http://www.akilli.tv/video/Gotum-Yan...Isyani-_667934
Kimse alınmasın bozulmasın ama polislerden nefret ederim. Bir de burada adamı sanki damdan hayvan indirir gibi yere çekiyor.
Bir Türkiye gerçeği :D
http://www.akilli.tv/video/Gotum-Yan...Isyani-_667934
Kimse alınmasın bozulmasın ama polislerden nefret ederim. Bir de burada adamı sanki damdan hayvan indirir gibi yere çekiyor.
Bir Türkiye gerçeği :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Yalnız ortada mecazi bir anlam yok, taksi şoförünün götü harbiden yanıyor
Motosikletli Kaplumbağa...
benzin gelirse hakkaten yanar. oralara benzin dökmek çok sakıncalı ;)
adam harbiden yanıyor du...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Taksici arkadaşın alt taraf komple yanıyor heralde damacana neyim kar etmiyor baksanıza yav.
Taksiciler kamera kullanabilirler. Cama monte edilen kameralar var haksızlığa uğradığını düşünüyorsa gösterir kanıt olur.
Haksız yere ceza yazıyorsa polis onun da dötüne benzin dökmek lazım o ayrı tabi.
Ama ben istiyorum ki kimse dötüne benzin dökmesin.
Basura iyi gelir mi ki yakıyoya.
Petrol amerikan yerlileri tarafından ilaç olarak kullanılıyormuş bir ara.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
saçmalıyorsun eylemi engellemek için burda yapılanlar kanuni olarak sorunsuz...türkiyede bir sabıkalı taksiciler gerçeği var adamların %80 i sabıkalı ve polis düşmanı ceza yediklerinde böyle saçmalıklar yapmaları doğal..normal bivatandaş olsa yargı yoluyla eğer ceza yanlışsa geri döndürüp cezayı kaldırabileceğini bilir..
AnGaRaJ
böyle bir mallık yok. adamın bir elinde benzin, bir elinde çakmak var, bir kıvılcım herkesi yakar orda. onu da geç adamın kafa üstü çakılma ihtimali var.
benim anladığım polisin yaptığı şu "bunların kendini öldüreceği yok, bari ben öldüreyim"
nerede eğitim veriyorlar bu polislere çok merak ediyorum.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
şu haklı şu haksız dersek hata yapmış oluruz...taksici tayfasına vurmak en kolayı belki ama onlarıda anlamak lazım...polis genelde keyfi tutum içinde gerçek olan bu...
geçen Taksime gittim Taksiler kuyruk olmuş trafik terörü yaratıyorlar ambulans bile tırmalıyor hastane yolunda...ekmek parası diye trafiğin içine edenlerde var...iki ucu comolokko yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bana özelden ulaşanlara bu polisler nerde eğitim alıyor açıklayabilirim...bir bize gelmiyor demek ki bu keyfi uygulayıcılar...
AnGaRaJ
acıdım lan adama sesi kısılmış herifin acıdan
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Yazık en önemli mal varlığını yakacakmış az daha
Polis ne yapabilirdi?
Videonun 1.36 sn de adam gel ula diyor,
Kime? itfaiyeye,
Nerede? 20 metre ileride,
İtfaiye neden orada? yangına müdehale için,
İtfaiyeye gösterilerde su sıktıran polis kenara çekilse anında yağmurlama ile ne çakmak ateş alır ne de üzerlerinde benzin kalır.
Tazyikli sıkmadan, düşürmeden tehlikeyi bertaraf etmek mümkün.
Birazdan uygun cümleler bulursam polise giydireceğim ya nasib.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)