29 Ekim kortejine katıldım en başından en sonuna kadar ama plakamı kapamadım acemilik işte, ceza gelir mi? eds?
29 Ekim kortejine katıldım en başından en sonuna kadar ama plakamı kapamadım acemilik işte, ceza gelir mi? eds?
ben de kapamamıştım şimdi aklıma takıldı benimde :/
29 ekim kutlayana cop sallanıp, biber gazı sıkıldı....bi cezanın lafı mı olur
Cumhuriyet kortejine katılıyorlar ama plakaları kapalı....
Şimdi kim hatalı?...
Devlet mi?
Plakayı kapayan mı?...
Ta .... ..... :.......
Noktalı yerleri siz koyun..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
29 ekimde değil ama bir önceki kortejimizde (30 ağustos tu sanırım) bursa'da 2 arkadaşımız kırmızı ışık cezası yedi EDS den. tüm kortej geçti ama sadece 2 motora geldi ceza..
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
30 ağustostu sanırım bursa da bir arkadaşımız polis eşliğinde olmasına rağmen edsde kırmızı ışık ihlali cezası yedi koca kortejde sadece bir motor
ankarada 29 ekimde yürüyüş yapanlar teröristmiş, sizler istanbuldakilerde teröristmisiniz
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
abi bi ceza olsa iyide benim korkum 154tl den en az 6-7 tane yemek... ( caddeden başladım korteje şehitliğe kadar.)
tabikide baktım ama şuan işlenmemiş belki alp'in dediği gibi geç düşer
yürüyüş yapanlar değil gösterilen yerler haricinde yürüyüş yapanlar anarşist sayıldı.
dtp de kafasına göre yürüyüş yapmak istiyor. gösterilen yer dışında akıllarına esen yerde nevruz kutlamak istiyor mesela nevruz da milli bayram değil mi ? yada işçi bayramı da resmi bayram değil mi ? onlar da gösterilen yerde gösteri ve yürüyüş yapmak mecburiyetindeler. aksini yapan kanuna karşı geliyor ve kuzu kuzu gazı yiyor. bu farklı bir konu.
asıl mesele.
dört yada beş kere bu kortejler katıldım. çevremden de katılanlar oldu. hiçbirimiz plaka kapatmadık. kırmızı ışıklarda geçtik emniyet şeridi ihlali oldu vs. hiç birinde de ceza yemedik. bu sefer de gelmez sanıyorum. gelen varsa kısmetsizdir
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Sistem otomatik olduğu için fotoğrafını çektiği her plakaya ceza yazacaktır sanırım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
eds kontrol odasına çıkıyorum az sonra dönerim bir sorayım bakalım ne diyecekler.
---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:05 ----------
edit: arkadaşlar belirlenen gün ve saatte polis eşliğinde yapılan sürüşte ( haricen geçişlere müsamaha gösterilmeyecek) kortejin başından sonuna kadar geçişler valilik tarafından izin verildiği için cezaya uğramayacak. olur da kendine ceza yazılan olursa alınmış olan izine istinaden geçiş güzergahı ve saati de uyuyorsa itiraz ile iptalini talep edebilir. güzergah dışında ve belirlenen saat dışında herhangi bir eds uygulamasına düşen varsa o kişi cezasını ödeyecek.
not: bu resmi bir açıklama mahiyetinde değildir. lakin siz gönlünüzü ferah tutun.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)