Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kaynak makinası önerisi

REKLAM ALANI
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı srknbdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah bilir sen şu apaçi cg cilerdensin bu kadar zoruna gittiğine göre..
    olsaydım derdim.Hiç olmazsa onlar bindikleri motoru yada tasarlayacakları motorun ne marka olduğunu biliyorlar.Jawa laser 350 yapacakmış... laser 350 kuru debriyajmı ? pistonları kaçtan başlıyor ? Portları kaç mm ? km saati nereye bağlanır ?
    50 tl motora masraf et uyduruk bişeyler yap 3250 tl iste.hapmı kullanıyon sen. ?? gözünde en iyisi buymuş cinsi ne bu motorun ben söyleyim senin motor PARYA hayatı yaşıyor emsalsiz hahahaha

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    bikere söyleyince anlamıyon dimi? motoru satmak gibi bi beklentim yok dedim sana..
    şu baştan beri yazdıklarına bi baksana dedikoducu karılar gibi konuşuyon bıdı bıdı aynı lafları tekrar edip duruyon..
    seninde motordan anladığın çok belli doğru bildin 50 tl masraf ettim. mct 250 nin arka lastik, iç lastik, jant, göbek, teker sığmadığı için yeni mafsal, dösemecide yaptırılan sele, nikelajlı egzoz, kt nin arka çamurluğu, park ve fren lambası, sinyaller, motorun boyası, vites ve arka fireni daha ileri taşımak için yapılan sistem, aynalar, elcikler, yuvarlak far, km sayacı, app plaka, yeni pedallar hepsi 50 tl tuttu..
    senin aklını seeveyim..
    bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın

bikere söyleyince anlamıyon dimi? motoru satmak gibi bi beklentim yok dedim sana..
    şu baştan beri yazdıklarına bi baksana dedikoducu karılar gibi konuşuyon bıdı bıdı aynı lafları tekrar edip duruyon..
    seninde motordan anladığın çok belli doğru bildin 50 tl masraf ettim. mct 250 nin arka lastik, iç lastik, jant, göbek, teker sığmadığı için yeni mafsal, dösemecide yaptırılan sele, nikelajlı egzoz, kt nin arka çamurluğu, park ve fren lambası, sinyaller, motorun boyası, vites ve arka fireni daha ileri taşımak için yapılan sistem, aynalar, elcikler, yuvarlak far, km sayacı, app plaka, yeni pedallar hepsi 50 tl tuttu..
    senin aklını seeveyim..
    Bre cahil işten anlasan yaptım dediğin o uyduruk masrafların hiçbirini yapmazsın ? neyle boyadın spreylemi ? ? boya yaptırmış efendi .salla salla masraf yaptım demk için salla.At yalanı seveyim inananı.motoru satmak gibi derdin yok nabızmı yokluyon..al bak ben sana nabızdan veriyorum şerbeti motor sever olarak.Birde yok elim yatkın yok şöle böye diye mavra yapıyor.

Motosikleti
    kawasaki kle 500
    la bi çektir git yav allah aşkına gece gece çattık deliye iyimi..
    sabaha kadar nöbetçiyim, seninlemi uğraşayım sabaha kadar?

la bi çektir git yav allah aşkına gece gece çattık deliye iyimi..
    sabaha kadar nöbetçiyim, seninlemi uğraşayım sabaha kadar?
    Senin vaktin bolmuş ya benimki seninkinden daha bol.
    Sabaha kadar yazarım sana olmadı nöbeti devret gel gene burda yazarım sana.
    eğleniyorum seninle o uyduruk motoru yap şaheser yaptım diyede alkış beklemek için bir havayla ilanı göster.La çıktır git işine bir de dünya para harcadım demiyormu birde nabız yokluyor acaba alırmı birisi diye ? Saçmalığın önde gideni o ilan.

Motosikleti
    kawasaki kle 500
    sana özelden mesaj yazdım..

sana özelden mesaj yazdım..
    Girelim özele.ordan devam..

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Askaynaktan sasma derim ben. Eczacibasi guvencesiyle, biraz reklam gibi oldu ama

http://www.askaynak.com.tr/urunler/k...rter-161-ultra

Motosikleti
    kawasaki kle 500
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Askaynaktan sasma derim ben. Eczacibasi guvencesiyle, biraz reklam gibi oldu ama

http://www.askaynak.com.tr/urunler/k...rter-161-ultra
    fiyatını göremedim

ama biraz pahalı bişeye benziyor gibi

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:22 ----------

güvenilir olduğundan emin olabilirsem şunu almayı düşünüyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...57564741/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Sonra da diyorlar ki forumda siyaset konuşulmasın. Kaynak makinesi konusunda bile tartışma çıkan bir ortamda hangi konudan konuştuğunun ne önemi var.
    srknbdm, İHTİYAR ve M.balibey bunu beğendiler.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    http://www.tophanmakina.com/Welder-T...i,PR-1858.html

Bu makinayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Sadece 4 kilo ağırlığında. Ufak defek işler için ideal.

130 Amper. Bende bunun 160 amper olanı var daha 80 amperin üzerine çıkmadım. Motosiklette kullanacaksan en fazla 50-60 ampere ihtiyacın olacak. Diğer hobi amaçlı ihtiyaçlarında 90 amperin üzerinde ihtiyacın olmaz. Eğer ki oluyorsa kaynak makinasına değil kaynak ustasına ihtiyacın var demektir. Şimdiden hayırlı olsun.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Bir büyük birde küçük tip kullanıyorum.
    Bu ilandaki hafif, her yere uzatmayla götürebilirsin. Yapacağın işe göre tatmin edebilir.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Açıkcası biz de 1 lokma seti 1 inventörlü kaynak makinası ile başlamıştık. Şu an garajda oksi+lpg, Gazaltı var Şimdi en küçük boy torna tezgahı bakınıyorum Senin almayı düşündüğün cihaz gerçekten çok ağır. Bizde ottotech inki var. Gayet memnunuz. İnventörlüyü şiddetle tavsiye ederim.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    benimde kaynak makinesi almaya niyetim bi ara baya araştırmıştım. welder, expres weld , ottotech vs bunlar karşıdan bakınca iyi gibi görünüyor ama malesef hepside çin malı. sanırım welder değil.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    kawasaki kle 500
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.tophanmakina.com/Welder-T...i,PR-1858.html

Bu makinayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Sadece 4 kilo ağırlığında. Ufak defek işler için ideal.

130 Amper. Bende bunun 160 amper olanı var daha 80 amperin üzerine çıkmadım. Motosiklette kullanacaksan en fazla 50-60 ampere ihtiyacın olacak. Diğer hobi amaçlı ihtiyaçlarında 90 amperin üzerinde ihtiyacın olmaz. Eğer ki oluyorsa kaynak makinasına değil kaynak ustasına ihtiyacın var demektir. Şimdiden hayırlı olsun.
    bu gönderdiğin adrese girip bu linkteki makinayı aldım. tavsiye veren herkeze teşekkür ederim

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    bu gönderdiğin adrese girip bu linkteki makinayı aldım. tavsiye veren herkeze teşekkür ederim
    KL nin pilastik çantasıda vardı şaka şaka hayırlı uğurlu olsun sonuçta çoğu çin malıdır hem sonra 2 yıl garantili güle güe kullan

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

arkadaşlar yoğunluğumdan dolayı bu aralar burada çokça zaman harcayamıyorum lakin her gün düzenli olarak sigarayı bırakmaya çalıştığım şu günlerde ateş almak için girer ne var ne yok bakarım

şaka bir yana açılan başlığın 1. sayfasının sonundan ve 2 ci sayfanın tamamını kapsayan sürtüşmeye dair bir kaç kelam etmek isterim hani şimdi biri çıkıpta ulen irfan sende buranın yargıcımısın diye düşünmesin acizane konuda az buçuk adım geçtiği ve bazı şeylerden duyduğum rahatsızlığı dile getirmek adına yazıyorum .

kuracağım cümlenin en başında lütfen birbirimizi kırmayalım kelimesini kullanaraktan , kimsenin hatasız olmadığını da eklemek isterim

adanalı arkadaşım sanırım ( srknbdm) serkan arkadaşımızın daha öncelerden sana yaptığı bir yorumundan sebep bu durum cereyan etti ?
    tabi linkteki başlığıda görünce hepten cinlerin tavan yaptı

konu hakkında kişiye saplantısı olsada insanın ben olsam bu işi dobra dobra özelden yazmayı uygun görürdüm , insanları hatalı bulduğumuzda toplum önünde yargılamak bence doğru değildir sonuçta bu arkadaşımız adam öldürmemiş ve sattığı yada satmaya çalıştığı mala kendince emek verip değer biçmiş
    nihayetinde aynı forumu kullanan üyeleriz lütfen birbirimizi kırmayalım . tabi bu durum sen haksızsın demek değildir ama doğru zamanda doğru yer kavramı ve ne söylediğin kadar nasıl söylediğin olayıdır buda en güzel özel mesaj yolu ile olur sanırım burada 1-0 malupsun bilmiş ol

ben buraya 1.5 yıldır üyeyim amacım buradan siz işi bilen tecrübeli arkadaşlardan bir şeyler öğrenirken, bildiklerimi de paylaşmaktır ,ilgi alanlarıma giren herşeyi yakınen takip eder gözlemlerim çok güzel insanlar tanıdım ,sanatçılara üstadlara, ustalara taş çıkaracak adamlar tanıdım aynı zamanda hepbirlikte tanıdık , yaşama dair gerek motosiklet adına gerek yaşama dair bir sürü paylaşımlarım oldu hobilerim var ve halende uğraşmaktayım ama şu an bile acemilerin en acemisi olduğumu bir halt bilmediğimi hiç utanmadan söyleyebilirim acizane kelimesini yaptığım her paylaşımda kullanmazsam rahatsız oluyorum .

serkanın koyduğu ilan başlığı internet ortamında radara takılıyor olsada, zaten amacını dile getirmiş amaç burda sen susss , sen haklısın konuş mantığı değil lütfen yanlış anlamayın ama bundan sonra serkanında benzer başlıklla ilan vereceğini sanmıyorum

amacımız kimseyle sidik yarıştırmak olmamalı , öyle adamlar varki bizler yanlarında gayet amötör kalırız , bizler sadece hayat denen sofrada önümüze konmuş türlü yemeklerden tatmalıyız felsefemiz bu olmalı ve sümüklü böcekler gibi göçüp gittiğimizde ardımızda parlak izler bırakmalıyızki torunumuz tombalağımız bizi yaptıklarımızla yad etsin

yav kusura bakmayın ama didişmeyin işte

her ikinizade saygı ve slamlarımı sunuyorum .
    srknbdm ve M.balibey bunu beğendiler.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan. İlk kaynak deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum.

Motosikleti
    1997 Suzuki Srad 600 117HP
    merhaba arkadaşlar. benim bir honda cgl125 motorum varda 10 gündür filan bende 14 subat için sevgilimize bi süpriz yapalim dedik cafe racer veyahut bobber yapıcam makineyi kapalı garajim mevcut eski makinelerle uğrasıyorum dahacok zaten elimde yatkın şasesini bugün kestim biçtim motorunuda indirdim motoru bi ustaya bıraktım bikac temizlik yapılması gerekiyordu şaseylede ben ilgileniyorum kaynak yapmam gerekicek kestiğim yerlere ek boru koymam gerekiyor elektrod kaynağıda sağlıklı olmaz diye düşünüyorum bana tavsiye edebiliceğiniz ve benim yapabiliceğim bir kaynak ve kaynak makinasi varmı fiyati cok uçmadığı sürece farketmez. 500 1000tl ye kadar alabilirim 2. el sıfır sorun deil işimizi görsün yeterli arkadaslarım argon kaynağı yapman gerekir dediler oda benim yiceğim bi halt deilmiş sizde ne yapalim..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Linkdeki makinadan al. Şaseyi istediğin gibi ayarla. Güzelce puntala. Puntalarken dikkat et puntaladığın tarafa doğru çeker. Bu nedenle eşit şekilde puntalamalısın. Mesela boru puntalayacaksan 4 ayrı noktadan karşılıklı olacak sekılde yapmalısın. Punta işi bittikten sonra sanayıye goturup uzman ellere teslım edebılırsın. Yarım saatte bıtırır en fazla 50 liranı alırlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)