made ın ırfan elektirikli monopot :)
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Herzaman ki gibi harikasın İrfan abi süper bişi olmuş.Abi sana bişi sorucam bende de aynı makinadan var fotoğraf kalitesini sevdiğim için hiç değştirmedim şimdiye kadar ama bi sıkıntısı var dolu pil koysam bile makine pili zayıf gösteriyor bunun sebebi ne olabilir??
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mali_181 adlı üyeden alıntı
Herzaman ki gibi harikasın İrfan abi süper bişi olmuş.Abi sana bişi sorucam bende de aynı makinadan var fotoğraf kalitesini sevdiğim için hiç değştirmedim şimdiye kadar ama bi sıkıntısı var dolu pil koysam bile makine pili zayıf gösteriyor bunun sebebi ne olabilir??
mantıken pillerin şarj ömrünün bitmiş olma , şarj tutmama , ihtimali aklıma geliyor , benimkinde son zamanlarda sıkça yaşıyordum o sorunu ama adam gibi paraya kıyıp kaliteli şarjlı pil alınca böyle bir sorun kalmadı
makinadan pek anlamam benimkisi bir ara motosikleten düştü çekim yaparken ayaklığından sıyrıldı canon bu sana katır gibi ben parçalanmayacağım diye diretiyor bende inadına kullanıyorum ama güzel makinalardır , bir çok makinanın 7-8 pikseline değişmem 5 piksel olmasına karşın
konu hakkında bir bilgim yok üzgünüm .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Moderatör
Eheh bi an deklanşöre nasıl basacaksın diye düşünmedim değil ama kamera çekimi için güzel alet ellerine sağlık abi.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eline sağlık abi,çok güzel olmuş
-
helalin var abim...
ellerine emeğine sağlık...
-
Abi ellerine sağlı güzel oluş benimde vileda sapından böle bi düşüncem vardı ama çekim sırasında titreşim oluşmaz mı bu görüntüyü etkilemez mi otofocus nasıl baş eder bu durumla vs bir çok soru var şuan aklımda?
-
İrfan abi mt.net olarak para toplayıp hayabusa alsak hayabusadan da uçak yaparmısın
-
07 Aralık 2012, 23:27
İrfan abi eline sağlık.Gene çok güzel bir işe imza atmışsın.
-
08 Aralık 2012, 00:11
irfan abi boş durmuyor. Helal.
-
08 Aralık 2012, 00:21
İrfan abi eline sağlık da kamera bide yukarı aşağı yapabilseymiş daha havalı olurmuş.
-
08 Aralık 2012, 00:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi en son Karamürsel'e geldiğimizde senin artçınken,arkadaki motorların resmini çekeyim diye,arkama dönüp senin dengeni bozduktan sonra mı yaptın bunu,şimdi aklıma geldi de
-
08 Aralık 2012, 00:39
İrfan çok işlevsel birşey ellerine sağlık
Bakalım bizi daha ne kadar şaşırtmaya devam edeceksin
-
08 Aralık 2012, 00:45
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Aralık 2012, 01:13
Moderatör
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Abi en son Karamürsel'e geldiğimizde senin artçınken,arkadaki motorların resmini çekeyim diye,arkama dönüp senin dengeni bozduktan sonra mı yaptın bunu,şimdi aklıma geldi de
Eheh o gün farkettim bende, düşüyodunuz ya önümde :p Sanırım o günden sonra oldu herşey :p
Bu proje büyük ihtimal hava çekimlerine ön hazırlık
-
08 Aralık 2012, 01:37
Lucas adlı üyeden alıntı
Eheh o gün farkettim bende, düşüyodunuz ya önümde :p Sanırım o günden sonra oldu herşey :p
Bu proje büyük ihtimal hava çekimlerine ön hazırlık
Kesinlikle paraşütte kullanacak
-
08 Aralık 2012, 03:13
bravo irfanım seni çok takdir ediyorum
-
08 Aralık 2012, 12:30
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
08 Aralık 2012, 13:16
abi sen bunun vinç gibi olanından da yapmıştın o yüzden şaşırtmadı beni =) çok güzel olmuş, seri üretip japon turistlere bile satabilirsin =) bu arada pervane gelmiş gözün aydın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)