Kanser olmak gerekmiyor demişti bu ülkede ölmek için,
sistemin kendisi zaten kanserden beter.
Ölüm yıldonümünde ADAM gibi ADAM lara selam olsun..
http://www.youtube.com/watch?v=dWOjNcDioH0
Kanser olmak gerekmiyor demişti bu ülkede ölmek için,
sistemin kendisi zaten kanserden beter.
Ölüm yıldonümünde ADAM gibi ADAM lara selam olsun..
http://www.youtube.com/watch?v=dWOjNcDioH0
ışıklar içinde yat ne demektir yahu!
yeni kazanılmış bir kelime midir bu?
neyse....
Nur ıcınde yat demek ıstemıs yanı yanlıs bırsey yok
Nur:Isık sozluk anlamı bu yanı.
Allah rahmet eylesin guzel sarkıları var halada dınlerım.
Mekanı cennet olsun...
Adam gibi adamdı gerçekten...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Ölen birisinin arkasından ışıklar içinde yat denildiğinde bunun sokak lambası altında yatmak olmadığını cümle alem bilir.
Aynen bir tatlıcıda garsona ''biraz kaymak istiyorum'' diye söylediğinizde, garsonun bunu kendisine bir hakaret olarak algılamadığı gibi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
allah rahmet eylesin.
doğrusu ışık içinde yat ya da nur içinde yat değildir. doğrusu ne şekilde söylenirse söylensin kalpten dilenen duadır. isteyen istediği gibi kullansın en azından bu gibi şeyleri böyle konu başlıklarında tartışmayalım.
bende çok severdim, gerçekten. huzur içinde yatsın.
mum koyalım yanına veya ampül, ışıklar içinde yatsın. Veya mezarına prejektör ışığı tutalım tam olsun
evet bir Karadenizli olarak bende severdim. ama insan sevdiğine dua eder. hiçbir faydası olmayan ve hiçbir anlama gelmeyen şeyler söylemez.
ışıklar içinde yat ne demek ? yada toprağın bol olsun.
eğer ölen kişinin mezarda bir hayat yaşadığını düşünüyorsanız bu inança göre dua etmelisiniz.
Arapları ırk olarak sevmeyebilirsiniz bu onların kelimelerine düşmanlık etmenizi gerektirmez.
Kaldı ki Arapça kelimeleri kullanmazsanız konuşamazsınız. yerine uydurma kelimeler koymaya kalkarsanız böyle komik duruma düşersiniz vesselam
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
allah rahmet eylesin. unutulmayacak bi adam...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
herkesin konusuna antipatik yorumlariyla ve gereksiz elestirileriyle katilan birinin kendi konusu elestirildiginde nasil panter kesildigini gorduk. ha bu arada Kazim Koyuncu gibi bir sanatci tanimis ve dinlemis olmaktan cok mutluyum.
Sadece bir anma yazısının bu raddeye getirilmesini de ben anlayamıyorum ne çok şey var birbirimizi anlayamadığımız yada hoş göremediğimiz.Dostlar biraz hoşgörü çok mu zor
Sevdiğimiz sanatçıya Allah rahmet etsin o kardeşliği hoşgörüyü yeğlemişti ölüm yıldönümünü anmak kimseye kavga vesilesi olmasın.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Abi iyiniyetlisiniz biliyorum. ZIPPIRMAN ile görüşlerimiz uyuşmasa da yılların birikimiyle ve alışkanlıklarıyla karşıt tepkileri ezip geçen bir tutum sergilerken diğerlerine illa ki hoşgörü vurgusu hak değildir bana göre.
İnancıma uygun bir şekilde rahmet diliyorum mevlamdan.Mekanı cennet olsun inşallah.Kimin aklına geldiyse dua etsin Allah aşkına.
Allah'ın selamıyla ve muhabbetle inşallah.
Ben açana kadar konuyu kimsenin aklına gelmemiş
açmışım ve istediğim gibide başlık koyarım arkadaşlar
herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değildir
bu adamı seven müslümanda olabilir
hristiyanda olabilir
ateistte olabilir
budistte olabilir
hepsi bildiğince gönlünden geçtiğince anar
sonuçta zaten kendiside dünya vatandaşı idi kanımca
haaa açmışım konuyu birşeylere vesile olmuşmuyum?
olmuşum
okuyun bildiğinizce ADAM gibi faydalanın
ister sevaba girin ister günaha
çokta tınn..
Haa bundan gocunanı tartışma çıkartıp konuyu kitlemeyi düşünen,
kendisine saygısızı ben adam yerine koyarmıyım?
sanmıyorum,
benim bacakaram daha fazla ADAM.
Bak daha kimler yazacak bu konuya
bugün açtığımda girip hiçbirşey yazmadan çıkanlar gelecek daha
ohooo bu çorbaya çok tuz atarlar daha
KUVVETle ihtimal
değilmi?
)))
herneyse isteyen yazar istemeyen yazmaz kardeşler
kapattırmayın yeter
kunuyu haaa konuyu kapattırmayın
ben dert değilim toplaşıp devamlı yaptığınız gibi şikayet edebilirsiniz beni.
Bence de
Nuri çin de yatsın.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ya senin yasin varmis baya, ben seni 15-16 falan saniyordum, malum tepkilerin incideki liseliler gibi olunca;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)