hocam sen bi pasaport bul üzerine telefon işlenmemiş son 1 ay içinde türkiyeye girmiş birinden ben sana Irak'tan getireyim 2-3 aya :D
hocam sen bi pasaport bul üzerine telefon işlenmemiş son 1 ay içinde türkiyeye girmiş birinden ben sana Irak'tan getireyim 2-3 aya :D
Usta bu kadar iddaalısın bi ss atsana ? Çok zor değil bak custom rom ve kernel yükleyen adam bi ss almayı da bilir.
Site xda dev olabilir mi He bu arada, burda neyi ne kadar kullandığın gözüküyo bak ona göre yolla resmi.
5 gün boşta duran telefonun resmini çekip de meşgul etme bizi
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Arkadaşlar şöyle bir bilgiyi paylaşmak istedim.
''Android Telefonunuzun Batarya Süresini Uzatacak Resmi İpucu...
HTC’nin yayınladığı ve birçok Android kullanıcısı tarafından doğrulanan ipucunu nasıl kullanacağınızın adımları:
Telefonunuzu açın ve telefonunuzu 8 saat veya daha uzun süre şarj edin (bu süre boyunca şarjdan çıkarmayın),
Ardından telefonunuzu şarjdan çıkarın ve kapatın. Telefon kapalıyken 1 saat kadar telefonunuzu tekrar şarja takın,
Sonrasında telefonunuzu tekrar şarjdan çıkarın, telefonunuzu açın ve 2 dakika bekleyip; telefonunuzu kapatın ve tekrar 1 saat daha şarj edin.
Yukarıdaki; HTC tarafından resmi olarak Android cihazlar için açıklanan ve kullanıcıların da onayladığı batarya süresini artırma ipucunu; doğru bir şekilde yaptığınız taktirde telefonunuzun batarya ömrünü uzatabilirsiniz.''
Kaynak: AndroidAdvices
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)