ben 18 yaşındayım şu an ve şu an açık lise okuyorum annemin dediğine göre açık lise 2 sene için de bitebilirmiş ve ben açık liseyi iki sene içerisinde bitirirsem 20 yaşında bitirmiş olurum tahminime göre ve ben ankarada oturuyorum ve ankara üniversitesinin dil tarih fakültesinde japon dili ve edebiyatı varmış ve ben 20 yaşında iken bitirirsem eğer açık liseyi 20 yaşındayken japon dili ve edebiyatı bölümünü kazanır mıyım ve 20 yaşında iken girebilir miyim o bölüme ve japon dili ve edebiyatı bölümün kazanmam için neler üzerinde çalışmalıyım ve hangi derslerimin iyi olması gerekir ve ingilizcemin iyi mi olması gerekir ve japon dili ve edebiyatını kazanmak zor mudur ve kazanmam için neler yapmalıyım nelere ağırlık vermeliyim sizlerin tavsiyeleriniz varsa paylaşır mısınız benimle ve japon dili ve edebiyatından mezun olduğumda japon büyük elçiliğinde çalışma imkanım olur mu ve japonyada psikolog veya rehber veya başka bir meslek grubundan olursam çalışabilir miyim ve japon dili ve edebiyatını psikolaji bölümüyle aynı anda okuma gibi bir imkanım var mıdır ve japon dili ve edebiyatını kazanmam için ingilizceye çokmu ağırlık veriyim ve eğer japon dili ve edebiyatından mezun olduğumda hep ingilizce üzerinde çalışsam ve ingilizce kurslara filan gitsem ve ingilizce öğretmeni olarak veya başka bir meslek grubundan olsam çalışabilir miyim ve japonyada yaşayabilir miyim bir evde ve japonya dil ve edebiyatı bölümünden mezun olduğumda psikolaji okuyabilir miyim ve japon büyük elçiliğinde çalışmam için nelere ağırlık vermeliyim ve beni japonyaya gönderirler mi japon aktörlerinden birinden çok hoşlanıyorum jun kaname ve onu ilk gördüğümde aşık oldum çok yakışıklı ve çok karizmatik tokyo da bulunan bir havalimanıyla ilgili ve hava trafik kontröllerini konu alan bir dizide oynuyor jun kaname ve ben japon dili ve edebiyatından mezun olduğumda japonyaya gidersem eğer jun kaname ile nasıl tanışabilirim ve tanışma imkanım var mı ve jun kanameyi tokyo da bulunan havalimanındaki görevli insanlara ve havalimanındaki çalışan insanlara sorsam acaba bilirler mi onunla tanşmamla ilgili bana yardımcı olabilirlermi ve ben japonyaya gidersem orada aktris oyuncu filan olabilir miyim japon dili ve edebiyatı bölümünden mezun olduğumda ve jun kaname ile aynı dizi de beni oynatırlar mı ve jun kaname tokyoda bulunan havalimanındaki kulede hava trafik kontrolü rolündeydi ve benimle iletişime geçmesini sağlayabilirler mi japonlar
ve japonlardan böyle bir şey rica etsem japonlar kabul ederler mi böyle bir şeyi ve beni jun kaname ile tanıştırabilirlermi yani onu tanıyan japonlar varsa ve onun o hava trafik kontrooleriyle ilgili geçen diziyi biliyorlardır belki yani o zaman o japonlar jun kanameyi de biliyorlardır yani iletişim kurumazlar mı japonlar jun kaname ile ilgili yani bir bağlantı yapamazlar mı beni onunla hiçmi tanıştıramaz japonlar eğer japonyaya gidersem ve tokyoya gidersem jun kaname ile ilgili hangi görevlilere sormam gerekir japonca tokyo havalimanında yani hangi insanlara sormam gerekir hangi görevde olan insanlara sormam gerekir ve çok mu iyi puan almam gerekir lgs de ve ysl de