Gut artritinin belde olmasi ilginc gercekten.
Allah acil şifalar versin hocam.
Gut artritinin belde olmasi ilginc gercekten.
Allah acil şifalar versin hocam.
evet, zaten olmaz olmaz dedi doktorlar, dunya para odedim, bir suru test, mr falan, birebir ayni agrilar olmasina ragmen ben bile degildir diye dusundum, bir de benim gut eskiden bir hafta surerdi atakta,simdi 40 gunu buluyor , ayak basparmagi patladi ,resimdeki gibi, ayakkabi giyme yok, yara hic kapanmiyor, berbat birsey ve cok hassas,
beyaz et serbest dedi Turk doktorlar, buradakiler birincil sebebi kanatlilar hemen kes dedi kisaca tum beslenme yasak buna da sukur artik, iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.
Normalde kirmizi et de beyaz de urik asiti yukseltir.
40 gun atak suresi icin cok uzun bir sure.
evet 40 gun sadece uzun degil ,agrili, essiz bir agri, tarifi imkansiz. su an mesela 8 gundur atak mevcut, neyseki azaldi ve tahminimce bir iki gune gececek, zaten belli olmuyor, sapasaglam gorunurken bir saat sonra adim atamiyorsun, benim onceden tek tek tutulurdu eklem, diger parcalarla surune surune de olsa birseyler yapardim, ornegin su an iki ayak bilegi birden sismisti ( duzeldi su an), sag dizim de sis, iyi yani yatakta saga sola donme imkani oluyor, tek basina sirt oldugunda omurilik boyu resmen felcsin, su bile icilmiyor, damlama ile ancak, arkadasim sorardi neyin var, gut deyince oo very good diye espri yaparlar dusun artik
sitenin bir bolumunde Taylandli motor kullanicilari ve aksesuar-modifiye parca ureticileri ile Turk motor kullanicilarini bulusturmayi dusunuyorum, kullanim detaylari, sorunlar,cozumler,urunler falan olacak ama sadece Tayland uretimi motorlar icin dusunuyorum, cbr125-cbr250-innova-wave-versys-ninja v.s. gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)