Yol Uyarısı (şişli istanbul)
Reklamlar
-
Arkadaşlar Şişli Nişantaşı Valikonağı caddesinde sol şeride yağ dökülmüş. Ayakta durmak bile mümkün değil.
Bu yolu kullanıcak arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Belediyeyi arıyorum 3 kere farklı yere yönlendirdiler. İlgilenmemek için uğraşıyorlar resmen.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Reklamlar
-
bahsettiğin şehirde değilim ama ilgin için saol
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Şişli Nişantaşı Valikonağı caddesinde sol şeride yağ dökülmüş. Ayakta durmak bile mümkün değil.
Bu yolu kullanıcak arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Belediyeyi arıyorum 3 kere farklı yere yönlendirdiler. İlgilenmemek için uğraşıyorlar resmen.
Düştün mü yoksa
-
Orası istanbul herşey beklenir. Koskoca motor asfalt yarılsa içine düşse şaşırmam.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Düştün mü yoksa
Sevinme boşuna 18 senedir motor selesindeyim daha hiç düşmedim. Seni sevindirmeyide düşünmüyorum.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Düştün mü yoksa
Patavatsız
-
bende o şehirde ikamet etmiyorum fakat ilginize tesekkurler
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
Saol Eyüp bilgilendirme için. Belediyelerin ve resmi kurumların bu ilgisizliği zaten insanı memleketten soğutuyor yahu.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
Ben az önce oradan geçtim ancak tam olarak neredeydi yağlanma? Belki de bu saate kadar bir çözüm bulunmuştur..
Bu arada androidli telefonu olanlar için ''İBB''nin beyaz masa uygulaması var. Bunu telefonunuza kurup, bu tip olayları fotoğrafı veya videosuyla birlikte anında ulaştırabiliyorsunuz.
-
Abdi ipekçi caddesinin başında ışıklardan başlıyor. Taor mina kafe önünden.200 mt kadar yayılmış araçlar üzerinden geçtikçe.
Akşam 4 e kadar hiçbirşey yapmadılar. Fen işlerini aradım , temizlik işlerinide aradım. Sağolsun şişli belediyesi işin içinde kaymaklı birisine yalakalık yoksa kılını bile kımıldatmaz.
-
Ha anladım o zaman, ben Harbiye Askeri müze önünden girip, Rumeli caddesine sola dönüp Osmanbey tarafından çıktığım için karşılaşmadım demek ki.
Sizi de duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)