çok acayip şeylewr yazıyo orda offffffff
çok acayip şeylewr yazıyo orda offffffff
Hârâbat ehlini hor görme sakın, defineye malik viraneler var
bu adamı kaybetmeyin...
arkadaşım çok içten gelerek söylüyorum ki keşke hergün böyle bir başlıkla gelsen, yemin billah bulunduğum ortamdan kopup, derdini derdim edinip, farklı alemlere dalıyorum...
devamını bekliyorum kardeşim...
sağlıcakla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
bizim mis gibi seferoğullarımız telli oğullarımız varken ne gerek var kanjilere hiraganalara katanalara...özümüzü kaybetmeyelim panpa...
arkadaşım anlatmaya çalıştığın konunun içinde bir dünya soru sormuşsun ve soru sorma kerdini malesef tüketmişssin japon motorları deseydin herkez bir şeyler yazardı ama kanjimidir ? nedirse işte buralarda büyümeyen bir meyvedir bu mevsimde olmaz , haaaa şahsıma sorarsan japoncayla aran nasıl deyi sor sor sıkılma
şemsiyeli atasözlerinden fazlası yoktur hani onuda japonların söylediği malum ya ! kesin bizlerin işidirde japonların üstüne atmışız
söylediklerim yardımcı oldumu ?
yoksa 1. sayfayamı döneceksin ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
rahatlıyorum bu başlıkta ya,
kardeşin derdini dert edindim kendime unuttum tüm dertlerimi,
süper oluyo burada kafam,arasıra adımı hatırlatın bana
Bak dostum ben sana yardimci olayım şimdi ana felsefe olarak 4 Dil var ve bunların hepsinin ayrı bir kökeni ve mahallesi var.
1)Kawasaki : Bunlar Dogu bagrı yanıklar mahallesinde bulunurlar ve motorları var.Dikkat et Çok agır bir dilleri var.
2)Yamaha : Bu grup ise sivilceliyim ama güzelim mahallesinin çarşı tarafına bakan mahallesindeler.İş yok güç yok varsın yoksun motorlar.Bunlardan dost bile olma ( Bkz. zamanında O'rama Koma Burama Ko adlı arkdaşımıza çay bile ikram etmemişler kahvehanede)
3)Suziki : Owww sıra bunlardaysa ayvayı yedik.Bilirsin holiganlar sürekli bagırır peki bagırmayı nerden ögrendiler.Ahanda bunlardan böyle cırtlak cırtlak bagıran bir millet daha bulamassın.Cigerciler mahallesi dedinmi amman derler uzak dururlar.Sen yinede boşver.
4)Honda : Evet asıl agır abiler bunlar.Var yemez mahallesinde ikamet ederler ama aslen delikanlılar mahallesindenler.Dikkat et dostum bunlarda para var ama misafirlerini boş çevirmezler.Geçen yıl adamlar marketten en az alışveriş yaptı diye hediye kuponu kazandılar.Gidipde hediye kuponunu kullanmadılar.Niyemi? seneye lazım olurmuş :D
Benden bu kadar bildigim kadarıyla yazdım sana.(Yanlışımız varsa affola amacım latife degerli Honda,Yamaha,Suziki,Kawasaki kullanıcıları)
Pirenses önce bi arapçayı ögren ibadetine bak. Kur'an-ı Kerimi ögren sonra gel japoncaya
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)