Bende bir telefon alıcam ama Şu samsungun galaksi dedikleri küçük olanlarından...
Tek derdim şarzının uzun gitmesi...
3-4 . gün güden şarzı olan telefon yokmu yahu.
Bende bir telefon alıcam ama Şu samsungun galaksi dedikleri küçük olanlarından...
Tek derdim şarzının uzun gitmesi...
3-4 . gün güden şarzı olan telefon yokmu yahu.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
motorola xt320(motorola defy mini) bi bak özelliklerine seni tatmin eder bide symbiandan vazgeç yol yakınken
haha olaya bak aynı ozellıklerden benım arkadas da ıstıyo ve max ucretı de 500tl onun hemen bakıyorum yorumlara cocuga ıyı bsey alalım yav
Think Nothing! Just Twist The Wrist
http://www.hizlial.com/u02.044.5311....55-ascend-y200
O fiyata daha iyisi yok. Markası kaliteli, işlemcisi güçlü ve kvk garantili
Bu fiyata göre harika telefon.
Kamerada önemli olan megapixel değil lens kalitesidir. Megapixel sadece resmin boyutunu belirler
Ayrıca android olup sarjı 3-4 gün giden telefon yok. Zaten piyasada sarjı 3-4 gün giden çok az telefon var onlar da bi işe yaramıyor
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
en güzelini yapmışsın, bende S3 kullanıyorum çok memnunum. abimde S2 var kuzenimin birinde 4s var diğerinde iphone 5 var ama bnm telefonu kurcalayınca iphonecular isyan ettiler =) ayrıca şarjı 2 gün gidiyor iphone 5 in 1 günü bitirmiyor
Karadeniz - Giresun.
Benim en sevdiğim telefon şimdi sıfırı olsa 800 lira bile veririm. Bir tane temiz 2.el bulmuştum almaya gittiğimde 2 gün önce satıldı dediler. Bir sürü telefoncuya sordum bu modelin var olduğundan haberi olan bile yok iphone 5 miş galaxy s3 müş umrumda değil Nokia 5730 seni hem sevicem asla unutmayacağım...
5 günmü
Pek inandırıcı gelmedi ama imkansızda değil
Mesela güç tasarrufunu etkinleştirirsin müzik dinlemez internete girmessin
Arada bir alo dersin bazen saat kaç diye bakarsın o zaman belki gider ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Markası kalitemi bildiğin Çin malı bu Huwei biz Samsung marka kullanıyoz diye kendimizi avutuyoz
Ama benim Galaxi S3 ün arkasında Made İn Vietnem yazıyor ama olsun üzerinde Samsung yazıyor
Ayrıca bir link vereyimde linki incele
http://forum.donanimhaber.com/m_50517752/tm.htm
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Vodafoneliyim cepten internet paketlerine bakınıyorum
Vodafonede 500 mb 17 tl
Aveada 500 mb 15 tl
Turkcell 500 mb 19 tl ye
-------------------------------------------------------------------------------
1 gb paketleri
Vodafone de 1 gb 21 tl
Aveada 1 gb 19 tl
Turkcell 1 gb 25 tl ( sınırsız )
Hangi paketi seçmeliyim
Telefonu aldın mı bilmiyorum ama eğer almadıysan symbian alma android al mesela sony xperia tipo güzel telefo yada galaxy ace ama o 575 tl civarı
Galaxi S3 aldım
Sony Xperia nın ekran aydınlatmasını hiç beğenmedim o ne öyle eski ekran crt tüplü monitör gibi Pixeller sayılıyor
Cepten nete girmek için tarifelere bakınıyom
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
İphone 5 sadece ekranını kaliteli buluyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)