konu jaguarmı mercedesmi olayından çıktı bence kimse birbirini kırmadan konu kapatılmalı
konu jaguarmı mercedesmi olayından çıktı bence kimse birbirini kırmadan konu kapatılmalı
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Çok kısa olan karar aşaması süremizce; Yaptığımız araştırmaların neticesinde ve Fikirleri, görüşleri,Tecrübeleri, mantıklı açıklamaları ile beden ve beynini yorarak yardımcı olmaya çalışan değerli arkadaşlarımızın yorumlarını da dikkate alarak seçimimizi yapmış bulunmaktayız.
Katkıda bulunan arkadaşlarımıza tüm dileklerinin en iyisine sahip olmaları temennilerimizle gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sağlıkla kalın.
" Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"
honda accord toyota avensis japondan şaşmeycan :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Seçiminizi yapmış fakat aklınıza takılan bişeyler halen var ve henüz almadıysanız diye yazıyorum.
Bugün 2007 - 2.5 - S TYPE' ı olan bir arkadaşımla görüştüm, bilgi sahibi olmak isteyen bir abimiz var Jaguar .. model ve Mercedes ... sınıf, model... anlattım durumu, dediklerini kendi ağzından aynen aktarıyorum;
* Gereksiz servis masraflarım var,
* Yok yere bozulan akıl almayacak basitlikte parçalarla sıkça karşılaşıyorum,
* Gayet konforlu ama abartılacak bir durumda yok günümüz otomobillerinin biçoğu böyle sayılır artık,
* Ailemin gereksiz takıntıları olmasa "Benim Oğlum Jaguar' a Binmeli" gibi bi an düşünmem elden çıkarırdım,
* Heleki Mercedes kalitesiyle kıyaslamam anlamsız olur, bikere benim S TYPE ın altyapısı komple Ford Mondeo
* El yapımı olanlar ve yeni nesillerin arasında kalmış bu modellere Jaguar demek pek doğru gelmiyor bana, marka imajını lekeleyen ticari işler işte
bizimkilerin takıntıları yüzünden isime para verdik başka bişey değil.
Umarım bi faydası olur
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Kurdugum cumle nereye gidiyor ben onu biliyorumda, sen nereye gidiyorsun? Kraldan cok kralci derken? Tam anlam veremedim, benim cikar iliskim olmasi gerekiyor bu durumda?
Eger ben kraldan cok kralci konumundaysam sende ayni pozisyondasin.! Ordaki arkadas, konuyu acan kisiye ''gorgusuz demis'', bu bir yorummudur? Hakaret mi? Benim cumlemdeki sahsa hakaret iceren yeri bulup bana bildirirseniz, memnun olurum!!
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tepki göstermenizin nedeni ne? Alamayı düşündüğü arabaların ederi sizin alım gücünüzün üstünde diye mi görgüsüzlükle suçluyorsunuz?
Herkezin maddi durumu farklıdır, bunu neden bizim milletimiz hazmedemez.
Bu arkadaşı görgüsüzlükle suçlayanlar başkasına pok atacağına neden kendileri o duruma gelebilmek için çaba sarf etmez.
Kendimizi üst seviyeye çıkarmak için çabalamaktan daha kolay dimi yukarıdakini tukaka yapmak malını mundar, kendisini görgüsüz ilan etmek.
Malesef biz bu zihniyet yüzünden adam olmayız. Varsa bi ezikliğiniz gömün içinize ve konuya bi daha girmeyin kardeş.
Sonuçta rahatsız oluyorsan açmazsın konuyu olur biter.
Ben bu konuyu takip ediyorum üç beş ezik yüzünden kapanmasın.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
konu mundar oldu... ah bu fakirler yokmu...o fakirleri diri diri gömmeli...
ağız daduyla bir bugattimize bindirmediniz len...gidicem bu diyardan Frankfurta yerleşicem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mercedes altın gibidir, her zaman değerini korur.
Jaguar pırlanta gibidir, çok zevklidir ama 2. eli yoktur.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Peki sulan. Senin yazdığın mesajı okumuştum zaten. Sende dahil kimseye cevap yazmıyorum.
Arkadaşın açmış olduğu konu hakkında yapılan yorumları takip edicem. Jaguarları bende merak ediyorum. (görgüsüzmüyüm ne)
Not: jaguar denen arabada öyle düşündüğünüz gibi çok pahalı değil. 2. el piyasası yerlerde.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Siz nasıl görüş bildirme hakkını kendinizde görüyorsanız bende bildiriyorum.
Moderatörlere özelden yazıyorum,belirli konularda açtığım başlıklara karşı tutumlarına eleştirimi de yazıyorum.
Sağolsunlar "döşenme" gibi nahoş ifadelerle yaklaşmıyorlar.
Ve yazdığım mesajlara bakarsanız kesinlikle araba almaya çalışan üyenin tercihine karışmadığımı anlarsınız.
Son mesajında imalı bulduğum cümlelerine cevaben yazdım ve kapanmıştır bu konu.
Ben veya başka bir üye yazdı diye hiçbir moderatör konu kapatmaz,kapatması da doğru değil zaten.
Sizin mantığınıza uyan mesajlara tahammülünüz varken uymayan mesajlara "döşenmeniz" gayet doğalsa o sizin ayıbınız.
@gorkemuls insanların ruh halleriyle ilgili kanaatlerinizi dillendirirken daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.Konu sahibi bile sizin gibi "eziklik" çıkarımlarında bulunmazken bu coşku ne demek oluyor?
Arkadaşlar moderatörlere yönelik bir hakaretimin olmadığını kendileri de farkındalar.Ki inanın bana yazmam gereken durumlar olduğunda özelden kendilerine gayet net ve sitemkar yazıyorum.Burada kim olursa olsun kişilik haklarına yönelik özellikle de psikolojik yönden çıkarımlarda bulunmak saygısızca olur.Evet yaklaşım tarzlarımızı eleştirebiliriz ama yöntemimize dikkat ederek.Evet biliyorum,ben yazdım diye birşey değiştirecek haliniz yok.Biraz önce belirttim yine belirtiyorum; konuyu açan abimize veya bana cevap yazan arkadaşları ezme amaçlı herhangi bir mesajım yoktur.Konuyu esprili bir dille eleştiren yeni bir başlık açmıştım,sağolsun moderatör arkadaş hemen müdahale edip geri dönüşüm kutusu denen yere yolladı,bu başlık burada kaldı ve o başlığa ithafen MotorKafa'nın mesajına yorum yazdım,konuyu takip eden birkaç arkadaş bu durumun farkında olduğu için sizin gibi sert yaklaşmadı belki de.Benim derdim bu başlığın buradan silinmesi değil,bu forumun üyelerinin tarzı dışında bir konunun rahatsız ediciliğine yöneliktir bunu gayet net olarak bilmenizi isterim.Sizlerin cümlelerinden dolayı bu konuda açıklama yapma gereği duydum.
Açık ve net tekrar yazıyorum; başta moderatörler olmak üzere bu sitedeki arkadaşlara saygım her zaman var,bu insan ilişkisinin gereği.Ve saygı duyduğum için hangi konu olursa olsun açıklama yapmaktan çekinmem.Ama eleştirme veya sevmeme hakkım bana aittir ve bunu da belirtmekten çekinmem.Farkındaysanız hiçbir mesajımda şahsı rencide edici ifadelerim olmaz,olamazda.Bu benim yetiştirildiğim kültüre,ahlaka ters.
Uzun yazıp gözünüzü yorduysam affola.
Selam ediyorum ve bu konu başlığı altında farklı bir görüntü olmaması adına özelden yazmanızı diliyorum.Karar sizindir.
Hayırlı geceler.
Motorkafa ve Anamurspor konuyu piç ettiler kusura bakmasınlar...ikisinide severim...onlarında beni saydıklarına inanıyorum...ama bu zihniyet gerçekten de yanlış...servet düşmanlığı bize bişey kazandırmaz...hayata kendi açımızdan bakmamız mantıksız...
Bugatti alsa kime ne...giren çıkan ne...kim mal mülk sahibi olursa olsun ben onun adına mutlu olurum...
Fakir forumu oldu burası iyicene.
Kişi hatırı önemli ise kaybedicek birşeyinizde yoksa ( alım satım arası fiyat farkı bazında ) birdahamı geliceksiniz dünyaya birde jaguara binmiş olursunuz.
Jaguar dışında hangi marka olsa direk mercedes derdim belki (sanki dersin hepsini kullandım : )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
konu burada dağıldı aslında...
aga işte mesajın...bence burda bir danışıklı döğüş var... ulen organizemi geldiniz yoğsam konuya...sende burdan itibaren konuya bi limon sıktın dostum...tamam yönetime vuralımda böyle değil yav...
Arkadaşım iki dakka sululuk yapma lütfen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
sizin bu polemiklerinizden valla GS maçına odaklanamadım ...
Evet arkadaşım onun maddi durumu benden daha iyi diye nası kuduruyorum burada bilemezsin.
İçim içimi kemiriyor nereden bir açık yakalasam da saldırsam diye.
Parayla, malla mülkle adam olunuyorsa eğer, şu an asosyal hayvanlığımı ilan ediyorum.
İçimdeki de eziklik değil, bir nebze de olsa ezilenin yanında olabilmektir. KARDEŞ.
Abi sayarım seni bilirsin, ama bu konuda kesinlikle katılmıyorum sana.
Şu çocukların nedenini
Şu onun bunun çocukları açıklar sana
Bu nedenle katılmıyorum düşüncene.
Motosikletli Kaplumbağa...
Aga tamam sen başka bir boyuta geçiş yaptın...ben artık GS maçına odaklanayım müsaadenle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)