Spiker küçük dilini yutacaktı
Reklamlar
-
Akadaşlar konu mühim, trafikte kavga vs konular açılınca bir çok arkadaş kaskla dalmaktan vs bahsediyor.
Aman ha diyeyim SGK dan korkun.
Beyaz Tv'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programının canlı yayın konuğu SGK Uzmanı Erhan Nacar'dı.
Programın ilerleyen dakikalarında programa gelen bir tweete Nacar'ın verdiği cevap izleyenleri hayretler içinde bıraktı.
Geçen sene erkek kardeşimin evindiyore hırsız girdi. Hırsız kardeşimi öldürdü. 3 ay sonra SGK 'dan 50 bin tl ceza geldi. Bu ne demek?' sorusuna cevap veren sosyal güvenlik uzmanı Nacar, 'Ben sizin yerinizde olsam hırsıza dokunmam' ifadesini kullandı.
Hırsızın SGK'lı olması durumunda bu tarz bir cezayla karşı karşıya kalınabileceğini kaydeden Nacar, 'Hırsıza sigortalı mısın diye sormanız lazım. Eğer sormazsanız hırsızı öldürdüğünüz zaman SGK, hırsızın ailesine maaş bağlıyor. Bunun örnekler var' dedi. Nacar'ın verdiği örnekle şoke olan sunucu Tahir Sarıkaya ise 'Bu kadarına da pes yani' şeklinde konuştu.
İşte haberin vidosu
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/40678...-sasirtti.aspx
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Moderatör
Ehtiyar, 3 kere okudum ama anlamadim Hirsiz mi oldurmus, ev sahibi hirsizi mi oldurmus? Hirsiz kardesini oldurmus tamam da,
"Eğer sormazsanız hırsızı öldürdüğünüz zaman SGK, hırsızın ailesine maaş bağlıyor"
Hirsiz ev sahbini oldurduyse bu aciklama niye?
Mobilden girdigim icin videoyu da izlemedim.
Hay ben bu haberi yazan gastecinin...
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Ehtiyar, 3 kere okudum ama anlamadim
Hirsiz mi oldurmus, ev sahibi hirsizi mi oldurmus? Hirsiz kardesini oldurmus tamam da,
"Eğer sormazsanız hırsızı öldürdüğünüz zaman SGK, hırsızın ailesine maaş bağlıyor"
Hirsiz ev sahbini oldurduyse bu aciklama niye?
Mobilden girdigim icin videoyu da izlemedim.
Hay ben bu haberi yazan gastecinin...
Olaydan anladığım şu: birisini öldürürseniz ve ölen sigortalıysa ölenin yakınlarına tazminat ve maaş bağlıyor, işte o parayı sgk öldürenden alıyormuş.
Yani eve giren hırsızı öldürürseniz suçsuz olduğunuz anlaşılana kadar sgk parayı sizden alıyor, aklanırsanız geri alıyorsunuz. Mahkeme uzun sürerse yandınız demektir.
You tube ye eklemişler
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Suçluyu devlet koruyor. Masumuda Allah korur inşallah.
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Suçluyu devlet koruyor. Masumuda Allah korur inşallah.
Amin inşAllah...Ahirettede sorarlar bu verdikleri hükmü...
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:19 ----------
Videonun yarısından sonra ses gidiyor.
-
Hırsız kardeşini öldürmüş şeklinde okudu ama ölen hırsızmış gibi cevap verdiler . Galiba yanlış okudu. Neyse saçmalık tabi ki sonuç itibariyle, yine de mahkemeye yansırsa çözülüyor anladığım kadarıyla.
En azından ABD'deki durumdan daha mantıklı, orada eve giren hırsız kendini yaralarsa ev sahibine tazminat davası açma hakkı var .
-
Motosiklet Eğitmeni
Hirsizlik zor meslek be.
Hiç bir sosyal güvenceleri yok.
Ne bir sigorta ne bir dernek, federasyon.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Verdimse ben verdim diyenlerin,lambanın ziyası yetmeyince Deniz Feneri kullananların KANUNLARIDA Küçük hırsızları koruyacak tabi.Sizin yada Benim gibi vatandaşımı koruyacak.
Ayrıca hırsızı öldürebilmek için evinde olması yetmiyor, avradının üstünde yakalarsan öldürebiliyorsun artık.Yatak odası kanunu
-
Hapishaneler dolu arkadaşlar. Şimdi böyle adi suçlar için polisi, kadıyı meşgul etmeyelim Konyalıya çok güldüm ama, bu evde çalınacak eşya kalmamıştır diye pankart asmış adam, boşuboşuna evrak imzalatıp duruyorlar bıktım imza atmaya diyor.
-
Adam cevabini verdi zaten``Burasi TURKIYE``
RIDE or DIE
-
-
Burası Türkiye
-
Merak etmeyim yakında hırsızların hepsini toplayıp hırsızlığı kaldırcaklar hükümet rekabeti sevmiyor.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)