bu dediklerinizin hepsini fazlasıyla yaşadım üni ye 2000 de dirdim daha çıkabilmiş değilim çıktığımda site hala duruyo olursa burdan ilan edicem mutlaka hatta belki bi kutlama yaparsınız bana yada mezuniyetime gelirsiniz
bu dediklerinizin hepsini fazlasıyla yaşadım üni ye 2000 de dirdim daha çıkabilmiş değilim çıktığımda site hala duruyo olursa burdan ilan edicem mutlaka hatta belki bi kutlama yaparsınız bana yada mezuniyetime gelirsiniz
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Ya arkadaşlar bende üniversiteye hazırlanıorum ikinci öğretim nasıl oluyor?? Saatleri nasıldır??
0 Rh (+)
06 - 09
walla taa 1995 yılına Erzurum "mahallebaşı"ndaki öğrenci evimize döndüm birebir bütün tarifler uyuyo hayret.
bende geçen yıl a kadar gececiydim okulu 1 dönem kala 32 zayıfımla beraber dondurdum ve bir daha çöülemiycek galiba ama salaklığımdan değil hep hovardalğımdan kaynaklandı her gece başka mekan başka macera en önemlisi her gece içerdik sonuç bu ama gece öğretimi okumak kadar güzel bişey yok harçaları dışında
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
ha bide gittiğimiz cafe ve barlardan bardak kültablası filan çalardık (ödünçalardık) iki günde kırılırdı bi daha ödünç alırdık
Neydi o günler...
Liseyi ve üniversiteyi bekar evinde yaşamış biri olarak öğrenci evlerinin ne olduğunu bilirim...insanın iliklerine işler o hayat.
Okuldan sonra aile hayatına alışmak zor olur))
çok güzel anlatmışsın dostum...Sağol...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)