O toplantı salı günü Dubai'de başladı, gayet emin ve hızlı adımlarla sürülerin geleceği, etinden sütünden yününden nasıl daha fazla faydalanırızı değerlendirecekler.
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22072284.asp
O toplantı salı günü Dubai'de başladı, gayet emin ve hızlı adımlarla sürülerin geleceği, etinden sütünden yününden nasıl daha fazla faydalanırızı değerlendirecekler.
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22072284.asp
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Aynı durumda , burada da meydanda bir yol boyu başbakan protestanları aynı şeyi yapıyor.
Dünyanın gördüğü Avrupa Futbol Şampiyonasında bile bu çadırları kaldıramadılar.
Başbakanın öyle alaycı portreleri çizilmiş ki şaşıp kalırsınız.
Ama kimse üzerine su sıkıp biber gazı atmıyor?
Neden?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
O yanlı bu yanlı felan diye düşündüğümden yada olduğumdan demiyorum. Şu cümle bana göre cevap verilemeyecek kadar doğru bir cümledir. Sadece objektif bakmaya çalışıyorum.
Olayın nerede cereyan ettiği şuan önemli değil benim için şu cümleden sonra. Eğer bir X ülkesinde (yada cumhuriyetinde diyelim hatta), "burada düşünce ve inanç özgürlüğü vardır" deniyorsa ve RTÜK gibi bir denetmen kurum böyle bir ceza kesiyorsa, ben bu olayı görünce dışarıdan izlediğim de gülümserim sadece...
#sürenadam
Yazılan kitapların cumhuriyet savcılığının onayından geçtiğini bilirmisiniz. ? Kitap okunur, İçinde Türk düşmanlığı, hakaret veya küfür varsa ise ayıklanır, bu şekilde onay verilir. Keza aynı şekil yabancı filmlerin Dublajında veya alt yazısındada aynı. Kültür bakanlığı onayı da böyle veriliyor.. Özellikle amerikan filmlerinde bol bol kullanılan "Fuck" kelimesi genelde kahrol diye çevirilir. Çevirmende bunun böyle çevrilmeyeceğini biliyor ama izin alabilmek için mecburen böyle çevirilir
Muhteşem yüzyıldan rahatsız olan zihniyetin , böyle bir çizgi filmden de rahatsız olması gayet normal, Zaten yakında yerli dizi veya yerli filmlerin tamamı daha senaryo aşamasında , denetime ve onaya tabii tutulursa kimse de şasırmasın.
Sansür görmemesi gerekenler için gereklidir. Doğru yerde ve zamanda, doğru uygulama için.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)