http://ekonomi.milliyet.com.tr/etox-...03/default.htm
Haberi okudum ve heyecanlanmadım dersem yalan konuşmuş olurum.. Haydi umarım Ülkenin adına yakışır bir otomobil olur...
http://ekonomi.milliyet.com.tr/etox-...03/default.htm
Haberi okudum ve heyecanlanmadım dersem yalan konuşmuş olurum.. Haydi umarım Ülkenin adına yakışır bir otomobil olur...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
sonucta daha yeni, beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim. Devlet guzel bi vergi indirimi vb. tesvikle bu isin arkasinda duracaktir. Insallah adam gibi yerli uretim motosiklete de el atarlar
Aynen artık üretmek lazım.. Üretip dışa bağımlı olmamak lazım..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
kesinlikle almam türk ler yapmış kesin bir üçkağıt vardır bunda :D şaka bir yana umarım seri üretime geçebiliriz
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
tasarımı bitip üretim aşamasına gelince devlet ödeneği ve desteği çeker yapılan teklifler lafta kalır bol paralı bir devlet verir milyon doları satın alır tıpkı tt custom gibi
jet fadıla yazık oldu adam 2010 yılında seri üretime başlıyacaktı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Yapılmaz diye bir şey söz konusu değil , ''alası yapılır , motorunuda yaparız ! gelgelelim satılır mı ? rekabet edebilir mi ? tutulur mu ? engellenir mi ?!! ( Fadıl Akgündüz gibi )
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
"X" harfi varsa bu yerli denilen otomobilde, kesin yapılır, hiçbi şüphem yok
Bir zamanlar "Devrim" değil de "Inkılâpx" olsaydı üretilen otomobilimiz, oda halen yapılıyor olurdu. Dışa özenim varsa teşvik şüphesiz olur.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
jet fadıl engellenmedi...kendisi içine etti...yerli diye avrupadan sadece prototip araç yapan bir şirkete bir model yaptırdı...sende yaptıra bilirsin...atla deve değil...
sonrada çıkıp koça sabancıya teklif götürecem dedi...s.kleyen olmadı tabii...yani saçmaladı amacı bence sende gel ortak ol sloganıyla vurgundu ...o adam bu memlekete bir kuruşluk hayrı dokunmamış bir zattır...ben dahil pek çok kişiden küfür yiyen uzanlarbile berke barajını yaptı...seçimlerde adayken...muhtarlar aracılığı ile çeşitli yardımlarda bulundu...jet fadıl ne halt etti...bırakın bu engellendi vs şehir efsanelerini...adam ol somutlaştır...planla...desteklenir...
Abi Araba Ne Kadar Kötü Gözüküyor Tekerlikler Hariç Tüm Yerleri Sonradan Eklenmiş Gibi Duruyor.Birde Araba Sıfır Ancak İkinci El Gibi Duruyor:D
bu olursa sahin dogan gibi.teneke ucuz derler gene dısarı..
farklı bir tasarımı olmuş bence bilindik bir modeli makyajlayıp kaktırmaktan iyidir.
İkincilik kaybedenler içindir...
Wolksvagenleri andırıyor ilk bakışta,ama şu etox yerine etoks olsa?
Hiç umudum yok Etox'tan, umarım yanılırım. Fadıl Akgündüz'den de umudum yoktu, yanılmadım.
bu nasıl yerli ismi arkadaş.Türk alfabesine "X" harfi eklendide bizmi bilmiyoruz? Türk yapımıysa ismide Türk olmalı...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Evet berke barajını yaptılar.. Ama maliyetinin 5 katına.. ihale iptalleri tehditler ali cengiz oyunları paravan şirketler.. evet baraj yapıldı sonunda.. Hazır betoın işi nasıl olsa hesap soranda yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
http://www.etox.com.tr/anasayfa
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Arabalarının tipi hiç hoşuma gitmedi desem yalan olur ama basit bi kazada bile sürücüsüne mezar olur gibi duruyo, sonuçta sanayi işi araçlar olacak bunlar, nerede lazer kaynak teknolojisi ve alman mühendisliği Bir de araçların gövdesi sac değil de fiberglass olacaksa beş para etmez ne yazıkki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)