Saatlerimiz 02:20 ve kimlerler neler yapiyor
Reklamlar
-
Evet arkadaslar kimler nerede neler yapiyor gecenin bu saatinde hadi gece sohbetine
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
Ben istanbul zeytinburnunda bir sirkette guvenlik gorevlisiyim ve nobet tutuyorum kazlicesme bolgesinde durum normal bolge sakin hic motosiklet sesi duymuyorum sahil yolunda nerde bu mitorcularrrr
Reklamlar
-
Valla abi bende işten geldim her zaman ki youtubeda videoları izliyorum
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
hocam. manisadan öğrenci kardeşin. geceinin 2.35i olmuş sabah 9'da kurs var işte. nasıl kalkacaz bilmiyoruz.
mühendislik okumakta zor be hocam sınıf oldu 3. lmotosiklet desen memleket te yatıyor. öyle işte. bu da böyle bir acımdır.
-
Ben sabah olsada eve gitsem de uyusam diye can atiyorumm yaww
-
hocam güvenlik görevlisiyim demişsin. internete girebiliyorsun ne güzel işte. şirket izin veriyor demek.
bi kaç tanıdğım var güvenlik görevlisi net met hak getire sen yine iyisin. zaman geçer net başında.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
hocam. manisadan öğrenci kardeşin. geceinin 2.35i olmuş sabah 9'da kurs var işte. nasıl kalkacaz bilmiyoruz.
mühendislik okumakta zor be hocam sınıf oldu 3. lmotosiklet desen memleket te yatıyor. öyle işte. bu da böyle bir acımdır.
Allah baska dert vermesin kardesim ogrencilikde gzeldir yaa motorunu alsaydin yanina keskee cadde yapardin manisadaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------
sey_47 adlı üyeden alıntı
hocam güvenlik görevlisiyim demişsin. internete girebiliyorsun ne güzel işte. şirket izin veriyor demek.
bi kaç tanıdğım var güvenlik görevlisi net met hak getire sen yine iyisin. zaman geçer net başında.
Valla haklisin o konuda sansliyim pc den baglanmasakta mobil olarak idare ediyoruz iste bunada sukur
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Allah baska dert vermesin kardesim ogrencilikde gzeldir yaa motorunu alsaydin yanina keskee cadde yapardin manisadaa
hocam getirecektim de. malum öğrencilik kendin çok fazla getiri sağlayamıyorsun. motosikleti getireyim dedim babama, içim rahat etmez dedi eyvallah dedim hiç üstelemeden ne diyim. haklı da adam şimdi. bişey olsa kim koşacak. ben baba olsam bende izin vermezdim.
-
-
-
11 Aralık 2012, 04:45
-
11 Aralık 2012, 04:49
muradiyeyi biliyorum kampüs berbat bi yerde hatta .. bütün çocukluğum ve gençliğimin başı manisada geçti güzel bi yer ama r1 kullananlar bile kask takmaz öyle bi yer istisnalar hariç
-
11 Aralık 2012, 04:49
Tanik yerlere gitmek insana + guven verir birisinin araciklik etmeside ayni sekilde
-
11 Aralık 2012, 04:52
evet aynen öyle serdar abi ben hersene giderim manisaya ve hersene de kalırım bir arkadaşımda bambaşka bir duygu ..
-
11 Aralık 2012, 04:52
Benim de yarın sınavım var ona sabahlıyorum O surat gülüyor ama içim kan ağlıyor bir yandan.
Ben de ilkokul lise Manisa'da okudum. Allah içindekilere sabır versin valla. Oldum olası sevemediğim bir şehirdir, ailem arkadaşlarım vs olmasa olum düşse etrafından dolaşırım o kadar sevmem
Heil Spellcheck
-
11 Aralık 2012, 04:54
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
muradiyeyi biliyorum kampüs berbat bi yerde hatta .. bütün çocukluğum ve gençliğimin başı manisada geçti güzel bi yer ama r1 kullananlar bile kask takmaz öyle bi yer istisnalar hariç
aynen aynen hocam çok iyi tanımışsın. adamlarda kask denen bişey yok. hadi kask takmasınlar umrumda değil de. her motorda oynanmış egzost var. sesten durulmuyor. hiç te düşünmüyor herifler.
kampüse gelince hocam. bayağı geliştirmeye çalışıyorlar ama şu an hala berbat. rektörlük seneye falan taşınacak. ufak ufak olacakda biz göremeyeceğiz
-
11 Aralık 2012, 04:55
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
evet aynen öyle serdar abi ben hersene giderim manisaya ve hersene de kalırım bir arkadaşımda bambaşka bir duygu ..
Hasret gideriyosun neguzel iste insan sevdigi seyleri yapabiliyorsa ondan guzeliyok
-
11 Aralık 2012, 04:58
abilerim ben kaçıyorum iyi geceler. bi sigara içip yatak. yarın denk gelirse gelmeye çalışırım buralara
-
11 Aralık 2012, 04:58
Ben burda bekliyorum bir guzel sesli motorcu kardesimiz gecsin diye yok gecen siz skayet ediyosunuz ))
-
11 Aralık 2012, 04:59
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Hasret gideriyosun neguzel iste insan sevdigi seyleri yapabiliyorsa ondan guzeliyok
aynen abi zaten hepmiz onun için uğraşıyoruz keşke her aklımıza geleni yapabilsek hemencik
-
11 Aralık 2012, 05:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)