Anlamadıgım bir şey var.Hergün gazzaden israile füze atışı yapılıyor hedeflerini ıskalıyorlar ama hergün atış yapılıyor.Evet 365 günün 3 günüde israil atış yaptı cevap olarak ama daha iyi hedef alarak
Ayrıca bir terrorist öldürüldü neden bu kadar üzülüyoruz?O terroristler yüzünden uçaklara binerken aranıyorsunuz,alışveriş merkezine girerken aranıyorsunuz.Bütün dünyayı rahatça olaşablirken pasaportunuzla şimdi hiçbir ülke müslümanları almak istemiyor.İşte hepsi bu radikaller yüzünden şimdi israil bu radikalleri vurunca üzülmemiz mi lazım?Aksine çok sevindim.
Hergün Türkiyeye terorisletler saldırıyor biz cevap veremiyoruz bence kuyruk acımız bu.Bir ülke kendini savunmak için bütün dünyayı karşısına alabiliyor diğer ülke ise vatandaşlarının katlinecevap bile veremiyor.
Bu filistinlileri neden bu kadar çok seviyoruz???Bunlar ingilizle beraber olup bizim gırtlagımızı kesenler değilmi?
Çocuklar ölüyormuşmuş...Çocuklar yemendede ölüyor hemde Tayyipin desteklediği diktatör yüzünden sudandada ölüyor gene diktatör destekliyoruz neden ordakiler çocuk değilmi??????
3 tane çocuk ölmüş bombardımanda....Teroristler çocuklarla beraber dolaşmasın kendilerini korumak için.Eğer mertseler çıksınlar ortaya saklanmasınlar çocukların arkasına.
Ben israili kutluyorum ve sonuna kadar destekliyorum.
Bir arkadaş güzel yakalamış tvleri açıyoruz sakallı tipler ellerinde bıçaklar Allahu ekber diye esir aldıklarını kafalarını kesiyorlar.Ve bizden bu adamları desteklemimizi bekliyorsunuz?Anca en kötü rüyamızda.
İSlamiçin barış dini diyorlar,İslamiyet dünya üzerine geldiğinden beri kaç kişi öldü islam yüzünden????Yayılmacı bir din çok saldırgan bir topluluk Dünyanın geleceğini etkiliyor.