YIL İÇİ 2 SEFER hakkınız var ..
YIL İÇİ 2 SEFER hakkınız var ..
TRANSALP.GR.COM
O hakka genelde bakılmıyo. Bi yıl içinde ikiden fazla çok siparişim oldu. Sorunsuz ulaştılar. Hatta şuan kargoda 4 adet ürünüm var onları bekliyorum.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Arkadaşlar ne alıyorsunuz genelde?
Bir fikir verin de bizde o ürünleri takip edelim.
---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:04 ----------
Birde kargo ücretini kim ödüyor? Yaklaşık olarak ne tutuyor?
En son termometreli yağ göstergesi aldım.
Gümrüğe takılacağını sanmam...
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
arkadaşlar çin'den gelecek ürünleriniz için yazıyorum sitelerinde de açıklama oldu geçen ay onların bayramları vardı 15 gün boyunca kapalı gibilerdi. personel azaldıgı için gönderiler gecikecektir hava yolları da buna dahil. ben verdigim siparişleri aldım bekledigim 5 ayrı paketim daha var bunlardan biri de telefon.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Buna açıklık getirelim. Yönetmeliğe göre ayda bir veya yılda beş defa 75 euro değerin altında (kargo ücreti dahil DEĞİL) kargolar için gümrük muafiyeti hakkı var. Yalnız bu uygulanamıyor, çünkü denetleme sistemleri yok. Yönetmelik değiştikten sonra 50'den fazla paket aldım yurtdışından, 75 euro altı bedelli olanların hepsi gümrük vergisinden muaf geçti.
Onun harici gümrük vergisini ödeyip, 1500 euro altında bedelli sınırsız kargo getirebilirsiniz. (yasaklı ürünler dışında, bunlar da kozmetik ürünler, gıda veya cep telefonu vs.)
2 ay oldu dx.com dan bluetooth interkom sipariş etmiştim, hala gelecek. barkod var pay pal kullanmıştım. mail attım, iki hafta daha beklememi rica ettiler. sanırım yeniden yolluyorlar.
meğerse aşk imiş canın mayası
arkadaşlar benim $12 olan siparişim geldi
ama bundan 1 hafta çnce verdiğim 7 $ lık sipariş gelmedi.
tee ne zaman söylediydim anca gelebildi bu yazlış eldivende :D yaz bitti anasını satiim
http://4.bp.blogspot.com/-qXGi7qCXNC...0/IMAG0707.jpg
arkadaşlar,yurt dışı alışverişinde ücret limiti varmı?kaç paraya kadar gümrük vergisi vermeden alabiliyoruz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
100 € dan 100 $ a çekildi diye biliyorum ben. Ayrıca kanunen ( veya kararname artık neyse ) belirtildiği halde takibi yapılamadığı için uygulanamayan 1 yıl içinde 5 kez alış-veriş yapma maddesi de var !
s.a makseli qardes bende dealextreme'den ürün siparişi verdım ama adresimi nasıl yazıcam ingilizcemı yazmak gerekiyor
türkçe karakterler kullanma
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
dealextreme den çok ürün aldım ortalama 1 ay içinde geliyor eğer bir ayın üstüne çıktıysa bi sorun olabilir bir diğer ihtimal ptt çok sallıyo ki genelde kapıya gelmeden geldik ama evde yoktu diye işaretleyip geri göndermekteler siparişte bir kod veriliyor ptt resmi sitesinden bak türkiyeye iletilmiş mi çünkü artık ptt o kadar tembelki sana kayıtlara bakmadan gümrüğü ara bile demiş olabilirler kısacası o kodla ne durumda olduğu yazmakta
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Arkadaşın sanırım takip no'su yokmuş. Dediğim gibi, şu sıralar çin postasında sorunlar var. Çoğu gönderi, satıcıya geri dönüyor ya da çok gecikmeli olarak taşınıyor. Beklemekten başka şansınız yok, eğer satıcıya döndüğü bilgisini alırsanız singapur postası ya da hong kong postasıyla göndermesini isteyiniz.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
arkadaslar ben siprişi verdim ama alirken adresde eksiklik vardı simdi degiştirebilirmiyim adresimi ingilizce olarak nasıl verırım bılen bırısı warsa yardımcı olabılırmı
adresim ankara gölbası oyaca yeşiçam mahallesi fevzi çakmak caddesi no:00000
Bahsettiginiz barkod ne barkodu? Urun mu yoksa gonderiyr ait bisey mi?
Bunu yurtdışından kargo gerçekten geliyor mu diye deneme amaçlı mı aldınız yoksa ihtiyaçtan mı aldınız? Eğer ihtiyaçsa bu eldivenler Turkiye'de 25tl civarında,yaz bitmeden mevsiminde alıp da kullanabilirdiniz....Bazı ürünleri iyi araştırmak gerekli çünkü Türkiye'de çoğunlukla oluyor biraz daha pahalı oluyor oda zaten beklemeydi,geldiydi takıldıydı,yanlış geldiydi demeden görerek aldığımızdan yada muhattap birilerini bulduğumuzdan parasını amorti ediyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)