güvenlik görevlisiyim demişsin. internete girebiliyorsun ne güzel işte. şirket izin veriyor demek.
    bi kaç tanıdğım var güvenlik görevlisi net met hak getire sen yine iyisin. zaman geçer net başında.

Valla haklisin o konuda sansliyim pc den baglanmasakta mobil olarak idare ediyoruz iste bunada sukur

Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah baska dert vermesin kardesim ogrencilikde gzeldir yaa motorunu alsaydin yanina keskee cadde yapardin manisadaa
    hocam getirecektim de. malum öğrencilik kendin çok fazla getiri sağlayamıyorsun. motosikleti getireyim dedim babama, içim rahat etmez dedi eyvallah dedim hiç üstelemeden ne diyim. haklı da adam şimdi. bişey olsa kim koşacak. ben baba olsam bende izin vermezdim.
    20

Motosikleti
    Yamaha
    manisa güzeldir 12 yılım geçti orada uncubozköy'de üniv. celal bayar üniv.'siyse dost cafeye uğra deli hasan dan çayımı iç kardeşim

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    hocam getirecektim de. malum öğrencilik kendin çok fazla getiri sağlayamıyorsun. motosikleti getireyim dedim babama, içim rahat etmez dedi eyvallah dedim hiç üstelemeden ne diyim. haklı da adam şimdi. bişey olsa kim koşacak. ben baba olsam bende izin vermezdim.

Babanda hakli evt hem masrafida bitmez yuk olur sana belki motorda bu durumdan memnundur kimse sikistirmiyor uzun uzun dinleniyor iste

Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı DALGIC_800 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manisa güzeldir 12 yılım geçti orada uncubozköy'de üniv. celal bayar üniv.'siyse dost cafeye uğra deli hasan dan çayımı iç kardeşim
    hocam doğrudur dost cafeyi çok duydum ama gidemedim hiç. bizim kampüs muradiyede olduğundan dolayı garajdan gidip geliyoruz. merkezde kalıyorum. uncubozköye de 2 ayda bir anca gidebiliyorum
    ama olurda yolum düşerse söylerim hocam
    20

Motosikleti
    Yamaha
    muradiyeyi biliyorum kampüs berbat bi yerde hatta .. bütün çocukluğum ve gençliğimin başı manisada geçti güzel bi yer ama r1 kullananlar bile kask takmaz öyle bi yer istisnalar hariç

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Tanik yerlere gitmek insana + guven verir birisinin araciklik etmeside ayni sekilde
    DALGIC_800 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha
    evet aynen öyle serdar abi ben hersene giderim manisaya ve hersene de kalırım bir arkadaşımda bambaşka bir duygu ..

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Benim de yarın sınavım var ona sabahlıyorum O surat gülüyor ama içim kan ağlıyor bir yandan.

Ben de ilkokul lise Manisa'da okudum. Allah içindekilere sabır versin valla. Oldum olası sevemediğim bir şehirdir, ailem arkadaşlarım vs olmasa olum düşse etrafından dolaşırım o kadar sevmem
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    BWS 100
    muradiyeyi biliyorum kampüs berbat bi yerde hatta .. bütün çocukluğum ve gençliğimin başı manisada geçti güzel bi yer ama r1 kullananlar bile kask takmaz öyle bi yer istisnalar hariç
    aynen aynen hocam çok iyi tanımışsın. adamlarda kask denen bişey yok. hadi kask takmasınlar umrumda değil de. her motorda oynanmış egzost var. sesten durulmuyor. hiç te düşünmüyor herifler.

kampüse gelince hocam. bayağı geliştirmeye çalışıyorlar ama şu an hala berbat. rektörlük seneye falan taşınacak. ufak ufak olacakda biz göremeyeceğiz
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    20

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    evet aynen öyle serdar abi ben hersene giderim manisaya ve hersene de kalırım bir arkadaşımda bambaşka bir duygu ..
    Hasret gideriyosun neguzel iste insan sevdigi seyleri yapabiliyorsa ondan guzeliyok

Motosikleti
    BWS 100
    abilerim ben kaçıyorum iyi geceler. bi sigara içip yatak. yarın denk gelirse gelmeye çalışırım buralara
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    20

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Ben burda bekliyorum bir guzel sesli motorcu kardesimiz gecsin diye yok gecen siz skayet ediyosunuz ))

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hasret gideriyosun neguzel iste insan sevdigi seyleri yapabiliyorsa ondan guzeliyok
    aynen abi zaten hepmiz onun için uğraşıyoruz keşke her aklımıza geleni yapabilsek hemencik

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    abilerim ben kaçıyorum iyi geceler. bi sigara içip yatak. yarın denk gelirse gelmeye çalışırım buralara

Valla buyuk ihtimal ben gene buradayim gorusuruz salicakla kal iyi uykular sigara sagliga zararli birakalim onu mumkunsee
    Bir dost tavsiyesi dir lutfen ciddiye aliniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------

aynen abi zaten hepmiz onun için uğraşıyoruz keşke her aklımıza geleni yapabilsek hemencik
    Her aklimiza geleni her istedigimizi yaparsakta tadi olmaz emek lazim cabalamak lazim ugrasmak lazim ki yapinca zevk alabilelim hemen cik olmasin yani sevdigimizseyi ozleyelimki akilda ruhta birsey kalsin

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)