Hastaneye gittim dişimin ağrıdığını söyledim doktor kontrol etti Geçici Dolgu İçin 16.01.2013 e gün verdi Kanal tedavisi için aynı dişe mayıs 2013 e gün verdi ben bu diş ağrısına nasıl dayanacam ya
Hastaneye gittim dişimin ağrıdığını söyledim doktor kontrol etti Geçici Dolgu İçin 16.01.2013 e gün verdi Kanal tedavisi için aynı dişe mayıs 2013 e gün verdi ben bu diş ağrısına nasıl dayanacam ya
Geçmiş olsun. Eczaneye git CATAFLAM al. Çok güçlü bir ağrı kesicidir ancak 24 saat içerisinden 3 taneden fazla almaman gerekiyor. Diş ağrısını sadece o geçirir. Ülser gibi mide rahatsızlığın var ise kullanma.
sen yenisin galiba)) rakımı yüksek biyere çık
Carpe diem!
4 teker bedeni, 2 teker ruhu taşır!
Hayat; Aldığımız solukların değil, soluğumuzun kesildiği anların toplamıdır!
:
Dostum üyelik tarihine bakılırsa ve yazdıkların göz önüne alınırsa ya yanlış adrese geldin yada Yanlışlıkla Buraya yazdın
Konudışı bir başlık olabilir ama sen bize ne yapman gerekdiğini yada nasıl tedbir alacağını değil bizzat öylesine konu açmışsın
Hatırlatmakda fayda var burası
Sado
Apranax kullan, çok büyük ihtimalle ağrıyı kesecektir. Eğer işe yaramazsa Cataflam al. Her ağrı kesicinin yan etkileri vardır ama cataflamın biraz daha fazla diye biliyorum. Hem ne kadar güçlü ilaç kullanırsan vücudun o ilaca o kadar bağışıklık kazanmaya başlar. Ayrıca dişinde şişlik varsa boşuna ağrı kesiciyle uğraşma Largopen 1g (antibiyotik) al ağrı kesici bile kullanmana gerek kalmaz çünkü ağrıya sebep olan apseyi yok etmiş olursun.
Aslında bunları doktorun söylemiş olması gerekirdi
yok abi ya gece calışacağım yüksek rakımlara çıkmaya gerek yok ıkı ay cekeceğim ben bu ağrıyı tam
Elbetteki Açık Öğretimin bir alakası yok Mt ile ama Konu dışı olarak açıla biliyo zaten Konu dışı Topic açılmassa buranın ne tadı olur ne tuzu ama
aması var senin yazdığın yazıda ne bi anlam ne bir soru nebir övgü nebir nasihat ne bir bilgi eksikliği hiç bir şeyle alkası olmayan bir konu
Yanı bu senin yaptığın twitterda şuanda ne yaptığını yazmak gibi birşey
Ozaman bende Bi topic açım
Arkadaşımın birisi bugun saat 18.00 da askere gidiyor diğeri ise 22.00da Üzülcem yaaaa
Diye bir topic açarsam ne kadar saçma olursa işte senin topiğinde bu kadar saçma
+@Slayerr e %1000000 Katılıyorum bunları dokturun söylemesi lazım ki bence söylemiştirde
Buda bir etken Boş bir topic olduğuna dahil
Sado
abze yok allaha şükür de ocak ayına kadr beni şekilden şekle sokacak bu ağrı sanırım :S
Bir kadeh votka al eline ağız dolusu Çek ve garlara yap fakat ağzında biraz fazla tut sonra dökme iç gitsin 2defa yapınca zaten kafayı bulursun hemde ağrı vs kalmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Geçe nöbetim var yoksa oturup içerdim de
ağrı kesici ile sadece sorunu ötelersin, çözmüş olmazsın...paraya kıyıp özelde yaptırman lazım...ya da ağız ve diş sağlık merkezine git bir de...geçmiş olsun..
hastaneye gittim gün verdi özel hastanelere kolayına gitmem ben üniversite hastanelerini tercih etmeye çalışıyorum takipli hasta olmak amaçlı ilk muayenemde ağız sağlığımla ilgili bilmediğim neler çıkardılar özelde dişim ağrıyo diye gidiyorsunuz dişi ya şekiyo yada yapıyor ama diyer dişlerinle ilgilenmiyo ilgilendiğindede bir servet istiyorlar resmen. onun için sabretmeye çalısacağım güzümün yettiği kadar erro
abi şimdi onu ağzıma sürünce komple içmek zorunda kalırım gece çalışacağım için iyi sonuçlar vermeyecektir bunun için izinli günümü bekleyeceğim
lokal kullanımda lokal anestezi, içiminde genel anestezi... ilaç diye boşuna demiyoruz içkiye)) senin karaciğer alkol işlemekten kas yapmış rıdvan)) böyle faydalardan mahrum bırakıyor seni))
Carpe diem!
4 teker bedeni, 2 teker ruhu taşır!
Hayat; Aldığımız solukların değil, soluğumuzun kesildiği anların toplamıdır!
abi dur şimdi siteyi kapadacaklar alkole teşvikten yakacan bizi eheheh
2 ay diş ağrısı çekilir mi arkadaşım araştır illa ki çevrenden eş dostun bildiği tanıdık iyi bir dişçi vardır en azından ağrını sızını kesecekse de o kessin yok rakı yok antibiyotik herkes doktor olmuş ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)