arkadaşım seni muhalefet olsun diyemi gönderdiler
adı ne zıkımsa artık bahsettiğim makine bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03694911/detay
arkadaşım seni muhalefet olsun diyemi gönderdiler
adı ne zıkımsa artık bahsettiğim makine bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03694911/detay
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Sen bunu daha iyiye yönlendirecek gercekci eleştiriler olarak kabul et.GERÇEKÇİ...
bu ilandaki motoru almayı planlıyorsan İlandaki motor arkadaşımın motorudur bu motorun fabrikasyon adı Ts jawadır.Sana alırız HER TÜRLÜ YARDIM EDERİM Eğer anamurda oturuyorsan Türkiyenin jawa konusunda fiili hakimi arkadaşlarım mevcut yardım ederim
senin eleştirilerini gerçekçi eleştiriler olarak kabul etmemi istiyorsan sadece ahkam kesmen yetmez. sen ne yaptın bana onu göster
ahkam mı ? daha alacağın motorun adını bilmiyorsun ama planlar yapıyorsun.Alacağın motor hakkında bilgin varmı ? parcaları nerden temin edilir ? nasıl çalışır sıkıntıları nelerdir ? ben senin o yaptığın işleri daha önceden yaptım.Denedim bilgim var. Sanayide nereye gidilir,kimlere müracat edilir vs. Bence faydalan bunlardan kaynak yapmayı bilmiyorum demişsin,alet edevat yok demişsin,alıyorum demişsin burdan anlaşılıyorki acemisin Şimdi söylediklerimle gerceğimi söylüyorum yanlışımı söylüyorum.
evet ahkam. ve halada ahkam..
ve hala laf hemde en boşundan..
motorun adını yanlış yazmış olabilirim.. motor ismi ezberlemekle motorcu olunmaz..
aletlerimin çoğunu aldım birkaç ufak tefek şey ve kaynak makinası kaldı. boş vaktim çok elim işe yatkındır çabuk öğrenirim sen orasını merak etme.. eğer kaynak makinası hakkında bi önerin varsa yaz ötesine gerek yok...
---- konumuz hala kaynak makinası----
yaptığın motor olmamış.yapamamışsın.jawa 350 lazer ahahah. elin yatkın ha bir ustadan birşey görmeden iş yapacan öylemi.yazık yıllarını veren insanlara bu sektörde ozman.
konumuz kaynak makinesi arada motorunu koymuşsun alkış almak için ama sana kaynak yerine kullanacağın ilacı söyledik boşa elini kolunu gözünü yakma.motorunuda yapamazsan haber et bu işlerin üstadına yönlendireyim seni
arkadaşım hastamısın sen
onu koyma sebebim irfan abi gibi sürekli bişeyler yapan bu işin piri abimize bende yaptığım bişeyi göstermekti, ama aradan sen atladın
senin engin tecrübelerinden faydalanarak inverter kaynak makinası almaya karar verdim..
bari adana da uygun fiyatlı satan bi yer biliyonmu onu söylede bi işe yaramış ol
evet hastayım,sahibinden comda senin gibi bir sürü ilan var görünce hasta oluyorum.gecende burda bir ilan gördük sıfırı 2500 olan mootra 4000 istiyordu onun ayarındasın sende modifiye böyle olur demişin ortada hiç birşey yok içerik boş
irfan abini takip ediyorum ben,eli yatkın olmak diye bir cümle kuracaksak işte onun gibi birisine demek gerek.
Adanada sıfır alacaksan,pratikere git realin içinde,Yok ikinci el uygun alacam dersen e -5 üstünde belediyenin karşınında amerikan pazarı var He tür aleti bulabilirsin.yada Merkeze in kızılay caddesinde Her marka model kaynak her keseye göre var.Senin gibi acemi olup ustayım diye gecinenlerinde kullanacaklarıda var 250 tlden başlıyor.kle nide yaparız ha.
gırgır şamata iyi tamamda saçmalamaya başladın sen..
hadi işine kalp kırmayalım..
dünkü cocuk motorunu yapamıyorsan yolla yaparız.senin gibilerle dolu bu piyasa.Motor yapıyorum sanıp anasını bacısını ağlatan.Birde modifiye böyle olur demiş sanki matah bişe yapmış.piyasa değeri 1200 tllik motora sanki süper aksesuarlar takmışta süper bir işcilik varda 3000 küsür para istiyorsun.kalpmı kıracan denesene hadi.
sazan gibi gelip atlayan sensin. durup durup eleştiriler yapıp duruyon sana bi girdisi çıktısımı var?? bişey sorduk sende diğer insanlar gibi biliyosan öneride bulunursun. illa bilmişlik taslayıp ukelalık yapacan.. ben senin gibi bi adamla muhabbetin buraya geleceğini bildiğim için mümkün olduğunca alttan alsamda yine vardığımız nokta burası...
Ezik psikolojisi ile karşı koymak seninki. Hiç bir şeyden haberin yok.Motor yaptım diye piyasaya cıkmışsının hiç birşey yapmadığın halde o motora 3250 para istiyorsun,Ne yaptın ? ne gibi özellikleri var.Uyduruk bir koltuk,uyduruk bir direksiyon,kalın lastik 3250 tl öylemi.Ne içtin sen ? ayrıca ukela değil UKALA yazacaksın doğrusunu yazacaksın.3000 bin istediğin motorun ilanını koydun ve eleştiriyorum seni.ne var o motorda üç milyar edecek ? kle ni satsan o para ne konuşuyon sen ? benim gibi bir adamla muhabbet buraya gelmez.Sen hiç kendine sordunmu motosiklet yapacam diyorsun daha yapmayı tasarladığı motorun adını bile yazamıyorsun.İstersen alltan alma üstten al.sana yazacak yazı çok.
kaynak makinesi sordun yerlerini tarifte ettik,Adana da şurda şurda şurda bulunur dedik.
sanane sanane sananeeeeeeeeee beğenmediysen beğenme ne cır cır ediyon sabah beri hoşuna gitmediyse git ötede oyna.
o söylediğin yer tarifini ne zaman yazdığına aç bi bak
konuyu nerden nereye taşıdın içine ettin bıraktın. eleştri yapıyosan yap orda kalsın suyunu çıkarmana lüzum yok. psikolojim gayet iyi sayende aptalca bir muhabbetin içindeyiz onun için rahatsızım sadece..
Yakaladık bu tür ilanı veren şahsiyetlerden birisini bırakırmıyım hiç.Neyine istedin sen o 3250 yi uyduruk motora ? biraz akıl, biraz izan ,biraz vicdan,biraz mantık
lazım en önemlisi GERCEKCİ olmak gerek.Hiçbirisi yok sende.Şimdi güle güle.
AL BURDAKİNDEN FARKIN YOK.Aynı zihniyettesiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-kafasi-d.html
ey kendini akıllı sanan büyük insan motoru gerçekten satmak istesem o uçuk fiyatı yazmam heralde. farklı bişey yaptık tepki ölçmek için öylesine koydum işte. yaklaşık 40 kişiden mesaj geldi ama herkez merak ettiklerini sordu.. kaça maloldu, şu parca hangi motorun bu hangisinin vs. vs. ve buna benzer yaptırmaya karar verenler oldu.
bak senin kızdığın tipte bi ilan daha git birazda onunla tartış...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...ti-puff/detay/
---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
buda bakkalda 25 kuruş
tepkiyi görünce geri vites yapanlardan birisisin bu motoramı kaç tly mal oldu diye sordular.Motorun anasını ağlatmak için birde maliyet soranlarda sen ayarda zavallılarmış.O motorun maliyeti 50 tl oda lastik.Bu denli zavallı bir motoru acaba satabilirmiyim bir tanesi düşermi zihniyetiyle yayına sokan sen değilsin yani
Bende fimer 164 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim, öğrenmek için bire bir http://www.tophanmakina.com/Fimer-X-...i,PR-1466.html
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
[/COLOR]teşekkür ederim. 160 tl ye uygun bulduk diyoduk ama kesenin ağzını açacaz anlaşılan
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
her lafında bi dalga geçme bi hakaretvari haller. biraz efendi ol edebinle dur. ne bulaşık bi adam çıktın sen yahuu..
ha işte böyleeee 1000 tlik motora 3250 yazıp milletle dalga gecmek neymiş anladın sanırım.Önce kaynak için yazacaktım fakat o ilanı görünce kan beynime sıcradı.
Birde kendi yaptığı şeyi şaheser gibi görüp motoru güçlendirien kesen biçeni eleştiren o beyin yapını görünce kan beynime sıcradı.Başkasını eleştirmeyi bilip kendini eleştireni görünce artistlik yapmayacan.
allah bilir sen şu apaçi cg cilerdensin bu kadar zoruna gittiğine göre..
---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
bu arada benim gözümde cg ler içinde en iyisi bu. bu cg yi ben bu hale getirmesem zaten binmezdim buna. sırf bu hale getirmek için aldım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)