Kedim kayıp hayvan severler lütfen bir bakın
Reklamlar
-
Ark.lar kedim kayboldu :( çekmeköy mehmet akif mah.'de oturan ark.lar olaki yolda görürseniz herangi bi yerde bana özelden yada konu içinden lütfen ulaşın 3 buçuk yaşında erkek sarman foto. linklerini de veriyorum hayvansever ark.ların yardım edeceğine inanıyorum.
http://imageshack.us/photo/my-images/547/foto706.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/59/foto801.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/607/foto806.jpg/
Make your choice and never look behind you.
Ne mutlu Türk'üm diyene!.. M.Kemal Atatürk
Reklamlar
-
Kardeşim hiç üzülme. Kedin evin kapısına gelir merak etme . Biz de kedi ve köpek bakarız. Kedileri dışarı da salarız. Zaten durmuyorlar ev de. En son birini kısırlaştırdık. Yoksa baş edemiyoruz. Neyse, başına bir şey gelmezse mutlaka evin yolunu bulur gelir kedin ;).
Önce emniyet, sonra hareket...
-
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Kardeşim hiç üzülme. Kedin evin kapısına gelir merak etme
. Biz de kedi ve köpek bakarız. Kedileri dışarı da salarız. Zaten durmuyorlar ev de. En son birini kısırlaştırdık. Yoksa baş edemiyoruz. Neyse, başına bir şey gelmezse mutlaka evin yolunu bulur gelir kedin ;).
inş. 1 haftadır kayıp çünkü sokak bilen bi kedi değil hiçte çıkarmadım istanbul malum pis yer heleki bizim bura hayvanlara çok eziyet var kuyruğunu kesen bacaklarını kıran falan endişelenmden edemiyorum camdan kaçmış gitmiş
-
sevimliymişte kerata inşallah bulunur.
http://www.facebook.com/haysev?ref=ts&fref=ts
facebookdaki bu gurupta paylaşırsan daha yararlı olur bence.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Annene de küstün mü?
dalga geçerek eline geçtiğini anlamıyorum hayvan sevmeyen biri olduğun çok belli karşında da çocuk yok senin ilgilenmiyosan yazma
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
[Turan] adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler ne yazıkki facebook hesabım yok kayıp hayvan sitelerine gönderi bırakıyorum inş. bulunur sağolun
-
1x2C adlı üyeden alıntı
dalga geçerek eline geçtiğini anlamıyorum hayvan sevmeyen biri olduğun çok belli karşında da çocuk yok senin ilgilenmiyosan yazma
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
çok teşekkürler ne yazıkki facebook hesabım yok kayıp hayvan sitelerine gönderi bırakıyorum inş. bulunur sağolun
SonpoL ün dediği gibi başına bir şey gelmezse yada senden daha çok ilgilenen birini bulamazsa mutlaka geri gelir üzülme
NoMotorNoCry ı da takma kafana.
Kendisi insani duygulara sahip olmayan bir canlı türü sadece.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Annene de küstün mü?
Bir yanlış anlama olduğuna inanmak istiyorum yok eğer gerçekten dalga geçtiysen diyecek bir tek kelimem dahi yok.
İnşallah bulunur kedin tek dileğim bu keşke yardımcı olabilseydim...
-
Annene de küstün mü?
Hayvan severler demiş, ikinci kelimeyi okumadan girdin sanırım.
-
benim kedimde kaçmıştı. alt katta olduğumdan pencereyi açık bıraktım ve gece yarısı geri dönüp koynuma girdi. 2 kez daha kaçınca pencerelere sineklik yaptırdım. Karnı acıkınca geri döndü. tabi birde kısırlaştırmak zorunda kaldım.
İnşallah sizinde kediniz geri döner.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Sağolun arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
-
1x2C adlı üyeden alıntı
Dostum inşaAllah bulursun ben benim afacanı kaybetsem çıldırırdım.Çok üzüldüm.Sağa sola resmini yapıştırmayı düşündünmü?
O eğer biri bulup almadıysa ,yada Allah korusun başına bir kaza gelmediyse bir yere saklanmış çıkmıyordur.
Annene de küstün mü?
espiri yapmayı beceremiyorsun.bu sitede yapamadığın bir çok şeyden biri sadece...
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
SonpoL ün dediği gibi başına bir şey gelmezse yada senden daha çok ilgilenen birini bulamazsa mutlaka geri gelir üzülme
NoMotorNoCry ı da takma kafana.
Kendisi insani duygulara sahip olmayan bir canlı türü sadece.
Aa olmuyo ama.Nerden çıkarıyosun hayvan sevmediğimi.Özellikle seni çok seviyorum.
-
Aa olmuyo ama.Nerden çıkarıyosun hayvan sevmediğimi.Özellikle seni çok seviyorum.
Bu lafından dolayı köpüreceğimi sanıyorsan yanılıyorsun.
İnsan dediğimiz canlı, sosyal bir hayvandır sonuçta.
Hayvan olmaktan da, sosyal olmaktan da büyük gurur duyuyorum.
Keşke sen de sosyallikten biraz nasibini alsaydın.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bu lafından dolayı köpüreceğimi sanıyorsan yanılıyorsun.
İnsan dediğimiz canlı, sosyal bir hayvandır sonuçta.
Hayvan olmaktan da, sosyal olmaktan da büyük gurur duyuyorum.
Keşke sen de sosyallikten biraz nasibini alsaydın.
Boşverin bunlar gibiler ne laftan anlar ne başka bişeyden onlara ver bi hayvan ya öldürür ya işkence eder yada dövüşlere sokturur insanlıktan nasibini almamış olanın içinde hayvan sevgisi bulundurmasını da bekleyemezsiniz elbette
-
-
Sevindim senin adına
-
Gözün aydın artık acık cam kapı bırakmassın
-
Kardeşim gözün aydın. Sen bulmasaydın da, dediğimiz gibi başına bir şey gelmediği sürece mutlaka geri dönerdi. Belki de sen uyarken uğramış ve tekrar gitmiş bile olabilir. Şimdi sen ne kadar önlem alsan da, artık sokağı gördü ve yeni panpalar edindi :D. Bu da demek oluyor ki, artık kedin rahat durmayacak ve dışarı çıkmak isteyecektir. Çıkarmadığın zamanlar sağa, sola salarsa hemen yazdıklarım aklına gelsin . Maalesef öyle olduğu vakit, kısıtrlaştırmadığın sürece baş etmen zor olur bilgin olsun .
Önce emniyet, sonra hareket...
-
bir kedim bile yok anlıyormusun?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)