Kalecimiz Gol Atar, 10 Numaramız Penaltı Kurtarır. :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vay be helal olsun hipe deli ya:D başarmış gene insan macın sonucunuda yazar 0-0 mı
-
Yok 1-0 Galatasaray yendi Yekta Kurtuluş'un golü ile
-
Tam umudu kesmiştim 1-1 olacak dedim Pitbull sahneye çıktı.
-
Adamın dibisin Melo
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Bence penalti tekrarlanmali, cunku melo adam daha topa vurmadan one cikiyor. Tamam kurtariyor fakat avantaj sagliyor. Kurallara aykiridir bu durum.
-
gorkemuls, Fenerbahçeli olduğun belli ama yine de kurallara iyice bak, kalecinin hareket serbestiyeti vardır. Kural hatası falan yok yani
-
reeper adlı üyeden alıntı
gorkemuls, Fenerbahçeli olduğun belli ama yine de kurallara iyice bak, kalecinin hareket serbestiyeti vardır. Kural hatası falan yok yani
Hayir sen okumalisin kurali, Kaleci rakip oyuncu topa dokunana kadar cizgiden one cikamaz! Sadece cizgi uzerinde saga sola gidebilir. Cizginin onune cikamaz.!! Oldu ozaman kaleci adam topa vurmadan kosa kosa topun yanina kadar gelsin. Ne farki var? Aciyi daraltarak kendine avantaj saglayamazsin. galatasarayli oldugun belli hemen korumaya gecmissin. Ben bir taraf olarak soylemedim konuyu, sadece objektif olarak yorumladim.
-
gorkemuls adlı üyeden alıntı
Hayir sen okumalisin kurali, Kaleci rakip oyuncu topa dokunana kadar cizgiden one cikamaz! Sadece cizgi uzerinde saga sola gidebilir. Cizginin onune cikamaz.!! Oldu ozaman kaleci adam topa vurmadan kosa kosa topun yanina kadar gelsin. Ne farki var? Aciyi daraltarak kendine avantaj saglayamazsin. galatasarayli oldugun belli hemen korumaya gecmissin. Ben bir taraf olarak soylemedim konuyu, sadece objektif olarak yorumladim.
Penaltıyı atan oyuncunun topa vurmadan , kalecinin hareket etmesi bile yasaktır...
Kural ihlali demektir , atış tekrarlanır...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Penaltıyı atan oyuncunun topa vurmadan , kalecinin hareket etmesi bile yasaktır...
Kural ihlali demektir , atış tekrarlanır...
Buyrun objektif olan birisi daha cikti. Tesekkur ederim.
-
Ben hiç bir takımı tutmam....
Tarafsız gözle yaptım yorumumu...
Ekleyim...
Futbolu da hiç sevmem
-
Fenerliler,volkanin penalti pozisyonlarini izleyin bi isterseniz.en az 2 metre onde adam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)