Arkadaşlar eğer bilgisayarınızda kurulu MotoGP oyunu varsa internetten oynayalım
Evde MotoGP 2 var zannedersem, doğrudan netplay yoksa bile Hamachi ağı kurarım, paşa paşa oynarız
Arkadaşlar eğer bilgisayarınızda kurulu MotoGP oyunu varsa internetten oynayalım
Evde MotoGP 2 var zannedersem, doğrudan netplay yoksa bile Hamachi ağı kurarım, paşa paşa oynarız
Fifa06 veya PES5 oynamak isteyen varsa bende oynayabilirim. Ayrıca Counter Strike teke tek maç yapmak isteyen clan maçı yapmak isteyenlerede yardımcı olur maçlarını kendi serverımda oynatabilir veya yönetebilirim. NFS MW da oynayabiliriz online olarak ama EA Games in oyunlarını internet üzerinden nasıl oynayacağımı bilmiyorum maalesef oynamak isteyen arkadaşlar bana yardımcı olursa her türlü varım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Yakantop oynasak.. ?
Ip ver server adresi ver hemen akalım ...
NFS:MW'nin netten oynanması çok karışık. Hamachi server kurmak modem resetlemek falan filan... bir sürü ayrıntısı var. Yine de çok pis sürerim NFS:MW'de, 30 küsür yarışta daha hiç geçilmedim
Aslında buluşmalarda oyun paylaşıp netten oynayabiliriz CD'lerim çalışsaydı Age of Empires oynayalım derdim...özledim yaw...
MotoGP isteyen varsa ip-adres veririm akşama. Hatta MTNET diye bir hamachi ağı açayım ben
İp atlasak..?
önce oyunu verin sonra oynayalım
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Oyunu vermesine veririm de site kurallarına aykırı olur
İsteyenle msn'den tavla da kapışabiliriz
musti sana da baltalısın maltalısın dedik fos çıktın iki dakka kimse görmeden veremedin bi oyunu
5x sınırlı kullanmıyorsun herhalde sen . Oyun downloadları falan ...
ön kayıtlar ne zaman
hehehehe
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
f1 oynamak isteyen? karşıma bir alonso ilen schumacher istiyorum
May the Force be with McLaren Mercedes
niye bi bildiğin mi varMeTaL adlı üyeden alıntı
2048 le bağlanıyom hemide
bende tam böle bi fikir atmayı düşünüyordumKhutuck adlı üyeden alıntı
ama server olayı kafamı çok karıştırıyor... yardımcı olursanız peşinizden takip ederim artık ... ...
Abi ne diyeyim kralsın . Seninle aynı apartmana taşınayımda benimlede paylaş o sana çok geliyordur şimdi ...xxxxx adlı üyeden alıntı
5x içtikçe bağlantısı artıyor. birazdan 4096 ile bağlanıyorum diyecek. he de geç
Desene 2 70 lik bitirse uyduyla falan bağlanacak ...
O kadar uğraşmaya gerek yok, fuardaki çadır standımıza buyurun MotoGP 4 oynatalım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
dördüncü 70'likte internetin kalbi oluyor zaten. dünyanın ana server'ı oluyor. bi benim w2c4 ondan bağımsız çalışıyor
olcan motogp4 çıktı mı ki?
İlk defa oynadım ben de, kutusunda 4 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)