29 ekim kortejinde kırmızı ışık cezası gelir mi? ( EDS )
Reklamlar
-
O parti bu parti kıstasına girmek istemiyorum ama dtp nin yaptığı tüm yürüyüşlerin amacı ırkçı, ayrılıkçı ve bölücü düşüncenin tezahürüdür Cumhuriyet kutlamalarıyla mukayesesi bile abesle iştigaldir..Allahaşkına CUMHURİYETİMİZİN kutlamaları için bu kısıtlama niye? 89 yıldır niye kısıtlama yapılmadı.Benim köyümde, ilçemde, ilimde millet çoluk çocuk genç yaşlı heyecanla almış eline bayrağı çok büyük bedeller ödeyerek kazanılmış Cumhuriyeti kutluyor kısıtlamalar niye ? Sakın kimse efendim gösterilen yerlerde yapsınlar dedi ya hükümet demesin çünkü Ülkemizin pek çok yerinde ya yer gösterilmedi ya izin verilmedi ya da küçük alanlar gösterildi.
Neyse konumuz eds: Yazar kardeşim maalesef cezalar da adreslere postalanır.Bu konuda emniyet bir çalışma yapsa da o gün için kitabına uydurulup cezalar iptal edilse iyi olur ama kim uğraşacak böyle meselelerle.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Reklamlar
-
yalnız şuan rahatlattın beni bişey değil cezayı benden önce babam görmesinde :D
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
eds kontrol odasına çıkıyorum az sonra dönerim bir sorayım bakalım ne diyecekler.
---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:05 ----------
edit: arkadaşlar belirlenen gün ve saatte polis eşliğinde yapılan sürüşte ( haricen geçişlere müsamaha gösterilmeyecek) kortejin başından sonuna kadar geçişler valilik tarafından izin verildiği için cezaya uğramayacak. olur da kendine ceza yazılan olursa alınmış olan izine istinaden geçiş güzergahı ve saati de uyuyorsa itiraz ile iptalini talep edebilir. güzergah dışında ve belirlenen saat dışında herhangi bir eds uygulamasına düşen varsa o kişi cezasını ödeyecek.
not: bu resmi bir açıklama mahiyetinde değildir. lakin siz gönlünüzü ferah tutun.
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Neyse konumuz eds: Yazar kardeşim maalesef cezalar da adreslere postalanır.Bu konuda emniyet bir çalışma yapsa da o gün için kitabına uydurulup cezalar iptal edilse iyi olur ama kim uğraşacak böyle meselelerle.
abi bir önceki sayfada yazmıştım. korkulacak sıkıntı yapılacak birşey yok.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
motorunuzu da alın gidin
(ananıda al git filminden uyarlama)
harley is making love with
davidson
-
abi peki senin meslek nedir bu bilgiyi nerden nasıl aldın
-
benimde laka kapalı değildi,ama bu kortej izinli yapıldı ve çoğu ışıkta polis vardı ve kırmızıda diğer araçları durdurup bizim geçmemizi sağladı.yani polis eşliğinde geçtik,bu nedenle ceza geleceğini düşünmüyorum...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
hadi ya ben o anda hiç polis görmedim yolu kapatanlar bizim motorculardandı ya :S
-
adamlar pileka görünmesin diye yedek montunu koymuş kapamış pilekayı sen nasıl böyle bi hata yaptın ben de bayrak taktım dağıtandan allah razı olsun ağa
-
bana geçen sene gelmedi arkadaşlar plakam da kapalı mapalı değildi. bu senede katıldım geleceğini sanmıyorum.
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
En önde de bende vardım yandık şimdi ))))))) Daha iyi bütçe açığının bir kısmını kaparız ))))
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
olurda ceza gelirse bu memlekette hak,adalet,vatanseverlik ve benzeri değer yargılarının dibe vurduğuna resmen inanırım ki benim hala umudum var!!!
-
işte benim korkumda bu açığı bize kapattırcaklar düşünsene bağdatcaddesinden edirnekapıya kadar kaç tane eds geçmişizdir :D
10 varsa eğer 1.540 tl fecii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)