Bir itirafta bulunacağım.Bende başlığı ilk seferde "kedi savar" motorcu diye anladım. Kedi savma tekniklerimi soruluyor diye düşünürken, bu sefer başığın kedi server olduğunu görünce , acaba server üyerinden kedi diye bir oyun varda ( metin 2 gibi ) takım kurmak için oyuncu aranıyor diye düşündüm.Konunun içine girince kendime güldüm.Ah bu türkçe başımıza bir gün iş açacak ama , hayırlısı.
Yabancı bir tanıdığım "şebeke suyunu" , "şebek suyu" dye anlamış.suyun içine şebek konulup ( çay demleme gibi ) şebek çıktıktan sora o suyu ile ne yapılabilir bunları düşünmüş.
Bir gazetecimiz ingilterede havuz suyu ister. Yanlşlıkla garsona carrot juice diyeceğine parrot juice der. Garson anlamaz. Yazarımızda tarif etmeye çalışır ancak yine parrot der , papağanın blender'a atılıp , bir süre parçalandıktan sonra çıkan suyu bardağa koymasını ister. Garson dehşet içinde kaçar.
Hakikaten söylerkende , yazarkende dikkat etmek lazım.
Kedinize bir yuva bulabildiniz mi. ?
Kedi hala bende. Hayırlı bir kısmeti çıkmadı daha .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Benim kedi yüzünden jiletcilere döndüm zaten, bu beni parçalar yav. Evdeki kediyi de parçalar. Ohhh ev ona kalır.
Şaka bir tarafa çok şirin birşey umarım güzel bir ev bulursunuz.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
başlığı görünce kedi server da neymiş dedim (sunucu anlamında)
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
Sürekli yer değiştirsin istemiyorum. 20 günlükten beri bizde.
Bundan sonraki yeni dostu ile ömrünü geçirsin istediğimden seçici davranıyorum yoksa isteyeni çok.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Chuky bile yanında masum kalır.daha sempatik bir fotoğraf koysana hocam :D
Kedi yaşıyor mu
kedi dişi olsaydı..
bu aralar yalnızım zaten.
dişi maymun bağışlamak isteyen olursa ben talibim
Nooluyo layn burda
Alooo
İki resim daha atarım foruma giremezsiniz korkudan
Şerrefsizim kimse kediyi almasın diye böyle yapıyor.evdekiler soruncada,kimse almıyor ne yapayım sokağa mı atayım diyip acıtasyona bağlıyor.çakal valla çakal. Yalnız son resimlerde rocky'nin final sahnelerinden fırlamış gibi duruyor.
"Ölümün elimden olacak insan!" - Kedi
Evlat olsa sevilmez la kim naapsın bunu
Gördüm bütün neşem kaçtı işte....
Ulen nasıl bir yaratık bu yahu....
Yok abi...
Buna kedi medi denmez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)