yok yaw normal aşk
yok yaw normal aşk
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
sanırım bir müddet sonra aşk değilde o beraberliğinde yaşadığın huzur ön plana çıkıyor.
evlilik aşkı öldürmez ama kişisine göre değişir bu yalnız sargıntılar yaşanacağı kesin evlilik öyle sevgili olmak gibi elele kırlarda dolaşmak lay lay lom şarkı söylemek değil ki iş stresi geçim stresi ailelerin stresi yaşamla mücadele hepsi yalnız evlilik de var sevgiliyken bunları kimse düşünmez ki nasılsa annen evde yemegi hazırlamıştır ve nasılsa bana para kazanmıştır senin bunları düşünmene gerek olmaz ama evlenince ININININ!!! esas kız veya esas oğlan sen olursun.
ama insanın eşine aşık olması çok güzel bir duygu.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
bence evlilik aşkı öldürür. yerini sevgi alır. öyle kalbiniz atmaz onu görünce artık. hayecan biter yani. arada bir gördüğünüz kişiyle hep yanınızda olan kişinin heyecanı bir olmaz. bence her aşkın bi limiti vardır. belki 1 sene belki de 10 sene.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bakarsın
beyenirsin
hoşlanırsın
seversin
aşık olursun
evlenirsin
aşık olursun
seversin
alışırsın
yaşlanırsın
FLÖRT
EVLİLİK
İLK YIL
İKİNÇİSİ
üçüncü yıl
sonrası
boşanma
VE SONRASI
TECRÜBE
öldürmez yani ben mayısta deer152 mi alınca onunla
ömür boyu tutku dolu bi aşk yaşayıp hiç bırakmamayı planlıorum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aşk dediğiniz şeyin "son kullanma tarihi" vardır. Bu tarihten sonra kullanılan ürünler sizi bozar.
Evliliğin son kullanma tarihi yoktur, çünkü fason üretim Çin malıdır. Kullanma biçiminize, arızaları çözme yönteminize, dost ve arkadaşlardan oluşan servis hizmetlerine ve ŞANSINIZA göre bir günde de sonu gelebilir, uzun yıllar da kullanabilirsiniz...
Dishy, bence senin aşkın fazla uzun sürmeyecek !öldürmez yani ben mayısta deer152 mi alınca onunla
ömür boyu tutku dolu bi aşk yaşayıp hiç bırakmamayı planlıorum
Kendi aşkımdan biliyorum
Arkadaş belki öldürür ama istedikten ve sevdikten sonra bir şey olmaz _K_I_L_I_C_
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
ben aşkımı satmam asla sen sattıysan napimaraltı adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
3 yıllık evli biri olarak, evlilik aşkı öldürür, sevgiyi çoğaltır (eğer geçim sıkıntısı, kaynana dırdırı, birbirni değiştirmeye çalışmaz, saygılı ve dürüst olursan) derim ben
Valla ben satmadım ama o beni çok sattıben aşkımı satmam asla sen sattıysan napim
Derin Kardeş seninle aynı fikirdeyim ve buradan herkese söylüyorum:derin adlı üyeden alıntı
EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMEZ tabiki geçim sıkıntısı yaralar.
Zaten Aşk nedirki???? söyle düşünün bir motorsiklet almak için sipariş verdiniz. O na aşık oldunuz ve ya öyle zannettiniz. yeni motorsikletinize kavuşunca ya kadar aşıksınız. Peki ya kavuştuktan sonra ???? ilk aşkınız bitmiş ve aranızda sevgi den başka birşey kalmamıştır. Seversiniz, onun sorunlarıyla ilgilenirsiniz. Sizi yolda bıraksa bile bir şekilde onu evinize götürürsünüz. Motoru arıza yapınca Onu yolda bırakıp gidecek hiçbir motorcu tanımıyorum.
Değiştiririm diyenler olabilir, onlara da cevabım, ilk göz ağrısı bu sevda bitmez.
Hepinize saygılar.....
Fuara git bakalım ne sevgililer var param olsa valla hiç gözünün yaşına bakmakesed adlı üyeden alıntı
oooooooo yüzyılın geyiği burdaymışta ben kaçırmışım
bakalım görcez ilerde öldürüp öldürmediğini
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aşk zaten ölecektir, evlilik bahane. ama asıl sorun evlilik sevgiyi öldürür mü? sevgi emek ister (bkz. selvi boylum al yazmalım), evlendikten sonra "oh, kızı/oğlanı attım cebime. artık don fanila geğire geğire yaşayabilirim" derseniz o evlilik baştan bitmiş demektir.
May the Force be with McLaren Mercedes
Kardeş sen Angelina Joli 'yi de görsen ne fayda. Peki Paranla Satın alabilirmisin Joli 'yi . Yetmezzz. Bazı durumlar da para da yetmez.dostdark adlı üyeden alıntı
Sen o fuarda beyendiğin motoru aldığın zaman aşkının yerini sevgi alacaktır benim anlatmak isteğim de o.
arkadaşım dooru söylüyo walla aşkı öldürüyo ama sevgiyi katlıyo yani evlenmeden önce ayrılsa evlendikten soora ayrılmak kadar sarsmaz insanı bide çocuk varsa o apayrı bi topic olur çünkü sevgilerin hepsinin toplanıp kaydığı tek yöndür o (bunu ancak çocuk sahibi olanlar anlar)nurkan adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)