Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İnternetten para kazanmak

REKLAM ALANI
    rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Bende bir hevesle, 8 yıl aradan sonra üniversite okuyayım dedim.
    Bilgisayar programcılığı bölümünü seçtim. Hiçbirşey anlamıyorum arkadaş. Çok mu acele ediyorum? Kafam mı basmıyor? Yoksa bizden geçti mi? Bir türlü anlayamadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nerdeyse 10yıldır internet bağımlısı denecek kadar internet kullanırım bildiğim tek şey var; netten para kazanmak, dışarda çalışmaktan daha zordur.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    15 yıldır internet kullanıcısıyım bildiğim tek şey para kazananlar yöntemlerini paylaşmazlar
    inzell ve TimFx bunu beğendiler.

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerdeyse 10yıldır internet bağımlısı denecek kadar internet kullanırım bildiğim tek şey var; netten para kazanmak, dışarda çalışmaktan daha zordur.
    evet doğru ama nette çevren varsa ne zor nede kolay ben bıktığım için bıraktım veledlerle uğraşıyırdum boyna ve sürekli pc başında durmak gerekiyordu benim işte ve müşteri çekmek için 40 takla atmak gerek. Bide tam işi tutturmuşken hackerlar ortaya çıkıyor rakiplerin sana saldırmaya başlıyor bence hiç başlama daha birsürü baş ağrıtıcı şeyler var çevre ve sermaye olmadan olmaz.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adsene'den hileyle hurdayla para kazanamazsın. Adam akıllı çalışırsan zaten emeğinin karşılığı gelir. Bakınız bir arkadaşın günlük ulaştığı rakamlar aşağıdaki gibi...

http://1.bp.blogspot.com/-GExPKPiWIW...0/s1600/aa.gif
    hay maşallah.

Ben en fazla günlük 30 $ görmüştüm.

Arkadaşlar ben 2-3 yıllık tecrübe mi yazayım.

sitemin reklamı olmasın diye adresini vermeyeceğim.

kendim yazılımcıyım ve herşeyiyle ( css - linkleme vs ) orjinal bir script yazdım.

Eğitim sektöründe olan firmaları bir siteden aldım ( kullanım kısıtlaması yoktu - bot ile çektim verileri )

kendim kategorize ettim bu firmaları ve şehir - ilçe ye göre grupladım.

1 ocak 2010 dan önce başlamıştım siteye. zamanla haber ve video lu dersler modülü gibi şeyler yaptım, geliştirdim biraz daha.

derken şuana kadar 5.457,02 $ kazanmışım siteden

herkese tavsiyem;

hileye hurdaya başvurmadan içerik üretebileceğiniz, insanların hizmetinizden faydalanabileceği bir site yapın.

illa programcı olmak zorunda değilsiniz. blog veya diğer hazır kontrol panelli scriptler kullanarakta yapabilirsiniz.

( zamanında hosting-domain işleri yaptım ama artık orda para kalmadı çok fazla uğraş lazım onun için, tavsiye etmem artık )

ama araştırmacı olun biraz ;)

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İnternetten en iyi kazanma yolu güzel bir yerde internet kafe açmak en temizi.
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hay maşallah.

Ben en fazla günlük 30 $ görmüştüm.

Arkadaşlar ben 2-3 yıllık tecrübe mi yazayım.

sitemin reklamı olmasın diye adresini vermeyeceğim.

kendim yazılımcıyım ve herşeyiyle ( css - linkleme vs ) orjinal bir script yazdım.

Eğitim sektöründe olan firmaları bir siteden aldım ( kullanım kısıtlaması yoktu - bot ile çektim verileri )

kendim kategorize ettim bu firmaları ve şehir - ilçe ye göre grupladım.

1 ocak 2010 dan önce başlamıştım siteye. zamanla haber ve video lu dersler modülü gibi şeyler yaptım, geliştirdim biraz daha.

derken şuana kadar 5.457,02 $ kazanmışım siteden

herkese tavsiyem;

hileye hurdaya başvurmadan içerik üretebileceğiniz, insanların hizmetinizden faydalanabileceği bir site yapın.

illa programcı olmak zorunda değilsiniz. blog veya diğer hazır kontrol panelli scriptler kullanarakta yapabilirsiniz.

( zamanında hosting-domain işleri yaptım ama artık orda para kalmadı çok fazla uğraş lazım onun için, tavsiye etmem artık )

ama araştırmacı olun biraz ;)
    Ben daha fazlasını Filesonic zamanında görüyordum. Hey gidi günler.

Gözünüde çok büyütmeyin sürekli başında duracaksınız falan... Eğer durmanız gerekiyorsa yanlış yoldasınızdır demek. Ben günde en fazla 1 saat duruyorum bazen 3-4 gün bakamıyorum ertesi gün 2-3 saat ile telafi ediyorum. İstediğim vakit şehirdışı gezilerine çıkabiliyorum, android telefonumla da uzak sunucudan bağlanıp gerektiğinde ilgilenebiliyorum. Senenin 6-7 ayını karayiplerde tatil yapan arkadaşım var, döndüğünde kaldığı yerden devam ediyor. Onunla tek farkımız benden daha önce başlamış olması. Sizlerede tavsiye geç kalmadan bir yerlerden başlayın, ekmek internette. Dallama patronları zengin edeceğim diye hayatınızın içine etmeyin, internetten bir zemin hazırlamaya bakın. Önceki mesajlarda bahsettiğim programları öğrenin. Sonrada yaşayın amk.

Ha birde online tabanlı oyun yapanlarda sağlam kazanıyor. İşlerin biraz içinde olun, kodlayıcı birileriyle anlaşır yaptırırsınız sonra ciddi getirisi oluyor bu işlerinde.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Crack vs gibi olaylara girmem ben. Kul hakkına girmeden kazandığım şekli söyledim.

Laptop um da linux eşimin notebook unda orjinal win7 kullanırım.

Herkese düzgün yollardan kazanmayı öneriyorum....

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Crack işi pis iş zaten. Kazanandığını yiyemeden başın yanar amatör biriysen.

Istock'da çok temiz iş, güzel fotoğraf çekenlere önerilir.
    www.motorumla.net

kamsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelim s2 250
    PTC (paid to click) sitelerinden de kazanabilirsin... Clixsense yada Neobux tercih sebebidir... 3 ayda "0" sermaye ile yaklaşık 20 dolar kazanmışlığım var...

Alıntı mfs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amazonun un mechanicalturk diye bir hizmeti var orada internet ustunde yapılacak işler var yarım dolar bir dolar kazanıyosun.
    Şunu görüp de sırf meraktan üye olmak istedim. Amazon hesabınızı inceleyeceğiz dedi, 2 gün geçti veeee kabul etmemişler . Bu ne biçim iş?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Crack işi pis iş zaten. Kazanandığını yiyemeden başın yanar amatör biriysen.

Istock güzel iş ;)

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S

Öngörülem en az karakter 10 adettir.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Site; www.motosiklet.net

Konu; .....?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Site; www.motosiklet.net

Konu; .....?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    hocam zaten konu dışı bölümündeyiz..

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    3 kuruşa 5 köfte peşindeyiz.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

caner6776 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Yahu 3 gun giremedim konu patlamis gitmis

Ama gercekten cok degerli bilgiler var baslikta. hepsini tektek inceleyecegim. Suan neobux ile basladim. 2 ay sonra 18 olunca adsense kullanacagim.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    sabirli olursan para kazanman zor degil ama her gecen gun kullanicilar birbirine celme atiyor, parayi buyuk firmalar goturuyor gene.

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Yedek subaylık yaparken bilen bilir facebooktaki popüler poker oyunundan 2 ayda 10 bin liraya yakın para kaldırmıştım 5 kuruş harcamadan. Sonrasında fazla kasmadım 3 4 bin civarı para daha kazandım. İlk motoru da o sayede aldım kalan paranın bir kısmını kız arkadaşıma yedirdim maalesef; bir kısmı da işsiz güçsüzlük içersinde gitti. Bir ara güncelleme yaptılar ona, gerçek pokerle uzaktan yakından ilgisi kalmadı fantastik şeyler olup duruyor sürekli; şimdi yapmak pek mümkün gözükmüyor. Online poker siteleri de yalan bir bakıma, bir miktar artıda olsam da. Ama biraz para biriktirip kıbrısa gitmek var hayalimde. Bu yaza denerim belki. Kimsenin para yatırmasını tavsiye etmiyorum ama, sonuçta yüzde doksanlık bir kesim kaybediyordur.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

pctechnic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 XA'13 Red
    Böyle bir forum sitesi kur reklamlardan köşe olusun zaten
    Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
    Edward A. Murphy, jr.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)