Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

evlilik aşkı öldürümü?

REKLAM ALANI
    akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Bundan tam 10 yıl evveldi 23 nisandı ve benim doğumgünümdü bana geldiğinde. O kadar istemeler kapı çalmalara rağmen vermemişlerdi bana. Bahane çoktu ben karadenizliydim o içanadolulu ben idealleri olan biriydim onlar sigortalı birini istiyorlardı. Ben delinin tekiydim onlar akıllı istiyorlardı. vermiyorlardı kızlarınını bana. Legal yolların tükenmişliğinde illegaliteyi tercih ettik kaçarak evlendik. Tam on koca yıl geçti aradan onca sıkıntıya katlandı benim için bende onun için çocuk bile nasip olmadı dahaki sırf bu sorun bile aşkların ve evliliklerin son bulmasına yeter. Hepsine inat 10 yılların yüküne rağmen 10 larca kat artarak devam ediyor aşkımız. ki kırkından sonra motora binmeme bile sırf ben seviyorum diye oda seviyor motoru.
    GERÇEK AŞK ASLA ÖLMEZ. Ölümüsse aşk diildir o başak birşeydir
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı chooper_08 adlı üyeden alıntı
    GERÇEK AŞK ASLA ÖLMEZ. Ölümüsse aşk diildir o başka birşeydir
    katiliyorum. ölmezzzz....
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    aşk mı one ?

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı serkan79 adlı üyeden alıntı
    aşk mı one ?

nasi ya? evli diil misiniz siz? asik olmadan mi evlenme karari aldiniz?

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı
    nasi ya? evli diil misiniz siz? asik olmadan mi evlenme karari aldiniz?
    evliyiz evet bide oğlumuz var 2,5 yaşında ben eşimi ve oğlumu seviyorum ama aşk nedir onu merak ettiğim için sordum aşkın tarifini verebilecek kimse varmı cevremde bazı arkadaslarım var aşık olan ama onlardan anladıgım kadarıyla aşk zayıflıktır hani onsuz olamam yaşayamam gibi hikayeler varya eger aşk buysa bence saçmalık biri olmaz digeri olur o olmaz öteki olur kimse kimse için yaratılmadı kader kısmet neyin ne olacagı belli olmaz ben ne aşıklar gördüm 2. gün vazgecen aşk mı ? boş laf

bu yüzden bana kızmayın sadece fikrimi söylüyorum

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    chooper_08 arkadaşıma katılıyorum hemde yürekten.Aşk,tarif edilemeyen beygir gücüne sahip tipinin custommu racingmi enduromu yoksa cross mu olduğunu kimse bilmiyor,ama tecrübesi olanda biniyor olmayanda ve çoğuda korumasız kasksız biniyor ölüyor
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

bak tek kelimetle eyer bir birinizi severek evlendysen ömür boyu sürer da biz hiç bişey görtmedik arkadaş bile yok sen şanslısın

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    valla benim bildigim, ask, ayak parmaklarina kadar bayilmaktir ona:D

ellerine, durusuna, tum tepkilerine, algilayisina, yasayisina, bakisina, kizarken kendini tutusuna:D, sakalarina... herseyine yav:D bi de onu duslerken yuzunun gulmesidir, içinin isinmasidir... o yokken bile yalniz hissetmemektir ask....

aah, ah.......

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    Alıntı chooper_08 adlı üyeden alıntı
    Bundan tam 10 yıl evveldi 23 nisandı ve benim doğumgünümdü bana geldiğinde. O kadar istemeler kapı çalmalara rağmen vermemişlerdi bana. Bahane çoktu ben karadenizliydim o içanadolulu ben idealleri olan biriydim onlar sigortalı birini istiyorlardı. Ben delinin tekiydim onlar akıllı istiyorlardı. vermiyorlardı kızlarınını bana. Legal yolların tükenmişliğinde illegaliteyi tercih ettik kaçarak evlendik. Tam on koca yıl geçti aradan onca sıkıntıya katlandı benim için bende onun için çocuk bile nasip olmadı dahaki sırf bu sorun bile aşkların ve evliliklerin son bulmasına yeter. Hepsine inat 10 yılların yüküne rağmen 10 larca kat artarak devam ediyor aşkımız. ki kırkından sonra motora binmeme bile sırf ben seviyorum diye oda seviyor motoru.
    GERÇEK AŞK ASLA ÖLMEZ. Ölümüsse aşk diildir o başak birşeydir
    müthiş açıklamışsınız tebrik ederim katılıyorum,işte aşkın bence yaşayan bir tanımı, birbirinizi çok sevdiğiniz belli ,ama gözleriniz o yokkende onu arıyorsa yada onu düşündüğünüzde içiniz kıpırdanıyor kalp atışınız hızlanıyor dalıp gidiyorsanız siz hala ilk günkü kadar aşıksınız demektir. size imrenmememk elde değil. ahhh ah!!

valla benim bildigim, ask, ayak parmaklarina kadar bayilmaktir ona:D

ellerine, durusuna, tum tepkilerine, algilayisina, yasayisina, bakisina, kizarken kendini tutusuna:D, sakalarina... herseyine yav:D bi de onu duslerken yuzunun gulmesidir, içinin isinmasidir... o yokken bile yalniz hissetmemektir ask....

aah, ah.......
    işte çok güzel açıklamış bir arkadaş daha.. üstüne fazla söze gerek yok.

Alıntı serkan79 adlı üyeden alıntı
    evliyiz evet bide oğlumuz var 2,5 yaşında ben eşimi ve oğlumu seviyorum ama aşk nedir onu merak ettiğim için sordum aşkın tarifini verebilecek kimse varmı cevremde bazı arkadaslarım var aşık olan ama onlardan anladıgım kadarıyla aşk zayıflıktır hani onsuz olamam yaşayamam gibi hikayeler varya eger aşk buysa bence saçmalık biri olmaz digeri olur o olmaz öteki olur kimse kimse için yaratılmadı kader kısmet neyin ne olacagı belli olmaz ben ne aşıklar gördüm 2. gün vazgecen aşk mı ? boş laf

bu yüzden bana kızmayın sadece fikrimi söylüyorum
    abi sanada katılıyorum ama GÜLMEKTEN katılıyorum olurmu yav hiç öle şey. aşk güçsüzlük değildir tam tersine aşkı insanı hayata bağlar ,ona güç verir, yalnızlığını doldurur hayatına heyecan ve renk katar.güçsüz insan aşık olabilirmi ,ama her aşık hayat yolunda daha güçlüdür artık.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    ben hiç aşık olmadıgım için bilmiyorum ozaman

Kalderanın_Büyük_Kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aşksız evlilik, evliliksiz aşk doğurur

Motosikleti
    SYM GTS 250
    o ne demek

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    Alıntı Kalderanın_Büyük_Kızı adlı üyeden alıntı
    ilginç bi özlü söz olmuş sağol
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

silves - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SKYGO 200
    valla aşkı falan bilmem ama motorsevdanızı öldürür bu bir gerçek

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı Kalderanın_Büyük_Kızı adlı üyeden alıntı

dogru soylemis...

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    ask ıle evlılık farklı seyler arkadaslar .. sakın ha hataya dusmeyın asık oldugunuz kadın gezecegınız kadın baskadır evlenecegınız kadın baska.. (motor seven kızlar harıc.!!..)bu ayrımı ıyı yapın derım ben..

ask evlılıgı oldurur mu onu bılemem ama evlılık adamı oldurur o kesın yanı
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı TRADER adlı üyeden alıntı
    ask ıle evlılık farklı seyler arkadaslar .. sakın ha hataya dusmeyın asık oldugunuz kadın gezecegınız kadın baskadır evlenecegınız kadın baska.. bu ayrımı ıyı yapın derım ben..

ask evlılıgı oldurur mu onu bılemem ama evlılık adamı oldurur o kesın yanı
    cok beyegdigin, asik oldugun motor tipi vardir, ama uzun yola uygun degildir.. uzun yola giden bi motor da icine sinmeyecektir. ne yaparsin? ikisinin ozelliklerini bir arada bulunduran bir motor aramaz misin kendine? hah, bunu anlarsin simdi
    evlenecegin kadin da, hem asik oldugun hem de dolasabilecegin bi kadin olsa??? iyi olmaz mi?
    yok evlenilecek kadin, yok gezilecek kadin:D:D yapmayalim arkadaslar boyle komik ayrimlar...
    kapiş?

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    cok beyegdigin, asik oldugun motor tipi vardir, ama uzun yola uygun degildir.. uzun yola giden bi motor da icine sinmeyecektir. ne yaparsin? ikisinin ozelliklerini bir arada bulunduran bir motor aramaz misin kendine? hah, bunu anlarsin simdi
    evlenecegin kadin da, hem asik oldugun hem de dolasabilecegin bi kadin olsa??? iyi olmaz mi?
    yok evlenilecek kadin, yok gezilecek kadin:D:D yapmayalim arkadaslar boyle komik ayrimlar...
    kapiş?
    cezerye oyle bır kadın varsa tabı kı en guzelı bu olur.. burda mutabıkız. selamlar
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    erkekler aşık olmaz

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Sen öle san
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler