Merhabalar. Günlük online sürem yüksek olduğundan dolayı bu süreyi değerlendirmek istiyorum. Ufak meblalarda olsa boşa gitmesin istiyorum
Bildiğiniz gerçekten işe yarayan bir sistem varmıdır acaba Ya da başka yöntemler?
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Günlük online sürem yüksek olduğundan dolayı bu süreyi değerlendirmek istiyorum. Ufak meblalarda olsa boşa gitmesin istiyorum
Bildiğiniz gerçekten işe yarayan bir sistem varmıdır acaba Ya da başka yöntemler?
Şimdiden teşekkürler.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
KNIGHT ONLINE Oyna sonrada aldığın aksesuarları sat ))
Millet öyle yapıyor
yattığın yerden başka turlu para kazanma işi çok zor
Ya beynin çalışacak yada elin,
her ikisinide çalıştırmak için çevren olacak...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Not:Knight Online,Hayat Offline Dır bunu bil
2.cisi sürekli Premıum al bu kodları kimseyle paylaşma
3.sü Kimseye şifreni verme Oyunda kardeş gibi olacaksın ventten felan konuşacaksın kardeş gibi olduğun adama bile şifre vermeyeceksin
4.sü İtemlerini açık bırakmıyacaksın cafelerde oyuna girmeyeceksin,Her tradetyi kabul etmiyeceksin 5gb Lik itemle 10 gb lik itemi takas etmiyeceksin
Bunları uygulamassan Benim gibi 5 milyardan olursun abartı yok 5 milyar
He bunun yanı sıra çok büyükde keyif alırsın Hiç bir oyunda bu kadar haz alamassın
Sado
amazonun un mechanicalturk diye bir hizmeti var orada internet ustunde yapılacak işler var yarım dolar bir dolar kazanıyosun.
syntax error sys 64738
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Uploaderım ciddi para var bu işte. Boş zamanlarında çalışan bi adamım. 2008'den bu yana bu şekilde yaşıyorum gayet mumnunum... Yalnız eskisi gibi kolay değil, işin içinde uzun süredir olmayan biri olarak vaktine yazık olur başlamanı önermem.
Illustrator, Photoshop, 3DMax gibi programlara hakimsen yaptığın çalışmaları satabileceğin siteler var. Onları önerebilirim. Kısacası günümüzde en sağlam para internette var, tabii aklını çalıştırana...
www.motorumla.net
forex! (demo hesap aç ve real oynamadan önce kendini dene)
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
yatırım lazım başka türlü olmaz
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Youtube kanalı aç. Paylaşabildiğin kadar özgün video paylaş.
katılıyorum buna. Ben ayda 300 - 350 tl ye uzak masaüstü kontrollü VPS alıyordum ve ayda 1000 tl civarı kazancım oluyordu call of duty serisi serverleri ve counter strike gibi oyun srverleri satıyordum tabi bu iş sürekli pc başında durman gerek bide benim sertifikam yoktu olsa 1500 kazanırdım ama bu işi tutturana kadar uzun sürüyor çevren varsa sorun değil ben 1 tane torrent oyun sitesiyle anlaşmıştım.
google adsens diye bi olay vardı eskiden birbirinin reklamlarına manyak gibi tıklayan bi grup arkadaşım vardı :D istersen sende bi araştır
Adsene'den hileyle hurdayla para kazanamazsın. Adam akıllı çalışırsan zaten emeğinin karşılığı gelir. Bakınız bir arkadaşın günlük ulaştığı rakamlar aşağıdaki gibi...
www.motorumla.net
Site kuruyorsun çok kişi çekebilecek konular videolar paylaşıyorsun google adsense'ye üye oluyorsun sonra geliyor paralar tabi bunlar yazarken çok kolay geliyor ama site kurmak ve kurdurtmak domain almak vs... gibi konular çok uzun iş.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
şu netten para kazanma mevzusuna bende bi ara bayabi kafa yordum,işim itibariyle bayabi zamanım oluyo,degerlendirip azda olsa bi miktar kazanmak iyi olur,ancak üsteki mesajda arkadaşın dedigi gibi 7/24 onu bunu tıklayıp ayda 13 dolar degil tabi,gözümüze yazıkbazı arkadaşların yönlendirmesiyle bikaç anket sitesine üye oldum ama tırt hakkaten,gerçekten bu işlere hakim yol gösterecek biri varsa feyz alaım hep beraber..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Anket falan onlar gereksiz işler. Çoğunuz motorcusunuz gezmeyi seviyorsunuz. Motosikletle gezdiğiniz yerleri anlatan kişisel bir blog açabilirsiniz. Güncel ve özgün olsun önemli olan o. Eminim getirisi olacaktır zamanla.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)