a.s. Abi bizdende selam et. Motoru nasıl özlemiştir kimbilir.
a.s. Abi bizdende selam et. Motoru nasıl özlemiştir kimbilir.
aslm evet bir an evvel teskereyi alıp kendimi vuracağım yollara diyor zaten
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
istanbul tuzla yedek subay gzpt bölüğüne 2 ocakta katılmak üzere yemin ederek tugayı terketmiş bulunuyorum
bu tatil ilaç gibi gelecek
askerlik ne zor şeymiş Allah herkese kolaylık versin
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cuma günü4 ocakta yemin ettik ve tam yenice asker olduk sonunda asıl askerlik yeni başlıyor evciyim yarın teslim olucağım nasipse k.i.b. a.e.olun
bana yardım eden ahmet egelim43 abime buradan bol bol teşekkür ederim o olmasa bu kadar rahat olmazdım
hayırlı tezkereler...sonrası bakalım rütbeyi takıp kafana göre takılırsın ...maaşını alıp bi R6 ayaparsın Allah bilir 2050 net maaş...
hacu nereye düşer tahminen senin usta birliği..hayırlı tezkereler olsun...
egelim43 paşamda sağolsun benide Kötaya sınırlarında köftelerle karşılamıştır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fat280 arkadaşımızın hepinize tüm mtye selamı var Eskişehirin Mihalıççık ilçesi Yunusemre kasabasında jandarma karakoluna dağıtım olmuştur aramak isteyen arkadaşımız olursa 02226475159 numaralı telefondan Fatih Çakal ile görüşmek istiyorum derse telefona çağırtıp görüşebilir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
fatihim sanada bi tel açamadık gitti...hep saçma sapan zamanlarda aklıma geldiğinden fırsat olmadı...bari buraya iki kelam yazıp kendimi affettireyim...no yu aldım...
kib...
fatihle görüşüyorum ben, aslanlar gibi ve rahatı yerinde
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim askerden geldim hayırlısı ile sonunda bitirdik çok şükür Allah geride kalanlara sabır versin
Fatih hoşgeldin aga sen askerden geldin uğrayamadık yalan olduk...dün eskişehirden geçtim... 30 km yakınından daha doğrusu...Allah yolunu açık etsin...gözün aydın diyim...
Ben de ağustosta gidecem yaa. Kısa-uzun dönem belli olmadı daha.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)