Kedim kayıp hayvan severler lütfen bir bakın
Reklamlar
-
bizim bahçeye bu renkte, yumuşak tüylü bir kedi gelmişti bir süre önce. evcil hayvandı, hemen yanaşıyordu insana. 2 gün sonra birden gitti ama. nerden geldi nereye gitti bilmiyorum. belkide senin kedindi. (dudulluda oturuyorum, o kadar uzağa gelebilirmi acaba)
Reklamlar
-
iğdiş etmediysen başına bir felaket gelmesede sen o kediyi unut. Güzel bir kedi ortamı bulduysa genç kızların,delikanlıların olduğu ,hayatta gelmez.Heleki kedilerin aşk yapma zamanı başladı
-
bizimki de kayboldu 1 hafta önce... heryere haber saldık, sorduk soruşturduk. 3 gün önce bir komşumuz zilimizi çaldı, araba çarpmış... bilmiyorum kim çarptı ama acaba komşu mu ezdi demedim değil...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Sevindim senin adına
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
[Turan] adlı üyeden alıntı
Gözün aydın artık acık cam kapı bırakmassın
Gene bi yolunu bulur kerata
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
SonpoL adlı üyeden alıntı
Kardeşim gözün aydın. Sen bulmasaydın da, dediğimiz gibi başına bir şey gelmediği sürece mutlaka geri dönerdi. Belki de sen uyarken uğramış ve tekrar gitmiş bile olabilir. Şimdi sen ne kadar önlem alsan da, artık sokağı gördü ve yeni panpalar edindi :D. Bu da demek oluyor ki, artık kedin rahat durmayacak ve dışarı çıkmak isteyecektir. Çıkarmadığın zamanlar sağa, sola salarsa hemen yazdıklarım aklına gelsin
. Maalesef öyle olduğu vakit, kısıtrlaştırmadığın sürece baş etmen zor olur bilgin olsun
.
Teşekkürler.Zaten ilk kaçışı değildi bu ama daha önce 1-2 günde bulmuştuk bu sefer tam etti firarını şimdi hali yok yataktan kaldıramıyo kendi azda dayak yemiş :D.En yakın zamanda da kısırlaştırcam zaten çok para istiyolar diye yapamadık ama artık bi yolunu bulcaz heryeri işaretleyip duruyodu zaten artık gerekiyo yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bizim bahçeye bu renkte, yumuşak tüylü bir kedi gelmişti bir süre önce. evcil hayvandı, hemen yanaşıyordu insana. 2 gün sonra birden gitti ama. nerden geldi nereye gitti bilmiyorum. belkide senin kedindi. (dudulluda oturuyorum, o kadar uzağa gelebilirmi acaba)
Sanmam buralardan fazla uzaklaşabilceğini oraya gelmeye kalksa büyük ihtimal başına iş açardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
bizimki de kayboldu 1 hafta önce... heryere haber saldık, sorduk soruşturduk. 3 gün önce bir komşumuz zilimizi çaldı, araba çarpmış... bilmiyorum kim çarptı ama acaba komşu mu ezdi demedim değil...
Kötü olmuş diyecek bişeyde bulamıyo insan...Umarım çabuk geçer acınız...
Make your choice and never look behind you.
Ne mutlu Türk'üm diyene!.. M.Kemal Atatürk
-
Senin adına sevindim.
İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Beşiktaş -Sarıyer arası ikamet eden gerçek bir kedi sever arıyorum.
1.5 yaşında muhteşem güzellikte hakiki çinçila bir erkeğimiz var. Tüm malzemeleri ile birlikte vermek istiyoruz. Hem motosiklet hem kedi dostu olması tercihimdir.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Senin adına sevindim.
İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Beşiktaş -Sarıyer arası ikamet eden gerçek bir kedi sever arıyorum.
1.5 yaşında muhteşem güzellikte hakiki çinçila bir erkeğimiz var. Tüm malzemeleri ile birlikte vermek istiyoruz. Hem motosiklet hem kedi dostu olması tercihimdir.
Ben İzmir'e yerleşmeden önce senin atölyede konaklayan psikopat mı o ?
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)