Allah günahlarını affetsin.
Mekanını cennet etsin.
Arkasından boş konuşanını az etsin.
Üzerinden prim yapmaya çalışanını def etsin.
Cenazesinden siyaset yapmaya çalışanınıda bildiği gibi yapsın.
Amin.
Allah günahlarını affetsin.
Mekanını cennet etsin.
Arkasından boş konuşanını az etsin.
Üzerinden prim yapmaya çalışanını def etsin.
Cenazesinden siyaset yapmaya çalışanınıda bildiği gibi yapsın.
Amin.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Konu dışı mesajlar silinmiştir.
Huzur içinde yatsın.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
kumpirler içinde yatsın. ketçabı bol olsun. çok severdi rahmetli. ( bu mesaj kazim koyuncu nezdinde tüm kumpirsever kardeşlerimize gelsin. önemli olan ışık nur toprak refah ferah değilse ne önemi var tereyağı da bol olsun )
biz karşı mahallenin çocukları onun şarkılarını severiz. tıpkı ahmet kaya gibi. önemli olan ezgileri düşüncesi ile yetiştik aklında geçen her neyse. biz kazim koyuncuyu rumca şarkıları sebebi ile pontuscu olarak tanıdık. fuat saka da söylemiyor mu rumca şarkı. ama ona pontuscu demiyoruz ne tuhaf. ateş olmayan yerde yükselen duman yanında ateş taşıyanlardan olsa gerek.
biz karşı mahallenin gobelleri kazim koyuncunun mahallesinde ışıklar içinde yat denildiğini duyduğumuzda el fatiha demekten geri durmuyoruz;
çünkü inadına bir köşeye yamanmak tıkıştırılmak istenen güzel bir sanatçıyı sizin değil o bizim havası estirenlerden uzak tutmak zorunda görüyoruz kendimizi.
biz barış manço bizim demiyoruz o hepimizin, ahmet kaya hepimizin, cem karaca, aşık mahsuni şerif, neşet ertaş bunlar bu toprakların renkleri ve yol göstericileri. ha illaki birisi bizim mahallenin olsun kimseye yar olmasın diyorsanız ilyas salman alın sizin olsun. o da ister ışıklar içinde yatsın ister kotra ister katana.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
mekanı cennet olsun şöyle genel forum konularına bakıyorumda birisi ağzından yanlışlıkla veya cahillikle bir kelime cümle kaçırsın dalga geçmeye küçümsemeye aşşalamaya çok eğimli olan forumdaşlar görüyorum ve kınıyorum o bişey yazdı diye sırf yazma merakı doğan arkadaşlara lafım yanlış anlaşılmasın diğer arkadaşlar tarafından
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
biz, ölene Allahtan rahmet dileriz
o, dilerse duamızı kabul eder
hatırlatmak isterim ki Allah kimi ne yapacağını bilir
sanki bizim söylediklerimiz, rahmetlinin akıbetini belirleyecek te kavga ediyoruz
Zıppırman'ı severim ama bu konu gereksiz olmuş,
dün Neşet ERTAŞ,Bugün Kazım KOYUNCU,yarın bir başkası uzayıp gider bu,Allah gecinden versin Ankaralı Namık filan için de konu açılır ama bana göre bu konular motosiklet sitesi ile ne kadar bağdaşıyor?
hiç.
Ha "motorcu motoruyla yatıp,motoruyla kalkmaz,sosyal hayatı vardır" derseniz o sosyal hayat da burada tezahür edecek derseniz hangimizin sosyal hayatına göre tezahür edecek?
Ben misal Necati ÇALIŞKAN'ın meyhane havalarını seviyorsam konu mu açmalıyım bunun için? o da rahmete kavuştu .Bir başkası da ünlü bir hafızın usul ve makamını beğenir o da ona konu açar.Sonu gelmez bu tür başlıkların ve forumu olması gereken yerden(Zaten çok uzak)çok daha öteye taşır.
Modlar zaten görevi yerine getirmekte beklentiyi karşılayamazken, forum dışı bir sürü konuyu nasıl denetleyebilecek.
Abuk sabuk konu ve mesajlar yeterince varken,bir de gereksiz konularla forumu zorlamanın anlamsızlığını bir kez daha düşünelim.
Şöyle bi baktım da insanlar birbirlerini kırmak, g.t etmek için birbirinin açığını arar olmuş. Hani bizim motor kardeşliğimiz ? Hani motorcular ? Yazık çok yazık..
“Bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse, kıyamet gününde Allah da onun ayıbını örter. “
Işık demiş nur demiş, bu bana göre ayıp değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ama genellemeye bakarsak nokta virgül koymadı diye bile birbirimizi kırıyoruz. Ben bu yazışmaları motorcu abilerime, kardeşlerime yakıştırmıyorum. 2 arkadaşımız ban yemiş ne gerek vardı ? Ben bu forumun yöneticisi olsam konuyu açanı değil konuyu buraya getirenleri banlardım.. Kendisini tanımam ama zıppırmana gerçekten üzüldüm. Şu konuyu açışta hiçbir art niyet yok..
Birbirimizi banlatmaya devam edersek neslimiz tükenicek dışardan müdahaleye hiç gerek kalmadan. İyi forumlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)