s.a. arkadaşlar askere gidiyorum kısa dönem er olarak nasipse yarın akşama çıkacağım yola
Eskişehir il jandarma komutanlığına gidiyorum
şimdiden k.i.b. a.e.olun kazasız belasız hayırlı sürüşler mayıs sonunda aranızdayım inş.
s.a. arkadaşlar askere gidiyorum kısa dönem er olarak nasipse yarın akşama çıkacağım yola
Eskişehir il jandarma komutanlığına gidiyorum
şimdiden k.i.b. a.e.olun kazasız belasız hayırlı sürüşler mayıs sonunda aranızdayım inş.
üstünü kalın giy , eskişehir soğuğu kulak düşürür...hayırlı teskereler...
dostum fatihim Allaha emanet ol. Güle güle git gel. Motoruna gözüm gibi bakarım. Askerde dikkat et kendine.
güle güle git gel fatih abi hayırlı teskereler alanyadan mı bincen otobüse burdan mı ? bi uğurlama töreni yapak
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Güle güle git, gel inşallah.
Bu arada tam kışın gidiyorsun ki, önümüzdeki sezonu askerde geçirme diye mi?
Kışın askerlik pek iyi değil. Allah yardımcınız olsun...
Allah 'a emanet ol benimde 2,5 senem kaldı
Hayırlı tezkereler adaşım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şimdiden hayırlı teskereler hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin allaha emaet olun
Hayirli olsun kardesim. 343. donem astegmen olarak gittim bende, simdi 349 lar gidiyor. Zaman su gibi akip gidiyor. Yeterki kafana bisey takma, rahat ol. Kisa donem askerin herzaman ayricaligi vardir askerde. Ben Takim komutaniydim, acikcasi onlara daha farkli davraniyodum. Cunku laftan anlayan insanlar oluyor onlar. (Kimse yanlis anlamasin) Soz meclisten disaridir.
hayırlık tezkereler.
http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
yolun açık olsun... hayırlı tezkereler
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı teskereler kardeşim.. allah yar ve yardımcın olsun
Eveeeetttt gel bakalım Fatih efendi öyle Alanyada sıcacık iklimde motur sürmek yok bu sene Arkadaşlar askerliği süresince Fatih kardeşimiz önce Allaha sonra bana emanet mümkün olduğunca kışları trenle yazları motorla hafta sonları yanındayım adamım merak etme sen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)